BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 tygodni temu #1028698 przez Nowa...
Po poronieniu to tak psychicznie jest się nastawionym, że by się chciało. Zazwyczaj lepiej poczekać jakiś czas. PAULA a w którym tygodniu doszło do poronienia? Moje walentynki fajne:) zrobiłam kolacyjkę a na koniec seksik ;) Ja to z jednej strony chciała bym maluszka z drugiej niepewność i obawa. Niestety poród jak i czas po porodzie wspominam bardzo źle.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1028700 przez Sandruska1995
brown idę do szkoły ale jak wrócę widzę tu pozytyw :evil: :silly:

9 lata 3 tygodni temu #1028702 przez nati.olsztyn
Brown Gdzie jesteś?:) Kciuki zaciśnięte!

9 lata 3 tygodni temu #1028703 przez nati.olsztyn

9 lata 3 tygodni temu #1028705 przez Julka1987
Brown i jak tam?

9 lata 3 tygodni temu #1028706 przez niagara
Brown helloł, my tu czekamy :laugh:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1028707 przez brown24

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1028708 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1028709 przez niagara

9 lata 3 tygodni temu #1028711 przez dodi
Brown jak już coś widać to będzie dobrze życzę ...
u mnie niestety wczoraj na dobre @ sie rozkręciła więc kolejny cykl starań ...

9 lata 3 tygodni temu #1028712 przez Cornick

9 lata 3 tygodni temu #1028716 przez aggi
Dzień dobry :) co prawda wczoraj do Was pisałam, ale jak mi poemat skasowało to się zdenerwowałam i rzuciłam tabletem w kąt :whistle: Weekend u nas spokojny. W sobotę byliśmy w CH pooglądać co fajnego jest ;) a wczoraj na kawie u mojej babci, a potem u teściów.. wieczór mieliśmy miły przy świeczce haha ;) Ale test owu u mnie negatyw :P nie będzie historii z obrazka który dała sandra :P wieeecie ten.. 14 luty i 14 listopad :D poza tym nic nowego u nas. pogoda nie zachęca do spacerów przynajmniej dziś, bo wczoraj było super - ale wiatr mógłby odpuścić ;)

nat mam nadzieję że wizyta pokaże że Helenka walczy i jest wsio ok :)

BROWN mam nadzieję, że siurałaś z rana ! Bo mi się śniłaś :side: poza tym na fotce testu widzę te drugą kreskę :woohoo: :woohoo: :woohoo: ZACISKAM KCIUKI ZA BETĘ !!!! :silly: :silly: :silly:

dodi może warto iść do ginekologa? Każde odchylenie od normy warto skonsultować

magmus wczoraj miałam koktajl... szpinak, sok z cytryny i gruszka :) MNIAM mówię Ci :D a dzisiaj szpinak pietruszka gruszka jabłko :D ja koktajluje w najzwyklejszym starym blenderze z pojemnikiem ;) no a jak Maks się będzie drapał to z nim pojedziemy szybciej do lekarza niż za te 2tyg. zdrówka dla ciebie !!

kamka witaj w naszych skromnych progach :) pytaj o co chcesz zamierzasz korzystać z testów owu?

ziaa pomóż ! bo ze szpinakiem chyba nie można przesadzać co nie? Jak 'dawkować'? w szpinaku też są te szczawiany co to nie można ich za dużo?

nefri może ty pomożesz czy maks może pić takie surowe koktajle? Bo jak tylko zrobię to mi się dobiera do tego i mniam mniam i chce pić. Daję trochę skosztować, ale nie wiem czy mu nie zaszkodzi na brzuch ?

nati noooo pozytyw jak ta lala :)

OOOO a teraz widzę że jednak jakaś tam część mojego poemata się wkleiła na forum :D

Nowa jeśli test wyjdzie pozytywny czyli kreski są jednakowej barwy to dalej się nie powinno testować. TO już jest pozytyw, owu 24-36 lub 48h później.

paula widać u ciebie na testach że kreski ciemnieją. :) Każda z nas jest inna - jedne mają od razu pozytyw po bladych testach, a u niektórych jak u Ciebie - powoli ciemnieje :) Czekaj na pozytyw czyli idealnie identyczny kolor dwóch kresek. chociaż jakby tak popatrzeć to chyba były takie same w 19dc. Ja mam cykle 30-32dni i owulację mam około 18,19dc

sandra hahahaha śmiesznie w takim kolorze i okularami :P tzn nie chcę obrazić, ale nie mój styl kompletnie :)

cornick ale nam tu wrzuciłaś hahahahhaa :D padłam :D my od urodzenia testowaliśmy różne pampersy ale najtaniej wychodzą nas dady z biedronki :) I takie używamy cały czas, obecnie już '5' :) także ja polecam dady. a z 'jedynek' chwaliłam jeszcze babydream z rossmana :)

9 lata 3 tygodni temu #1028718 przez Cornick

9 lata 3 tygodni temu #1028720 przez ziaa
Cześć Dziewczynki! :)

NatB czekam na wieści co i jak tam u Was! No i niezmiennie zaciskam kciuki za dobre wieści!
Brown! Jest nadzieja, czekam na więcej :D
Aggi ze szczawianami to jest tak, że owszem, nie można przesadzać. Ale garść liści do koktajlu nie powinna zaszkodzić, zawłaszcza jeśli zjesz sporo produktów mlecznych. Bo mleko itp neutralizują szawiany. Na wszelki wypadek nie łącz jednak szpinaku, botwinki, szczawiu i rabarbaru w jednym koktajlu ;) bo te produkty mają ich najwięcej ;) W bardziej "wytrawnych" koktajlach możesz zastąpić szpinak raz na jakiś czas pęczkiem pietruszki lub... sałatą! :)

A teraz mniej przyjemna cześć mojego wpisu skierowana do Ciebie ;p Jak z aktywnością fizyczną? wiem, ze jesteś z Maksem w domu, a opieka nad takim brzdącem to pełen fitness ;) jednak tłuszczyk spala się przy ćwiczeniach aerobowych, które podwyższają tętno.. Żadne brzuszki nie zrobią tego tak dobrze ;) Moze skusisz się na początek na 15-30 minut? Moze to być bieg w miejscu, w domowym zaciszu lub na świeżym powietrzu, bardzo szybki marsz lub.. skakanka! Chodzi o to byś miała solidną zadyszkę, a wtedy pot nie jest potem... To łzy tłuszczyku!! :D :D :D

U mnie niestety nie było pozytywnego testu w prezencie dla męża :( pocieszam sie, ze @ tez nie ma więc jeszcze nic straconego. Grzecznie czekam dalej. Tylko piersi bolą mniej, a bardziej zaczyna się rozkręcać brzuch, więc pewnie jednak @ w natarciu :(

Miłego dnia i tygodnia!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1028723 przez brown24
Corncik tekst i obrazek rowalil mnie na lopatkiw haha :laugh: Dzięki :P

Aggi widzę ze u Ciebie ostra dietka hehe trzyma kciuki:)
Sandra niw rob tego, to nie Twój kolor :P
Dodi który cykl sie staracie?
Nefri

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka