- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nati Osztyn - może coś zjadłaś co zaszkodziło Tobie i małej ? zwróciłyście i ulżyło . . . bo po tym co napisałaś wygląda mi na zatrucie pokarmowe. A mąż jadł to co Ty ? Alantan niebieski mam bo używałam po zrobieniu tatoo A mąż na własnej działalności czy tak jak ja pracował u kogoś zamiast na umowe to na działąlności ?
Aggi - cieszy mnie to że z Maksem lepiej już mu starczy tej dziwnej choroby !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A jak Ty sie czujesz ?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrze, ze mąż tak się zachował.... co do dzieci my zostaliśmy jakiś czas temu przeszkoleni w pracy z pierwszej pomocy, bo koleś padł na korytarzu w Poz i zmarł, a nikt nie potrafił mu pomóc XD XD niezłe jaja... zresztą, jak się później okazało niestety to był tak rozległy zawał, w dodatku już 4, że i tak nie było dla niego pomocy...
Co do Władka on już chyba nie przywiązuje większej wagi do tego, że pokoik będzie nie jego, a siostry... wie, że tam dzidzi będzie spała ale też jakoś wiesz nie ,,celebrujemy" tego ... ja dziś kiepsko się czuję, bo brzuch mnie pobolewa i w sumie już tak od wczoraj, ale dziś się ból nasilił... w razie wu jutro pojadę do swojej gin na kontrolę, żeby nie oszaleć heh ...
nati zmiany zmiany zmiany się szykują... ale pamiętaj, że będzie dobrze ... musisz być dobrej myśli... a wyjazd planujecie za granicę? czy w PL zostajecie?
nattka to już TUŻ TUŻ aaaaa super któraś z marcówek już rozpakowana?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic może życie mnie tak nauczyło... euh...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teściowych to ja Wam nei zazdroszczę ;/ Moja na szczescie jest 160 km od nas wiec jest spoko chociaż nie mam co na nią narzekać, dobry z niej człowiek
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Natka trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Aggi Pumcia ale miałyście akcje, jak z filmu grozy tak serio, to mi się mała przy piersi też zakrztusiła, miała może ze 2 tygodnie. Byłam przerażona, szczęście że chwilę wcześniej położna powiedziała mi co zrobić w takich sytuacjach. Ale ile przepłakałam ze stresu to moje Zresztą później historia kilkakrotnie się powtórzyła, ale umiałam już zachować zimną krew
Zrobiłam dzisiaj badania hormonalne, zobaczymy co z tego wyjdzie
Któraś się pytała, kiedy się je robi. Otóż koleżanka zaznajomiona z tematem uświadomiła mnie, że w 4dc robi się estrogen, testosteron, LH, FSH a prolaktynę i progesteron w 21dc
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To trzymam kciuki za dobre wyniki
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Aggi, Pumcia, Niagara oj współczuje nieprzyjemnych sytuacji. Ale fakt, pierwsza pomoc jest bardzo ważna, bo nie znamy dnia ani godziny kiedy się przyda. Sama czasem lubie sięgnąć podręcznik ze studiów i powtórzyć informację, zeby kiedyś do siebie nie mieć pretensji, że mogłam pomóc a zapomniałam co robić...
Niagara dzięki za ściągawkę Strzelę sobie jeszcze jakieś pobranko w tym cyklu, a jak mi sie nie uda zajść to resztę strzelę sobie w nowym cyklu
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
ziaa też tak kiedyś miałam że najpierw odezwały mi się jajniki a kilka dni później miałam jeszcze płodny śluz, niestety okazało się że pęcherzyk nie pękł i owu wcale nie było, ale u Ciebie może być inaczej skoro testy miałaś pozytywne
Pumcia rozumiem z ósemkami, właśnie szukam kogoś kto mi to usunie. Jednej już się pozbyłam dobrych parę lat temu jeszcze została druga... też widzę sytuacje grozy przeżyłaś. Ja też niby wiem co powinno sie zrobić (w końcu pracuje w przedszkolu) ale człowiek różnie reaguje w takich sytaucjach. Niestety nie zawsze racjonalnie. Najgorzej denerwują Ci, którzy twierdzą że wiedzą co powinno się zrobić a jeszcze gorzej komplikują sytuację...
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
A przygotowania, dziękuję dobrze Wczoraj miałam dłuższy wybieg i strzeliłam 15 km w pięknym słońcu, było super
Martyna hm, ciężko Ci coś doradzić, ale ja chyba też bym nie odkładała zęba na później, miałam usuwaną dwa lata temu zatrzymaną ósemkę z torbielą, zdecydowanie lepiej mieć to za sobą . A Clo chyba też nie powinnaś przerywać bo to jednak 3 miesięczna kuracja.. Skonsultuj to jeszcze może...
Ja w tym cyklu to już dwa razy miałam pozytywne testy owu jakoś nie mogłam uwierzyć, ze owu była już w 9dc i testowałam dalej i wczoraj w 16 dc znów się pojawił ewidentny pozytywy. kto tam ten cykle wie , dziwnie się zaczął to i dziwnie przebiega Ale największe nadzieje w ziółkach wiążę właśnie z tym, ze pomogą na niepękające pęcherzyki. Choć teraz ten ból jest inny niż przy rosnącym, niepękniętym pęcherzyku. Mam nadzieje, ze to endo rośnie po ziółkach jak szalone i będzie pięknozja w następnych cyklach