BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #674695 przez ann-sunshine
wg normalnej długości cykli nastawiałam się na 12-13 czerwca, ale jeżeli owu przesunęła się o tydzień do przodu, to to już czas. Dziś zrobię testa, bo nie wytrzymam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #674703 przez Agnilla
a ktory masz dzis dc i jakie miewasz cykle?
zebys sie bejbe nie naciela, moze warto poczekac? :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #674715 przez ann-sunshine
nie ważne czy się przejadę na tym dzisiejszym testowaniu, czy nie, muszę sprawdzić i już

ostatnie cykle: 35, 28, 33, 36, 30, 36, a dziś mam 26 dc. Wiem że wcześnie ale zwariuję jak nie sprawdzę

biegnę po małą, na plac zabaw.

Zdam relację wieczorkiem

11 lata 10 miesiąc temu #674722 przez Agnilla
a sprawdzaj, przynajmniej emocje będą ;) trzymamy mocno kciuki!!

11 lata 10 miesiąc temu #674734 przez moofka
o kurka będzie test! zaciskam kciuki!

no ja dalej nie narzekam na męża, w nocy mnie głaskał i pocieszał, sam się nie wyspał i do pracy poszedł półprzytomny.... właśnie pichce obiad co by go dobrze nakarmić jak wróci :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #674779 przez Agnilla
ok lece do domu, po drodze zakupy
ja na meza od wczoraj tez nie narzekam :P nawet zaoferowal sie, ze zrobi dzis zakupy, ale juz pojde, to jak przyjedzie to obiad bedzie gotowy. dzis tortille, nie mam czasu na gotowanie, musze sie czyms innym zajac ;)
na test sikne to zdam relacje ;)
oho odnalazł się mój śluz :P mówię, że nie mam czasu gotować ;)
Ann trzymam kciuki mocno informuj jak najszybciej!! oby te mrówy coś przepowiedziały :)

11 lata 10 miesiąc temu #674807 przez Asia K
hej
Wlasnie siknelam i wysikalam dwie krechy - ta z moich siusków jest mega ciemniejsza od tej drugiej :laugh:
Nie wiem czy cos widac na zdjeciu ale zalanczam :lol:

Ale czy to oznacza ze od kiedy mam liczyc te 24-36 godzin ? od wczoraj czy od dzisiaj :unsure:
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #674814 przez Kaś_O
a Ja zapadłam prawie w cen zimowy tak mnie zmogło i trochę Czarka w to wciągnęłam i marudny. Ale będzie dobrze. My ruszamy na miasto małe zakupy i coś załatwić więc karmię Czarka i czekam aż mąż wróci..

Ann no ja nic nie powiem dopóki testu nie zrobisz, chociaż nawet jeśli masz objawy i jest to ciąża to bardzo wcześnie na test.

jeśli zaczęłaś testować i nic nie wyszło to może trafiłaś po owu jak ja też mi wtedy nic nie wyszło..

Asia zdecydowanie od dzisiaj bo wtedy mógł być nie do końca malinki tylko Ci sie wydawało że są identyko ale jak już Twoja kreska jest silniejsza to owu idzie 24/36h

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #674821 przez issska1986
Asia no widać że duże stęzenie LH, jeszcze nie widzialam,zeby była ciemniejsza od testowej u nikogo :lol: :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #674831 przez Asia K
No ba , bo ja jestem ewenement :silly: Tylko szkoda ze to stezenie duze sie zmarnuje :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobrze kombinuje ? :huh:
A jak jest po owulacji to krecha staje sie jasniejsza czy moze sie utrzymywac jeszcze przez jakis czas :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #674879 przez moofka
Asia nie kombinuj tylko dorwij męża jak tylko przestąpi próg :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #674886 przez Agnilla
Asia przelec go od razu, potem masz poltorej doby do jutra wieczora kiedy przeleci on Ciebie a potem 4 nad ranem w niedziele I masz 3 strzaly w jedno jajo ;)
ja tez zrobilam test, podobny do tego z wtorku :)
pozniej Wam wrzuce, bo maz przyjechal I jemy ;)

11 lata 10 miesiąc temu #674927 przez ann-sunshine
No dobrze, więc jedna krecha. Wiem że na test wcześnie, ale nie mogłabym wytrzymać gdybym wiedziała że już dziś mogłam zobaczyć dwie krechy. Nie wiem czy to jasne. W każdym razie cyce mnie nadal palą, tak jakbym miała zastój pokarmu (mamuśki wiedzą o co chodzi). A jeżeli jestem w ciąży a na teście nic nie widać to większa szansa na synka. Nie łamię się tylko spokojnie czekam co będzie dalej.

Sorki za zapodanie takich emocji.

Asia ja bym liczyła od dzisiaj, bo wczoraj były takie same, a dziś ewidentnie jest ciemniejsza. Dobrze kombinujesz, może się udać. O, tak jak moofka mówi zrób.

Agi o której jutro idziesz na ten monitoring?

11 lata 10 miesiąc temu #674934 przez moofka
Ann no wcześnie było na test ale jak mus to mus :) a kiedy się przymierzasz do kolejnego testowania?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #674946 przez Asia K
Agnilla napisał:

Asia przelec go od razu, potem masz poltorej doby do jutra wieczora kiedy przeleci on Ciebie a potem 4 nad ranem w niedziele I masz 3 strzaly w jedno jajo ;)
ja tez zrobilam test, podobny do tego z wtorku :)
pozniej Wam wrzuce, bo maz przyjechal I jemy ;)

No wlasnie Agni nie moge bo jego juz nie ma i przyjedzie w sobote ale niewiem o której , byc moze dopiero wieczorem albo w nocy wiec dlatego moje kombinacje ;)

Moof z tym bedzie tez gorzej bo musimy czekac az maly zasnie :blink:

Ann czekamy na termin @ - oby nie przyszla :laugh: A z tą płcią to tak sie niespinaj - wazne by bylo zdrowe :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka