BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1027890 przez natkka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027891 przez natkka
Up

8 lata 10 miesiąc temu #1027893 przez niagara
ziaa to przynajmniej masz podwójną szansę w tym cyklu :P :laugh:

aggi dieta paleo, trochę drastyczna i przymusowa, przeszliśmy ze względu na problemy zdrowotne mojego M. Jak się przyzwyczaimy i będzie porawa, to pewnie już tak zostanie. Chyba, że wcześniej zwariuję :P albo schudnę :P
Podziękowania: ziaa

8 lata 10 miesiąc temu #1027894 przez Nefri
Ziaa ja po owulacji niecały tydzień miałam mega plodny śluz, taki, co go nie miałam podczas owu, wiec zrobiłam test owi, pokazal druga kreskę wyraźna tylko ciut jaśniejsza, na starania nie miałam ochoty, wieczorem zrobiłem test ciazowy i pokazal po godzinie cien cienia drugiej kreski a rano zrobiłam nowy test ciazowy i już pokazal slabiutka ale widoczna druga kreskę. A ta kreska właśnie wisi mi na cycu i ma na imię eryk ;) ja przed @ zawsze miałam niepłodny śluz wiec jak zobaczyłam tak dużo plodnego pod koniec cyklu, to miałam taka nadzieje, że może to to.
Miri ja mam dwóch chłopaków i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa a w drugiej ciąży miałam mega ochotę na słodycze, wiec też teorie obalam.
Brown to czekamy jeszcze dwa dni, ale bez ciśnienia oczywiscie ;)
Nat a Ty odpoczywają ile możesz, a nie się za porządki zabierasz
Podziękowania: brown24, ziaa

8 lata 10 miesiąc temu #1027895 przez Nefri
Niagara też bym chętnie na taka dietę przeszła ale przez tego cyca nie mogę,

8 lata 10 miesiąc temu #1027896 przez Pumcia
Ziaa to pewnie coś Ci się poprzestawiało, bo dwie owulki w jednym cyklu to by było za dobrze ;) chociaż Ci tego życzę :D dawaj mi tu szybko adres na priv bo na poczte idę :silly:

Brown - a Ty tam się nie mądrzyj wiesz ? :whistle: :evil: i przystopuj tą swoją bujna wyobraźnie :woohoo:
A ten carmex tylko po pączkach zadziała ? :whistle: :P

8 lata 10 miesiąc temu #1027897 przez brown24
Ziaa co sie martwisz, to będą blizniaki :laugh: ja w tym cyklu czułam jajnik 3 razy w odstępach parodniowych, z czego koło 20dc zaobserwowałam tylko troche śluzu niby płodnego.
Puma czuje się zbesztana hahah :evil: ale wyobraźnie to mogę dopiero rozwinąć :whistle: . A carmex tylko po paczkach, miniumum po 3-ch zadziała :laugh:
Aggi no powiem Ci że strasznie szybko w tym miesiącu mi cykl przeleciał, miałam zajęcie, oderwałam troche myśli, więc pewnie temu :)
Podziękowania: Pumcia, ziaa

8 lata 10 miesiąc temu #1027898 przez ziaa
Dzięki Nerfi, u mnie moze też się tak skończyć, nie pogniewam się :D :silly: :whistle: A jeśli nie to chociaż poproszę, żeby owu była jednak tydzień temu i zeby cykl był króciutki i hop, następny z nowymi możliwościami! :)

Pumcia, adres poleciał! :D Szalllloooona Ty! Dwie owulki w różnym czasie to akurat możliwe nie sa, nawet u mnie, diablicy ;p :evil: :evil:

8 lata 10 miesiąc temu #1027903 przez Pumcia
Ziajku spoko, adres jest :) jak komuś ciśnienie zaczniesz podnosić to chętnie sprzedam :evil:
A ja tam wiem ile Diablice mają owulek myślisz - nie wiem, nie znam sie zarobiona jestem :evil:

Brown - no powinnaś - a byłam jeszcze bardzo delikatna :woohoo:
dawaj - biorę na klate tą Twoją bujną wyobrażnie :whistle:
kurde a mi tylko 2 pączki z nutella zostały :dry: :laugh:

8 lata 10 miesiąc temu #1027910 przez magmus88
Hej!!

Ale naprodukowąłyście :PP

Ciekawe jak tam nasza natka :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Jejuuu nat - to już 32 tydzień!! Jak ten czas leci :)

Aggi - jejku... dobrze, ze był z Tobą mąż...

Zia - no te testy są dziwne :D to prawda.... ale trzeba pamiętać, ze one pokazują tylko skok LH a nie samą owulke :) Wsłuchaj się w organizm :) a będzie wszystko ok :)

Julka, dodi - przykro mi... ale pamiętajcie :) nowy cykl - nowe nadzieje.

Ja dziś idę do kumpeli wieczorem na klachy

Kule... ale mnie zgaga męczy.... po zupie chyba :D hehe zawsze wieczorem mam zgage ale to po tabletkach.... po tych kwasach dokłądnie.... bo to tabletka ta oleista jest... a one mi nie służą w ogóle....

8 lata 10 miesiąc temu #1027912 przez majka1987gnoWlkp
Natkka to szerokości :-)

Ziaa... U mnie takie cyrki były jak byłam w ciąży... Pozamacicznej.. Zrób test!!!

[/url [/url]

Podziękowania: ziaa

8 lata 10 miesiąc temu #1027931 przez ziaa
O cholerka Majka.... Ale na test jeszcze za wcześnie :( :unsure:

8 lata 10 miesiąc temu #1027968 przez niagara
Aggi Ziajka a Wasi panowie piją ziółka razem z Wami? Podobno mężczyźni też mogą ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027971 przez weronia89
Witajcie kobietki :)
Dawno mnie tu nie było, nie wiem czy mnie pamiętacie :)
Dużo pracuje wiec nie mam czasu :(
Na początku pochwale sie ze będziemy mieli druga CÓRECZKĘ :)
Niestety wynikło kilka rzeczy na usg kieszeń z płynem na macicy, lekarz poinformował mnie ze jeśli coś takiego występuje dziecko rodzi sie z anomalia fizyczna np. Brak paluszka bądź rozszczep warg :( bardzo sie zmartwilismy :( okazało sie na usg ze malutka jest zdrowa anatomicznie wszystko sie zgadza, lecz wynikł inny problem malutka ma pępowinę dwunaczyniowa i jesteśmy pod stała kontrola, niestety te dwie rzeczy mogą spowodować przedwczesny poród :( ale jesteśmy dobrej myśli :) muszę brać zastrzyki w brzuch do końca ciąży ponieważ mam problemy z krążeniem :( ale dla mojej kochanej wszystko :)

8 lata 10 miesiąc temu #1027972 przez natB
weronia 3majcie się dzielnie... najważniejsze, że lekarze to kontrolują, bądź dobrej myśli :)

nattkahoho, ale faaajnie :D :D zaraz będziesz tulić kruszynkę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

magmuś skończone 32 :P, zaczęte 33 :D... w sumie już skończę zaraz te 33 :D :D UF UF... ja już WYMIĘKAM :D nie wiem, jak dociągnę do końca

nefri powiem Ci, że tak samej bez Włada i męża w domu dostaję na łeb niestety :( siedzę głównie od pon-pt w domu... nie mam gdzie wyjechać, bo nie mam auta... a popołudniami z Władem wyprawy też mnie męczą, wkładanie do fotelika, wykładanie go....
Ale dziś uwaga mamy wychodne :D jedziemy kupić wyprawkę dla małej :) powiedziałam sobie, że MUSI być dobrze... Helenka musi czuć i wiedzieć, że wszystko na nią czeka :)... nawet nie wiedziałam, że tak dużo rzeczy mamy do kupienia heh :) :)

Ja już po pierwszym śniadaniu owsianka z bananem zjedzona, koło 9 wszamam drugie :P... nooo daaalej dziewczyny wstajemy :P
Czas zacząć nowy dzień :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka