BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 10 miesiąc temu #1027661 przez miri66
Aggi nie dołuj mnie nie słodziak i masz syna Ja chce corke ale chyba będę musiała się pogodzić z tym ze będzie drugi syn. Moi panowie pewnie by się cieszyli bardziej niż ja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1027662 przez Pumcia
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Nattka - :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: WOW trzymam kciuki za rozwiązanie, obyś miała jak najlepsze wspomnienia :) pewnie nie możesz się już doczekac co? Daj nam znać koniecznie jak poszło no i pochwal się słodziakiem :cheer:

Nati Osztyn - może coś zjadłaś co zaszkodziło Tobie i małej ? zwróciłyście i ulżyło . . . bo po tym co napisałaś wygląda mi na zatrucie pokarmowe. A mąż jadł to co Ty ? Alantan niebieski mam bo używałam po zrobieniu tatoo :whistle: A mąż na własnej działalności czy tak jak ja pracował u kogoś zamiast na umowe to na działąlności ?

Aggi - cieszy mnie to że z Maksem lepiej :kiss: już mu starczy tej dziwnej choroby ! :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jak Ty sie czujesz ?

8 lata 10 miesiąc temu #1027663 przez Pumcia
O ! znów moja nowa strona :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1027664 przez natB
aggi osz kurna, ale akcja...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrze, ze mąż tak się zachował.... co do dzieci my zostaliśmy jakiś czas temu przeszkoleni w pracy z pierwszej pomocy, bo koleś padł na korytarzu w Poz i zmarł, a nikt nie potrafił mu pomóc XD XD niezłe jaja... zresztą, jak się później okazało niestety to był tak rozległy zawał, w dodatku już 4, że i tak nie było dla niego pomocy...

Co do Władka on już chyba nie przywiązuje większej wagi do tego, że pokoik będzie nie jego, a siostry... wie, że tam dzidzi będzie spała :) ale też jakoś wiesz nie ,,celebrujemy" tego :P... ja dziś kiepsko się czuję, bo brzuch mnie pobolewa i w sumie już tak od wczoraj, ale dziś się ból nasilił... w razie wu jutro pojadę do swojej gin na kontrolę, żeby nie oszaleć heh :)...

nati zmiany zmiany zmiany się szykują... ale pamiętaj, że będzie dobrze :)... musisz być dobrej myśli... a wyjazd planujecie za granicę? czy w PL zostajecie?

nattka to już TUŻ TUŻ :D :D aaaaa super :D :D któraś z marcówek już rozpakowana?

8 lata 10 miesiąc temu #1027665 przez natB
miriAAAAAaaaAAAAAA błagam... najważniejsze jest ZDROWIE malucha... na prawdę tak zwracacie uwagę na płeć?
No nic może życie mnie tak nauczyło... euh...

8 lata 10 miesiąc temu #1027666 przez natB
pumcia

8 lata 10 miesiąc temu #1027668 przez Sandruska1995
aggi a nasze teściowe to by mogły sobie ręce chyba podać co :evil: ale akcje miałas. :blink:

8 lata 10 miesiąc temu #1027669 przez Pumcia

A teściowych to ja Wam nei zazdroszczę ;/ Moja na szczescie jest 160 km od nas wiec jest spoko :evil: chociaż nie mam co na nią narzekać, dobry z niej człowiek :dry:

8 lata 10 miesiąc temu #1027674 przez niagara
Witam się poniedziałkowo :laugh:

Natka trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Aggi Pumcia ale miałyście akcje, jak z filmu grozy :blink: :ohmy: :P tak serio, to mi się mała przy piersi też zakrztusiła, miała może ze 2 tygodnie. Byłam przerażona, szczęście że chwilę wcześniej położna powiedziała mi co zrobić w takich sytuacjach. Ale ile przepłakałam ze stresu to moje ;) Zresztą później historia kilkakrotnie się powtórzyła, ale umiałam już zachować zimną krew ;)

Zrobiłam dzisiaj badania hormonalne, zobaczymy co z tego wyjdzie :laugh:
Któraś się pytała, kiedy się je robi. Otóż koleżanka zaznajomiona z tematem uświadomiła mnie, że w 4dc robi się estrogen, testosteron, LH, FSH a prolaktynę i progesteron w 21dc

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1027676 przez Pumcia
Niagara to podziwiam Cię za zachowanie zimnej krwi - wczoraj byłam przerażona, a jakby to dotyczyło mojego dziecka? yyyyyyyyyyyyy pewnie tez bym pękła o ile na zawał najpierw nie zeszła ;/ a co położna Ci powiedziała - zbieram informacje :)
To trzymam kciuki za dobre wyniki :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1027677 przez ziaa
Idziecie dzisiaj jak burza z tymi postami, nie ogarniam! :whistle:

Aggi, Pumcia, Niagara
oj współczuje nieprzyjemnych sytuacji. Ale fakt, pierwsza pomoc jest bardzo ważna, bo nie znamy dnia ani godziny kiedy się przyda. Sama czasem lubie sięgnąć podręcznik ze studiów i powtórzyć informację, zeby kiedyś do siebie nie mieć pretensji, że mogłam pomóc a zapomniałam co robić...
Niagara dzięki za ściągawkę :D Strzelę sobie jeszcze jakieś pobranko w tym cyklu, a jak mi sie nie uda zajść to resztę strzelę sobie w nowym cyklu :D :whistle:

8 lata 10 miesiąc temu #1027680 przez Pumcia
Ziajek to jak sobie przypomnisz to prosze o szkolenie :evil: a jak Twój maraton ? tzn przygotowania :whistle: :silly:

8 lata 10 miesiąc temu #1027681 przez miri66
Nat b oczywiście ze najważniejsze zdrowie. Zycie tez mnie nauczyło ze nie plec najwszniejsza ale mimo wszystko myślę o tym. Nie czyni mnie to złej osoby przecież.

8 lata 10 miesiąc temu #1027682 przez martyna_z
Jestem i ja trochę zregenerowana po weekendzie u mamusi :) @ przyszła dziś lekko spóźniona ale jest. Ledwo wyleczyłam piętę a teraz rozbolał mnie ząb. Najgorsze że to jest zatrzymana ósemka i trzeba będzie się jej pozbyć chirurgicznie... No i mam problem bo jak dostanę antybiotyk i leki przeciwzapalne to nie wiem czy jest sens łykać clo w tym miesiącu. A z drugiej strony zęba nie chce odkładać bo niewyleczony ząb też może utrudniać zajście w ciąże, tak czytałam. Jak nie urok to sr**a

ziaa też tak kiedyś miałam że najpierw odezwały mi się jajniki a kilka dni później miałam jeszcze płodny śluz, niestety okazało się że pęcherzyk nie pękł i owu wcale nie było, ale u Ciebie może być inaczej skoro testy miałaś pozytywne

Pumcia rozumiem z ósemkami, właśnie szukam kogoś kto mi to usunie. Jednej już się pozbyłam dobrych parę lat temu jeszcze została druga... też widzę sytuacje grozy przeżyłaś. Ja też niby wiem co powinno sie zrobić (w końcu pracuje w przedszkolu) ale człowiek różnie reaguje w takich sytaucjach. Niestety nie zawsze racjonalnie. Najgorzej denerwują Ci, którzy twierdzą że wiedzą co powinno się zrobić a jeszcze gorzej komplikują sytuację...

8 lata 10 miesiąc temu #1027683 przez ziaa
Szatanica, postaram Ci się może nawet coś zeskanować, żebyś mogła poczytać, ale to wiesz nie dziś ;)
A przygotowania, dziękuję dobrze :) Wczoraj miałam dłuższy wybieg i strzeliłam 15 km w pięknym słońcu, było super :)

Martyna hm, ciężko Ci coś doradzić, ale ja chyba też bym nie odkładała zęba na później, miałam usuwaną dwa lata temu zatrzymaną ósemkę z torbielą, zdecydowanie lepiej mieć to za sobą ;). A Clo chyba też nie powinnaś przerywać bo to jednak 3 miesięczna kuracja.. Skonsultuj to jeszcze może... :)

Ja w tym cyklu to już dwa razy miałam pozytywne testy owu ;) jakoś nie mogłam uwierzyć, ze owu była już w 9dc i testowałam dalej i wczoraj w 16 dc znów się pojawił ewidentny pozytywy. kto tam ten cykle wie :P , dziwnie się zaczął to i dziwnie przebiega ;) Ale największe nadzieje w ziółkach wiążę właśnie z tym, ze pomogą na niepękające pęcherzyki. Choć teraz ten ból jest inny niż przy rosnącym, niepękniętym pęcherzyku. Mam nadzieje, ze to endo rośnie po ziółkach jak szalone :D :whistle: i będzie pięknozja w następnych cyklach :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka