- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nattka Wspolczuje! Mialam takie bole pod koniec ciazy. Koszmar. Nie bylam w stanie sama wstac rano z lozka. Maz mi pomagal. Jeszcze troszke musisz wytrzymac.
natB Dobrze pamietam ze mialas dzis miec usg? Czekam na wiesci. Trzymam kciuki oby byly dobre!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
nattka zwolnisz miejsce dla mnie? ja ok 10.02 mam iść na bętę żebyt sprawdzić czy się udało
natB z tego co kojarzę to Ty drobna jesteś to i Helenka nie duża będzie, więc jak jest dobrze odżywiona to jest dobrze a Twoje zatoki jak?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
nati.olsztyn współczuje bo mnie się słabo robi z bólu niestety pomoc męża na nic, bo ten ból ciągle jest
natB- szkoda, że wiadomości nie są tylko dobre, ale dobrze że już teraz wyszło to na usg, będą mogli wprowadzić odpowiednią procedurę leczenia Helenki. Mam nadzieję, że wszytsko się ułoży
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Dziewczyny zabijcie mnie dziś wstałam rano , ogarnęłam się do szkoły, ubrałam małego. 8:15 chce wyjść do przedszkola, patrzę nie mam kluczy od domu a drzwi zamknięte. Dzwonie do M i co? Klucze moje są w aucie . - nie w sumie jego trzeba zabić. Faceci! I siedzę do 13 aż nie wróci zamknięta. Cholera.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
martyna trzymam kciuki kochana... No szczeka mnie pobolewa jeszcze, oko tez, ale to pewnie przez suche powietrze. Antybiotyk mam dziś ostatni dzień, musze chyba iść do gin co mam robić. Bo nie chce, żeby to się powtórzyło, albo nie daj Bóg ciągnęło w nieskończoność:/..
Ok ja dziś wychodzę.. Bardzo się ciesze, wiem, że ma jest pod fachową opieką... Za 2,5 tygodnie kontrola...Potem kolejne decyzję, co dalej sterydy? Zabieg zamknięcia tego naczynia? Niewiadomo eh
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Miałam wczoraj z Maksem jechać na kontrolę z tą alergią, ale że lekarz przyjmował do południa, a S w tym czasie w pracy to nie jechaliśmy.
W środę jedziemy. Znaczy się - jutro No i mam nadzieję, że nam go zaszczepią w końcu
dobra idę nadrabiać
pumcia taaaaaaaaak ja mam teściową na 102,
nat ojjj tak ja bym mogła o mojej teściowej książkę napisać.. hahahha ale ci się trafiła lokatorka współczuję, idź ją kopnij jak chrapie Mój S tak piłuje w nocy, że go zawsze kopię tak długo aż się obróci na bok "Wpływu na małą na razie to nie ma, bo jej stan na prawdę jest dobry" i tego się trzymajmy kochana :**
sandra nooo czas najwyższy haha nie no tak spytałam trzymam kciuki za mieszkanie co do pampersów to zależy jakie dziecko się urodzi. Maks urodził się 3520 i '1' używał ponad 2msce... a jego kuzynka 3680 a zakładali jej od razu '2' tylko mocno podwijali i ani jednej paczki jedynek nie zużyli. Nam dość sporo jedynek poszło.
milunia mi też rozpuszczalne założyli szwy - w ogóle w szpitalu mi powiedzieli że po sn zawsze rozpuszczalne dawają, tylko po cc trzeba przyjeżdżać ściągać ale opowiadały mi położne też takie historie, że w innych szpitalach mówią że dają rozpuszczalne a dawają zwykłe o zgrozo co do kupki to masaże, herbata koperkowa, jest takie urządzenie taka rurka która pomaga dziecku zrobić kupkę, nie miałam ale u nas na sierpniówkach jedna dziewczyna polecała kiedyś.
ziaa pijesz ziółka??? no to Ci potowarzyszę od nowego cyklu dzięki za pozdrowienia haha
martyna masz rację dzieci powinny być zdrowe. zawsze. wszystkie. Bo inaczej to tragedia dla rodziców.. No i szkoda maluszka. A za Ciebie trzymam kciuki by pęcholki ładnie rosły i pękły
niagara może progesteron??? plamienie wywołuje.. ?? co lekarz powiedział??
meli kope lat !! co u Was?? jak chłopcy?? pamiętasz jeszcze starą poczciwą aggi?
cornick no co Ty nie załamuj się, zaciskam kciuki za wynik, to napewno pomyłka zobaczysz ! lekarz źle zmierzył i tyle. Takie moje zdanie. Zaciskam kciuki !!
Dobra nadrobiłam ughhh powiem Wam że u mnie chyba dziś termin @. Testów owu nie robiłam w tym cyklu to nie jestem pewna, ale za to test hcg nie kłamie, nie mam złudzeń - czekam na @ i zaczynam pić ziółka i pełny relaks 3msce ziółka i jakoś to będzie dalej
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
melduję że @ się nie pojawiła. Terminowo powinna być 1-3.02, czekamy. Może nie przyjdzie
Ja rodziłam sn i założyli mi rozpuszczalne szwy w środku a na zewnątrz normalne i położna mi ściągała.
Nat to w sumie dobre wieści, mała walczy, trzeba być dobrej myśli, trzymamy kciuki
Cornic życzę Ci żeby diagnoza się nie potwierdziła
Martyna trzymam kciuki, kiedy masz termin @?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Ja będę miała grzecznego synka - po mamusi więc szumisie z pompki będą zbędne
Niagara - daj oczy pocieszyć pozytywem
Nat - bądźmy dobrej myśli - to dużo daje
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boli.mnie brzuch jak na @ .
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
martyna no noooo będą emocje