BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #676427 przez issska1986
Żyłki trochę widać ale nie bardziej niz zawsze, więc raczej nie, najgorzej jest w nocy.. a w dzień bolą ale nie tak jak w nocy... Wydaje mi się ,ze w sierpniu zeszłego roku też cos mialam z tymi piersiami , też mnie tak bolały, ale że tak mnie nawalają w nocy to chyba pierwszy raz...

Ja mam dostać 12-go...i jak do 15-go nie dostanę, dopiero wówczas zrobię testa... ale zaraz zaraz 10-go (w pon) mam usg dowcipne to jak bym byla to zauważy? czy za wczesnie jak coś...

Nie bardzo w to wierzę, bo nie czuję się jakoś nadzwyczajnie inaczej...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #676434 przez Asia K
Iss to zalezy kiedy jajko zostalo zaplodnione - moze juz cos zauwazyc , choc serduszka napewno jeszcze nie uslyszysz. Ja poszlam w 5 tyg do gina i juz widzial , nawet serduszko bylo slychac , ale karty mi jeszcze wtedy nie zalozyl bo stwierdzil ze za wczesnie :(
Najpierw badał mnie "ręcznie" i juz wtedy powiedzial ze macica jest obnizona co moze oznaczac ciąze. Potem zrobil usg i widzial co opisalam wyzej :lol:
Wiec u ciebie bo obnizonej macicy tez powinien cosik zauwazyc ale jest wczesnie wiec moze niebyc tak jak jak mówie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agi Posprzataj gruntownie bo bedziesz miala przerwe w generalnych porzadkach - mężus bedzie musial sie wykazac :laugh:
Cos mi sie zdaje ze fioletowa krowa zostanie naszym guru i przepowiednią :lol: :lol: :lol:
Jak ty zajdziesz - kupuje sobie fioletową bielizne :laugh: :laugh: :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #676449 przez Agnilla
A ja jakoś miewam myśli, że za dobrze być nie może i nie zajde w tym cyklu. Ale spoko tylko w przerwie mam czas na myślenie ;) zmeczylam się, coś czuję że jutro będę kończyć. Ważne, że mąż mi nie przeszkadza ;) zrobił taką mega sałatkę :) z kawka przyszedł :) Iss Bejbe próbowalas masowac piersi? Ale ja mówię poważnie może Ci trochę ulzy.

11 lata 10 miesiąc temu #676453 przez Asia K
Agi - źle juz bylo jak nie bylo owu, teraz musi byc juz dobrze :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #676459 przez ann-sunshine
hej, hej

@ przyszła. Czyli nie będę mieć dwójki lutowych dzieciaczków. Może i lepiej, bo chyba wolę jak będą z innych znaczków :)

nie mam dziś czasu, mykam z dzieckiem na spacer, odezwę się jutro

11 lata 10 miesiąc temu #676463 przez issska1986
Agi jaki masaż, ja ich dotknąć nie mogę :P ja mam piersi guzkowate i chyba dlatego...

11 lata 10 miesiąc temu #676465 przez Agnilla
Ann jestesmy wszystkie z Toba :* urodzisz w marcu rybki :)
iss no wlasnie moja kumpela miala takie bolesne piersi. Moszla do ginekologa tak ja wymietolil, ze ledwo wytrzymala ale przeszlo expressem, chya te wszystkie zlogi gruczolow jej wymasowal. Dlatego pytam czy masowalas cos. Choc byc moze bola na ciaze, to zycze Ci azeby Cie napitalaly. ;) ale tak pozytywnie Ci zycze :*:*:*:*

11 lata 10 miesiąc temu #676470 przez Asia K
Ann szkoda , ale super podchodzisz do tematu , a takim podejsciem to w koncu sie uda :) :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #676487 przez Kaś_O

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #676490 przez Asia K
ach padlam :) Normalnie strzeliłam sobie drzemke - jak nigdy :laugh:
Mały szmerał mnie po ręce i odpłynęłam :lol: kilkanascie minut a czuje sie jak nowo narodzona :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #676539 przez issska1986
Agi no nie wiem zobaczę, może dam radę...może wytrzymam, ale chyba nie tylko chodzi o guzki bo te brodawki mam takie jak dojrzewałam i mi rosły... gdzieś wyczytałam,ze przed menopauzą bolą... :blush:

Ja mam już lepszy humores bo się z małżem przeprosiliśmy :lol: :lol: :lol: i trochę mi lżej na serduchu...

Kaś Czaro niezły model :)

11 lata 10 miesiąc temu #676561 przez Agnilla
Iss, no to najwazniejsze. ja tez sie nie lubie klocic, ale czasem nie mam na to wplywu :P :P
Czarula, jakby szukal zony to ja jestem chetna ;)

padam na pysk, zostala mi lazienka i podlogi, mam zamiar zrobic jak najwiecej a jutro sie byczyc :)
milego wieczoru :)

11 lata 10 miesiąc temu #676689 przez Kaś_O
Ale dziś spokój i cisza u nas :)

Aga nie przemęczaj się też, ja wiem że fajnie wszystko za jednym zamachem posprzątać ale wiesz bez szarżowania tutaj..

dobrej nocki :)

dziękuję za miłe słówka o Czarku :) teraz ma krótsze włoski z tyłu aż się nie mogę napatrzeć. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #676706 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

pasuje Czarkowi nowa fryzura :-)

11 lata 10 miesiąc temu #676737 przez issska1986
Hej,

wiadomo, że nikt nie chce się kłócić, tylko on ma humorki, które odbijają się na mnie i mnie to wkurza...

Kurdę wczoraj tak wyłam na "Seks w wielkim mieście", że dzisiaj wyglądam jak żaba :angry: tak mnie jakoś rozczulał co chwila, zdecydowanie zespół napięcia przedmiesiączkowego... :silly:

Dzisiaj wybieramy się na rowerki, pojedziemy lasem do mojej siorki :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka