BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #675747 przez Kaś_O
a taka letnia zielono żółto czerwona? coś w ten deseń?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #675766 przez Agnilla
Kaś, taka jamaica wyszłaby z tego ;)
niestety nie mam czerwonego sznurka :P
wczoraj zrobilam ciemny zielony, jasny zielony i zolty, ale tak jakos nie wiem, ja za zielonym nie przepadam moze dlatego

11 lata 10 miesiąc temu #675792 przez ann-sunshine

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A taka multikolorowa ale w jaśniejszych barwach? Taka bardziej jasna słoneczna?

11 lata 10 miesiąc temu #675796 przez Agnilla
takie cos pastelowego...nie wiem, chyba musze domowc sznurki i bedziemy kombinowac
zbieram sie powoli, dam znac :)

11 lata 10 miesiąc temu #675857 przez moofka
Ale dlugooo noooo!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675877 przez Agnilla
No juz juz jestem :) ja nie mam neta w kom, chyba, ze sie pod wifi podlacze ;)
jajo peklo! Robie zaraz edit I doczytacie dalej :)
edit :)
no wiec przyjal mnie chyba 15 min wczesniej. Mowie mu, ze bylam w srode, byl pecherzyk a on, ze szybko na fotel. No I bada prawy a ja juz zniecierpliwiona. No I przeszedl do lewego I mowi "moje gratulacje" a mi az goraco sie zrobilo :P a on "moje gratulacje, pecherzyk pekl" :P pokazal mi to na usg no I jak sie ubralam pytam go, bo on mowi, ze teraz trzeba dzialac. Wiec pytam go ile mam czasu od pekniecia, a on, ze 72 godz. Takze:
a) jesli pekl w srode po badaniu kiedy tak bardzo mnie bolalo, to mam czas jeszcze do soboty popoludnia
b) jesli pekl wczoraj mam czas do niedzieli
wiec jesli przytulanie bylo w srode rano I wczoraj wieczorem mysle, ze dobrze zaplanowac kolejne na jutro rano ;)

maz mowi, ze sie bardzo cieszy I ze bedzie dzidzia ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675885 przez Kaś_O
nice :D czekam na resztę relacji :D

no aż łezka w oku jest :) nasze dziecko będzie :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #675896 przez Agnilla
Dziękuję dziewczynki, że Was wszystkie tu mam!! :*

11 lata 10 miesiąc temu #675925 przez moofka
Yeah! Tak miało być :)

a jak w ogóle Ci się widzą te wizyty u faceta gina?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #675950 przez Agnilla
Wiesz co dziś generalnie było dla mnie ważne jajeczko a raczej jego pęknięcie, wisiało mi to kto mi zrobi usg ;) ale nie chciałabym jakoś do niego chodzić non stop taki cwaniaczek , badanie taki automat kasa pach pach.może dla stałych pacjentów jest inny.mówię konkretnie o tym kolesiu, ale jakbym miała iść do innego mężczyzny to już chyba luz :) nie wykluczam jednak, bo jeśli zajdzie potrzeba to na pewno do niego pójdę bo ma bardzo dobry sprzęt
Aha no i ja testów już w tym cyklu nie robię, jeśli mi nie będą potrzebne dokładam swoje do magicznej paczki ;)

11 lata 10 miesiąc temu #675956 przez Dagnes
Agnilla ale się cieszę z tego twojego jaja:) Musi być z tego bejbuś. Mnie znów dopadły dziś mdłości.

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #675979 przez ann-sunshine
Wiedziałam :lol: takie jajo musiało pęknąć. Czyli 3mamy kciuki i wstrzymujemy oddech do 20 czerwca?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #676165 przez Agnilla
no właśnie policzyłam bromergon i mam do 16go wlacznie biorac cala tabletke ( pol rano i pol wieczorem). ale mysle, ze sobie tak podziele, zeby ostatnie dni miec chociaz po pol, bo wizyta u gin bedzie dopiero 22 go czerwca. a nie chce miec calkowitej przerwy od bromergonu, bo np czytalam tez, ze nagly skok prl w ciazy moze spowodowac poronienie. jak ona mi powie, ze finito to odstawie.
w kazdym razie jesli owulacja byla w srode to ten cykl zapowiada sie na 30 dni jakos tak. i netmama mowi, ze mozliwy test z krwi jest 16go czerwca, wiec 17go w poniedziałek pojde na prl i walne sobie hcg a co tam :P
maz pije wino, ale bleh nie smakuje mi, a w sumie moglabym sobie walnac lampke ;)
edit: patrze na netmame to owulacja jesli byla w srode, to cykl bedzie mial 28 dni i mozliwy test w krwi bedzie w pt 14go. ale wiadomo net netem, organizm kazdy ma inny. wies wstrzymujemy sie do 17go czerwca i dzialamy :)

11 lata 10 miesiąc temu #676210 przez Asia K
Super wiesci tutaj czytam :) Z takiego jaja to musi byc kurczaczek - nie ma to tamto :laugh:
Teraz napewno bedzie git i paczka pójdzie w świat :woohoo:

Ale tak swoja drogą : od pękniecia 72 godziny :unsure: Wszedzie pisza ze 24 h no nie :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #676234 przez Agnilla
Ja tam nie wiem mówię co mi gin powiedział i wykorzystuje sytuację ;) wg mnie pękło w środę wieczór/w nocy bo bardzo bolało choć test owu był w środę najmocniejszy więc musiało pęknąć najpóźniej w czw. Nie ma co gdybac bo i tak się tego nie sprawdzi ;)
Miłego dnia!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka