BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 tygodni temu #1028726 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1028727 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1028728 przez aggi
cornick a wiesz że nic ciekawego. W sumie moja mama nas wyciągnęła ;) Chciała do h&m iść pooglądać. Więc jej potowarzyszyliśmy ;) Kupiliśmy czajnik do kuchni haha :P Jechać 30km, chodzić 3h tylko po to żeby czajnik kupić :D no ale popołudnie minęło ;) Powiem Ci że też za bardzo nie lubię po takich wielkich CH chodzić... nogi bolą, ludzie są wszędzie :P Ja też lubię lumpeksy, ale daleko mam, jak mieszkałam w mieście to często bywałam :) ale teraz najbardziej to internet haha dobrze że ktoś wymyślił zakupy internetowe :D my na 'test' mieliśmy dady, babydream, pampers. Wiesz co zależy jakie dziecię się urodzi bo niektórzy kupują od razu '2' a my jednak 'jedynek' używaliśmy .. jakieś ponad 2msce :)

ziaa dokładnie tak robię pietruszkę sobie dodaję :) ostatnio na samej pietruszce koktajl miałam :) tylko kupiłam wór szpinaku i hahahah boję się że się zepsuje :P a u mnie w domu szpinaku nie jadają za bardzo takiego liściastego :P co do aktywności czekam na wiosnę ! rolki ! spacery! to jest to :) na razie nie robię nic poza opieką nad Maksiorem. mam płytę ewki, jakoś na razie nie umiem tych ćwiczeń wykonywać, więc póki co 'delektuję' się zdrowym odżywaniem :) już swego czasu schudłam 13kg przy diecie zdrowej (nie głodzeniu!) i duuuużo wtedy chodziłam, po min 6km dziennie :) Chodzenie mnie wycisza, uspokaja. Czekam na moment kiedy będę mogła znów iść gdzie mnie nogi poniosą :P hahah. Biegu nie lubię :) wolę chodzić :) skakankę mam więc przemyślę jak przyjdzie wiosna i z Maksem na ogród będę wychodziła :) Nie no temat rzeka :) póki co sama dieta :) jak to mówią 70% sukcesu to zdrowa dieta a 30 to aktywność :)

brown nie ostra :) po prostu nie jem słodyczy, fast foodów, gazowanych napojów nie piję :) staram się warzyyyyywa jeść :) i stosować się do zaleceń ziajka bo czuję że może mi pomóc :) czekam na Twoje wyniki z niecierpliwością :woohoo: i zaciskam kciuki :)

9 lata 3 tygodni temu #1028729 przez Cornick

Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1028730 przez nati.olsztyn
Brown Pokaż nam tego testa!:)

NatB Czekamy na wieści! Trzymam kciuki!:)

9 lata 3 tygodni temu #1028731 przez aggi

9 lata 3 tygodni temu #1028732 przez Cornick

9 lata 3 tygodni temu #1028733 przez aggi
cornick hahaha jak to mówią... lenistwo poziom hard :D spoko, każdy ma swoje słabości :D ja za to spać bym mogła całymi dniami :D

9 lata 3 tygodni temu #1028735 przez dodi
Brown od 6-mcy bez zabezpieczenia ale pierwszy z testami owu i taki intesywniejszy wczesniej to było tak że jak sie uda to bedzie teraz juz na bardzo chcemy ...wybieram.się do gin jak myślicie lepiej iśc w pierwszej polowie cyklu czy w drugiej?

9 lata 3 tygodni temu #1028736 przez Nowa...
Też czekam na wynik BROWN , oby pozytywny:) wiem że testy owu robi się do 1 wszego pozytywnego wyniku:) ale postanowiłam sobie robić przez cały cykl. Chcę sprawdzić jak to jest z tym poziomem LH. Czy tylko raz pokaże testy pozytywne, czy różnie to może być.

9 lata 3 tygodni temu #1028737 przez Cornick

9 lata 3 tygodni temu #1028740 przez Nowa...
A tam mnie zainteresowała z tym monitoringiem. Każdemu kto chce ginekolog może robić ten monitoring, czy w przypadkach gdy starania o dzdzie są bezowocne?

9 lata 3 tygodni temu #1028742 przez Cornick

9 lata 3 tygodni temu #1028747 przez Sandruska1995
brown pokaż test. :woohoo: to ja od 17 stej. Tu czatuje. Haha :woohoo:

9 lata 3 tygodni temu #1028749 przez Nefri
Aggi ja Tymonowi daje do jedzenia wszystko, mleko krowie, surowe warzywa itp, koktajle tez pije, wiec śmiało możesz Maksiowi dać wg mnie. Wczoraj Tymek jadł osmiornice, bardzo mu smakowala, chodzil i ciągle gadal "osmiornica, osmiornica" taki byl zajarany ;)
Nat???
Ziaa ale super, że jesteś, też korzystam z Twoich rad. Ja brzuszkow niestety robić jeszcze nie mogę po cc, a bardzo bym chciala, ale w takim razie wezmę się na razie za bieganie w miejscu w domu, a jak znajdę czas to może i na dworze. Skakanka póki co odpada, syn by mi na to nie pozwolil ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka