BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675414 przez Agnilla
no bo on ciągle tv oglądał w łózku, poleciałam siku i wróciłam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

weźcie, jak ja nie zajde to bedzie jeden wielki płacz :P narazie fruwam, a co tam ;)

jak ja brałam tabletki to mnie nic nie bolało, bo owulacji nie było przeciez. potem jak odstawiłam to co mc taki bol, najgorszy przy wstawaniu, chodzeniu, sikaniu. potem bólu znowu nie było, bo znowu nie było owulacji i tak w kółko ;) a srode był okropny i dobrze, bo jak boli to rośnie no nie? :P
Kaś, postaram się jak najszybciej dać Wam znac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #675418 przez Asia K
no wlasnie Kaś ja czytalam ze to jest normalne ze niektóre laski nie czuja nic w czasie owu :)

Moofka ty to masz farta w zyciu co? Grasz w totka? Jak nie to podaj mi cyfry a ja wysle kupon i zgarne fortune dzieki tobie :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675422 przez moofka
Agi u Ciebie to należy teraz liczyć że to Twój pierwszy cykl starań, bo te cykle bez owu to się nie liczą. i ja trzymam kciuki żebyś trafiła tak jak ja! :kiss:

Asiu no z tą ciążą to chyba taki fart, ominął mnie stres że coś może być nie tak :) ogólnie to nie mam na co zbytnio narzekać :) w totka czasami grałam jak była mega kumulacja ale nawet trójki nigdy nie trafiłam :P

11 lata 10 miesiąc temu #675438 przez Kaś_O
Asia powiem Ci że ja sie strasznie cieszę że mnie na owu nic nie boli i cycki nie dolegają. WYstarczy że mnie pierwszego dnia @ bolało tak że jak tabletek nie brałam to aż z bólu mnie przyćmiewało. Ale pierwszy poród zniwelował tą dolegliwość. Tylko po co mi była ta @ od razu po połogu jak nawet owu nie miałam wtedy :|

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675445 przez Agnilla
hehe moof, jakby tak każdy mówił ;)
a powiedzcie mi, bo od owulacji to już jakas faza jest nie ? :)lutecostam? :) i ona trwa max 14 dni tak? wiec jesli czoraj bylaby owulacja, to juz 20go moge zrobic test :P gupek :P :P :P

ja przed tabletkami bardzo odczuwałam ból piersi na @. ale po tabletkach tragedii nie ma, za to rosna i sie wypelniaja :P ale nie silikonem, bo po @ opadaja :P
o porodzie wole nie myslec, bo na sama mysl sie boje :(

11 lata 10 miesiąc temu #675455 przez moofka
Agi a sprawdzałaś w tym kalendarzu net mama kiedy możesz test z siuśka strzelić?

11 lata 10 miesiąc temu #675480 przez Agnilla
moof, ten kalendarz netmama mi pokazuje, ze owulacja bedzie w niedziele, a z tego co wychodzi z testow byla wczoraj/dzis. wiec w sumie nie wiem czy mu wierzyc, kazdym razie tam test z siuskow pozwalaja zrobic 21 czerwca przy cyklach 32 dniowych
ps. aleee ciii, bo ja za 1,5 tyg ide badac prolaktyne i sie zastanawiam, czy za jednym zamachem sobie hcg nie machnac :P ale chyba to glupie

11 lata 10 miesiąc temu #675488 przez Kaś_O
czy ja wiem czy głupie. Szczerze to będziesz wiedzieć czy pękło jajo dzis pewnie. I jeśli pękło to prolaktyna będzie rosnąć jakbyś zaskoczyła. Więc po co czekać na test z siuśków skoro wiemy że nie zawsze wychodzi od razu i się denerwować jak możesz walnąć ale tylko nie wiem czy na betę to nie za wcześnie? nie znam się bo nigdy jej nie robiłam ale wydaje mi się że dobrze kombinujesz

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675499 przez moofka
ja myślę, że na betę nie będzie za wcześnie. mi wychodzi tak że jak owu miałaś wczoraj, no to tak jak napisałaś 20tego teoretyczny czas na @, test z siuśka możliwy 18.06. a test z krwi możliwy 15.06.

a kiedy Ty miałaś poprzednią @?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675500 przez Agnilla
Kaś, ja będę krew badała jakoś pod koniec przyszłego tyg 13-14 czerwca ( 23-24 dc) badz 17 czerwca (27 dc) musze policzyc ile mi bromergonu zostalo, kilka razy zapomnialam :P
no ale jeśli owulacja wystąpiła wczoraj w 16dc to plus 14 dni @ powinna przyjśc po 30 dniach, czyli 21 czerwca
a jesli owulacja jest dzisiaj to @ powinna przyjsc 22 czerwca najpozniej

moof, ostatnia @ dostałam 22 maja

11 lata 10 miesiąc temu #675507 przez moofka
no już sobie policzyłam kiedy dostałaś :) idź 17.06. na badania i zrób test z krwi. tak myślę.

11 lata 10 miesiąc temu #675510 przez Agnilla
zobaczymy co dzis powie gin, wtedy wszystko policzymy :)
i tak ide na badania i tak, bo musze prl zbadac :)

11 lata 10 miesiąc temu #675511 przez moofka
kurka niech ten czas szybciej leci :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675516 przez Agnilla
moof, lepiej nic nie moof ;)
nast tydz to kurna chcialabym caly przespac ;)

a powiedzcie mi, przypuscmy, ze owulacja byla wczoraj, wnioskujac po testach owu, to kiedy mam jeszcze probowac? :) ze dzis wieczorem, czy lepiej jutro rano? :P
wiadomo, ze zobaczymy co lekarz powie, ale tak przypuszczalnie ;)

11 lata 10 miesiąc temu #675533 przez moofka
ja miałam maliny w pt a działaliśmy w sob i pon wieczorem. ale obstawiam że trafiliśmy w sob :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka