- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nattka pochwal się zdjęciami jak będziesz miała
cornick no to czekamy na relacje z wizyty nie, na testy jest za mały, poza tym pierwszy raz się nam coś takiego zdarzyło żeby aż się drapal. Pierwszy raz w kwietniu z.r. miał plamy na plecach to pomogło kapanie w emolium, wapno. I tyle. Ale wtedy się nie drapal ani nie miał tak mocno tego. Zresztą nie wiem nawet czy to takie same zmiany ma na plecach
sandra no lekarz super podszedł do tematu jak nawet M ma tabletki. Brawo. I Zdrówka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Pocieszylaś mnie z tym nosidełkiem. Chusty sie niestety boje i sie chyba nie przemogę. A temat chust i nosideł to cos w stylu karmienie piersia i butelka. Bardzo kontrowersyjny
Aggi - biedna Ty i biedny Maksiu. Mam nadzieje, ze leki pomoga
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
nefri ja się boję cieszyć przed czasem... Jak najpierw słyszy się diagnoze, że dziecko po porodzie nie złapie ani jednego oddechu, że jesteśmy beznadziejnym przypadkiem, że mała umrze to każde kolejne pozytywne informacje człowiek przyjmuje z ogromnym dystanseM...Ja Wam powiem, że był już czas, że plakalismy z mężem z bbezsilności, jakby pogodzeni, że nasza córka umrze... Oczywiście potem już człowiek na spokojnie wszystko przeanalizowal i się otrzasnal z tego wszystkiego... Ja wiem, że ona będzie żyć, może czeka nas ciężka walka, ale ja wygramy mamy Władka, który czeka na siostrę i nie możemy go zawieść no i nie możemy zawieść Małej
aklim a to wiem, że jest kontrowersyjny ja oczywiście nie zmuszam i sir nie mądrze na ten temat, bo jestem totalnym laikiem
aggi kurcze biedny Maks, wiesz co bardzo dobra jest seria kosmetyków latopic... W Gemini dostaniesz my używaliśmy przy Władka alergi no i teraz tez używamy ..
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Aklim - wizytę miałam w poprzedni czwartek, następną miałam mieć 28 stycznia ale niestety nie mogę iść i mam 3 lutego. Jutroo jadę na pobranie krwi bo znowu w poneidziałek mam endokrynologa. Przyjaciółka już wie nic by nie podejrzewała gdyby nie inna nasza kumple nie zasiała w niej tej ciekawości ehhehe. Ale była szczęśliwa, gratulowała nam co chwile, sama miała łezki w oczach.... teraz co dzień do mnie pisze jak się czujemy z fasolką, czy się wyspaliśmy ehhe
W pracy jeszcze nie wiedzą... najprawdopodobniej jutro bądź ostatecznie w piątek się dowiedzą bo wtedy też i księgowa u nas ma być... najprawdopodobniej jutro jednak. Także będę już wiedziała na czym stoję.... mam nadzieje, ze będę też spokojniejsza....
Boże aklim jaki chlebuś!!!!!!!!!!! Ślinka cieknie! Rewelacja.... A sprzęcior - niezły konkret A to że z małego przesłdoziak to już się powtarzam hehehe. Super, ze z Ali taka opiekuńcza starsza siostra
Nefri - Ty odliczasz do wykońćzenia domu a ja do porodu
NatB - nasze kciukasy i modlitwy działają !
Natka - nie wywiniesz się... czekamy na zdjęcia z sesji zdjęciowej uwielbiam takie fotki! Ja myślę nas sesją noworodkową...
Sandra... niby nic poważnego ale jednak 2 ANTYBIOTYKI!
Aggi - kurcze... ciekawe z czego to uczulenie biedaczek
Powiem Wam, ze wymarzłam dzisiaj w pracy.... idę zaraz sobie zrobić gorącą herbatkę ... I jakieś pranie postawić....
Do potem!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Aggi moja Julka też miała suchą wyspkę na całych plecach. Zaczęło się od małej plamki na karku. Drapała się do krwi. Byliśmy u pediatrów, drematologów, alergologów. Wszyscy stwiedzili azs. Zapisali nam kremy robione w aptece, emolium do kąpieli, częste smarowanie, nawet coś ze sterydami, żeby się nie drapała. Mieliśmy też wyeliminować alergeny z diety. Nic jej nie pomagało. W końcu z tej bezsilności, w akcie desperacji wykąpałam ją w oliwce dla dzieci, wysmarowałam na noc i po kilku razach wysypka zniknęła. Od tego czasu mamy spokój.
My ten cykl trż straciliśmy. Nie wiem nawet kiedy była owu, ale raczej nie wtedy, kiedy mój mąż był
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
Moofka mam podobną sytuację co do testów ale myślę że jutro może pokazać się dużą malina
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oby jutro była mocna malina ☺
Sandruska lecz się kobita lecz kiedyś miałam taką infekcje wiem co czujesz .Ale leki pomogą
Nefri aggi tez tak mialam z synem jak nie gadał to każdy się martwił a później nie można było mu buzi zamknąć nawet teraz za dużo gada
NatB caly czas myślę co tam u ciebie Ostatnio moja koleżanka była na usg by sprawdzić czy nie ma za dużego brzucha jak na 30 tydz i właśnie obawiała ze ma zbyt dużo wód, ma sporo ale na pograniczu normy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
U mnie w pracy dowiedzą się niestety dopiero jutro... bo dziś tej księgowej napewno nie będzie...
Miri widzę, ze owulka dość późno u Ciebie. Zawsze tak masz? Ilu masz dniowe cykle?
Zmykam zaraz na pobieranie krwi... Oby tym razem było lepiej i nie potrzebne było kilka wkłuć
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7