BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1027363 przez ziaa
Martyna jak tam? :evil: :evil: :evil: Dajesz radę czy chodzisz po ścianach tak czekając? :) Pogadaj z nami :D :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027365 przez ziaa
Oh, co za zaszczyt!
To chyba specjalnie żeby WYWOŁAĆ SZATANICĘ!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 10 miesiąc temu #1027380 przez magmus88
Zia weź przzestań.... przecież widać, ze Puma już dawno olała nas sikiem prostym :PP
Nie prośmy się ehhe :D

8 lata 10 miesiąc temu #1027385 przez Julka1987
Brown, czekam i jajo znoszę :)
o dziwo u mnie jakimś cudem dużo śluzu białego, kremowego, a owulację testami sprawdzałam, więc już po owulacji jestem. I piersi bolą przy dotyku dość, ale u mnie to może efekty Clo i Duphastonu. Dodatkowo brzuch pobolewa cały czas właściwie i jajniki. Co prawda lekko, ale czuję to jakoś dziwnie.

8 lata 10 miesiąc temu #1027387 przez miri66
Dziewczyny cały czas bola mnie jajniki niby coś taki bol jak na okres ale głównie nie na dole brzucha tylko same jajniki Dziś jeszcze się stresuje w pracy i myśl że muszę w niej jeszcze tak do kwietnia może mają pracować wcale nie pomaga We wtorek dopiero dogina idę a na usg nie chce się spieszyć sama przed konsultacja z nim

8 lata 10 miesiąc temu #1027388 przez Julka1987
Miri, nie bierz przykładu ze mnie i spokojnie, nie stresuj się :)

8 lata 10 miesiąc temu #1027394 przez Sandruska1995
miri spokojnie ból jak na okres to chyba każda przechodzi :)

Jak tylko się dowiem płeć chce kupić wózek i łóżeczko bo u mnie z odkładaniem kasy ciężko heh. :laugh:

Tak byliśmy na zakupach M kupił sobie maszynkę do włosów i małemu elektryczny dźwig :laugh:
Ale wybrałam sobie torebkę i dałam M do zrozumienia że chciałabym ja na walentynki :woohoo:

martyna ????

8 lata 10 miesiąc temu #1027403 przez martyna_z
Wzięłam się za sprzątanie. Ogarnęłam już wszystko i nadal nie mam wyników. Czuje się dokładnie tak jak Julka. Jak opisała swoje objawy to tak jakbym czytała o sobie. Też zaraz jajo zniosę.

8 lata 10 miesiąc temu #1027406 przez ziaa
Martyna, oddychaj spokojnie. :kiss: Musisz poczekać, nie ma wyjścia to po co się męczyć? Spokojnie wykorzystaj ten czas :)

Magmus masz rację... :evil: :evil:

SZYMEK! SZYMEK Nie wołaj mamy tylko chodź powiedz ciociom co u Ciebie!! :D :evil: :evil: :evil: :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027409 przez Julka1987
Martyna no to może nie będzie źle ;) ból brzucha i jajników jest co najmniej dziwny bo cały czas je odczuwam i sobie na pewno nie wkręcam. Trochę jak przed @, ale jednak inaczej. Mogę normalnie funkcjonować, tragedii nie ma, więc mam nadzieję, że to nic złego, a dzidzia w końcu. Chwila prawdy nastąpi w poniedziałek mam nadzieję ;)
Też dziś mam trochę roboty bo męża brat z rodziną przyjeżdża i krem dyniowy robię, piernik bo szybko się robi, a 2 danie jutro. Jeszcze dziś sprzątanie. Padnę plutem pewnie wieczorem ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027412 przez niagara
Dzięki Dziewczyny :) Julka już lepiej, co prawda już dwie drzemki dzisiaj miała, ale po takiej nocy nic dziwnego :P Teraz wstała bawi się trochę i wsuwa malinki więc jest poprawa. No i nie :sick: już, ale za to gorączka przyszła :pinch:

Moja @ rozkręciła się, a wraz z nią umarł ostatni cień szansy na ciążę, ale ja się cieszę. Kontynuuję więc picie ziół i mam nadzieję, że nie dotrwam do trzeciego cyklu :P Aaaa w sumie i tak nie chciałam być październikową mamusią :P :laugh:

Witam nową koleżankę, rozgość się :)

Ja zjadłam wczoraj uwaga 4 pączki!!! :silly: :blink: :laugh: Uwielbiam pączki więc raz w roku można zaszaleć ;)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027414 przez nati.olsztyn
martyna Czekamy z Tobą! :) Trzymam kciuki!

8 lata 10 miesiąc temu #1027415 przez Sandruska1995
niagra pozytywne nastawienie to podstawa :cheer:

A pokaże wam jeszcze mojego spidermana w przedszkolu :side:

martyna czekamy z Tobą. :)
Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu #1027418 przez nati.olsztyn
niagara Zdroweczka dla Julki! Trochę to wygląda jak u nas- na początku wymioty i mdłości a potem gorączka. Gorączka trwała 1,5doby, dalej pojawił się kaszel I lekki katar. Nas ratował groprinosin i coś na kaszel. Niestety to dlugo trwa.Jeszcze raz zdrówka!

Dobre nastawienie to podstawa! Tak trzymaj!:)

sandrus U Was też Spiderman? :) Cudny! U nas jedyny prezent jaki Dawid zazyczył sobie na Święta to był właśnie strój Spidermana.;)

8 lata 10 miesiąc temu #1027422 przez Sandruska1995
nati.olsztyn u nas też Spider-Man to hit. Pościel, zabawki , ciuchy wszystko spiderman. :laugh: ciekawe kiedy przerzuci się na coś innego - jak to dzieci.

niagra to zdrówka dla małej. :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka