BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1027635 przez Pumcia
Magmus - Szymek już nie jedno słyszał :evil: pochamuję się jak zacznie za dużo rozumiec :P :P :P :P Czuję sie dobrze tylko 8mki mi się znów wyżynają - nie mają miejsca dlatego to tak boli :( miałam przed zajściem w ciąze je usunąć ale jakoś nie spieszyło mi się a teraz mam :whistle: a jak Ty się czujesz ? Dawaj brzucha :woohoo:

DiabełQ - dawno nie pisałyśmy więc trochę się odchamiłam :woohoo: :woohoo: :evil: :evil: żart ! - spoko, nie zaczynam :P ja na Twoim miejscu bardziej stawiała bym na śluz. A nóz widelec. A testy ? hmmmmm może i działają ale nie w moim przypadku więc ja im tym bardziej nei wierze B)
Szymek kopie kiedy mu się podoba, zwłaszcza w nocy mi spać nie daje . . . kurde mam takie popękane kąciki ust - ratuj, pierwszy raz w moim 30 letnim życiu mi się to dziadostwo pojawiło i peka i piecze - to jest do dupy ! - cały pączek mi nie chce wejśc :whistle: :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027637 przez Pumcia
next

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027638 przez ziaa
A witaminy B Ci nie brakuje? To w pierwszej kolejności mi na myśl przychodzi. Możesz łyknąć jakiś kompleks?
Bo jak pączek nie wchodzi to problem jest poważny!! :evil: :evil: :evil:

8 lata 10 miesiąc temu #1027640 przez Pumcia
Kochana ja biorę cały czas prenatal Duo, a tam jest sporo tej witaminy. Bardziej mi się wydaje że brakuję mi A ale to chyba nie bardzo brac ja w ciązy - tak mi kiedyś ktoś powiedział :whistle: A żebyś wiedziała że problem :evil: teściowa pączków z nutella mi narobiła a ja mam się tylko delektować phiiiiiiiiiii

8 lata 10 miesiąc temu #1027641 przez ziaa
To się nie oblizuj na wietrze na te pączki, to Ci przejdzie! :P W domu je jedz. :silly: Tak kulturalnie: na talerzyk, nożem i widelcem, małe kęsy do buzi! :evil: :evil: :evil:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027644 przez Sandruska1995
Dziewczyny trzymajcie mnie :evil: Teściowa sama zaoferowała się że przyjdzie małego dziś pilnować bo chory a ja do szkoły. Przyszła przed 9 i mówi do niego ubierają się. Do mnie ani słowa się nie odezwała. A ja pytam gdzie on ma iść? Zimno jest , wieje i pada . A ona ze musi iść tu i tu i do szwagier ki obiad gotować. Ale się we mnie zagotowalo
I mówię że on nigdzie nie idzie i że ja o 11 wrócę do domu bo się zwolnie po przerwie . Wróciłam. A ona? Złożyła mi łóżko, umyła naczynia ale co z tego jak ja weszłam a ona bez słowa wyszła nawet nie wiem kiedy. I tylko a po co to, a czemu to.
Na szczęście poinformowała że jutro nie da rady przyjść.

8 lata 10 miesiąc temu #1027646 przez nati.olsztyn
Hejka Kobietki! Siadłam sobie wczoraj z rana z (Młodą przy piersi) do telefonu by się Wam pochwalić pięknie przespana nocą mojej Córuni no i ...wtedy się zaczęło - jadła i wymiotowała na zmianę. Na szczęście po dwóch razach jej przeszło. Potem mnie słabość dopadła i mdłości z bólem żołądka- miętą uratowała mi życie, dobrze że to był weekend i Mężuś przejął dzieciaki bo trzy godziny nie miałam siły zwlec się z łóżka. O dziwo popołudniu było już w porządku; nie mam pojęcia co to było...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wybaczcie Dziewczyny ten poemat. Chyba musiałam się wygadać;)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027647 przez nati.olsztyn
Pumcia Może wypróbuj lanoline albo alantan niebieski. Może coś z tego pomoże...

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027649 przez aggi
Cześć ;) weekend i po weekendzie. Ale wieje! Głowę chce urwać. Sobotę spędziliśmy na urodzinach ciotki od S. Małe wesele hehe muzyka balony światełka ;) nam się podobało mimo z nie wypilismy ani kropelki %% :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobra koniec przykrych opowieści. Wczoraj byliśmy z małym w palmiarni, mnóstwo roślin i trochę zwierzątek, najlepsze były ogromne ryby, maks zachwycony :-) z tego wszystkiego w sobotę zapomniałam wypić ziolek!! Kurcze nie wiem czy w takim razie nie zawalilam.. ale wczoraj już wypilam. Mam 13dc, szykuje się na testowanie :-) a teraz idę was nadrobić :-)

8 lata 10 miesiąc temu #1027650 przez Pumcia

8 lata 10 miesiąc temu #1027653 przez aggi
kamka ja się staram, ja! Ja! ;) od roku. Z Maksem nam zeszło niemal 2 lata w tym 6mscy z testami owu.. teraz już rok w styczniu nam minął. Ale bez spiny co ma być to będzie.

sandra masz rację ta w gwiazdki będzie pasowała dla chłopca i dziewczynki :-) ja sama miałam kupioną szarą w białe kropki :-)

nati te zioła nie są złe w smaku :-)

nat nie mogę doczekać się żeby zobaczyć efekt !! :-) władek zdziwiony? Czy wie że będzie siostrzyczka miała swój pokoik? :-) ojjj jeszcze kilka tyg i Helenka w razie czego bezpiecznie będzie mogła przyjść na świat cała i zdrowa :-) :kiss:

miri ja w ciąży z Maksem nic slodkiego nie jadlam a nawet herbatę przestalam slodzic :-)

pumcia maks nadal ma problem z plecami i na przodzie pojedyncze kropki.. no ale jest lepiej niż było. W tym tyg znów mamy wizytę kontrolna

8 lata 10 miesiąc temu #1027654 przez Sandruska1995
aggi z chęcią bym zamówiła już ale czekam na wizytę bo mój M stoi przy tym że będzie ta różowa :laugh:

8 lata 10 miesiąc temu #1027656 przez aggi
sandra dziwną masz teściową :p a ja tu od dziwnych przypadków to jestem specjalistką haha... a tak serio to współczuję. Ciekawe co ja ugryzło.

nati teraz grypa zoladkowa panuje może zlapalyscie jakiegoś mini wirusa, ale ważne że wam przeszło!

pumcia

8 lata 10 miesiąc temu #1027658 przez natkka
ja tak na szybciocha, magmus tak ja delj w dwupaku. jutro szpital, w środę cc więc to już tuż, tuż :) dzisiaj ogarniam jeszcze siebie i pediatrę więc kupa roboty :)

8 lata 10 miesiąc temu #1027660 przez aggi
natka o jaaaacie zaraz będziesz miała swoją malutka dziewczynkę przy sobie :woohoo: zaciskamy kciuki!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka