BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #698137 przez gosia28
Lili :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dagnes to zakup niezły zrobiłaś :) zakupy w takich cenach też lubię ;)

Ja skończyłam pichcić zupę z botwiną, mniam

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #698141 przez aggi
Gosia botwinka mmmmm ochoty mi narobiłaś :D :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #698145 przez gosia28
Ugotowałam taki gar, że wszystkie Was zapraszam :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #698146 przez Kaś_O
Gosia musi być dobrze w końcu :*

Dagnes super zakupy :D takich tylko pozazdrościć.. Alladynek też :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #698162 przez Dagnes
Kaś Ty też obłowiona przecież. Ja jeszcze na allegro muszę poszperać, bo dziś najszerszych spodenek dopiąć nie mogłam, więc trzeba coś na te upały sobie sprawić.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #698187 przez Kaś_O
pewnie :) ja jeszcze będę szukać jakis zabawek ale to na tablicy i allegro popatrzę.. może jakieś duplo czy coś ktoś będzie chciał odsprzedać :D

dobra zbieram się powoli, pójdziemy sobie spacerkiem do galerii wypieków po drożdżówkę :) i na wolę wio :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #698226 przez Agnilla
Kuwa nie ma to jak napisać post i stracić net bo burza u nas, w dupie idę spać ;)

11 lata 5 miesiąc temu #698308 przez Porto1987
I ja pisałam posta i szlag go trafił :(

11 lata 5 miesiąc temu #698331 przez Porto1987
Nie poddaję się i piszę raz jeszcze :)

Kaś ciekawa jestem jak tam wizyta u lekarza i jak pokazał się Maluszek :D

Kurcze Dziewczyny, fajnie Wam, że potraficie tak sobie wynaleźć fajne rzeczy. ja wczoraj po 8h zakupach wróciłam z płynem micelarnym i testami owu :P Chyba testy mi się teraz najbardziej przydadzą :D

Jeszcze mam do Was pytanko techniczne. 2h przed zrobieniem testu nie można pić. A co np. z jedzeniem owoców i przede wszystkim arbuza? Jak sądzicie??

11 lata 5 miesiąc temu #698335 przez issska1986
hej laski,

Znowu widzę mlodą :)

Kaś mega drogo ci powiem, lumpki spoko, szczególnie dla dzieci, co en dzieciak, szczególnie mały zniszczy taki ciuch jak zaraz wyrośnie...

Ja o ciuszki się nie martwie, mojego małża siostra ma mi dać, ciotka moja, która dała mojej koleżance, więc spoko...

Aggi ja tam widzę malynky :lol: a moim zdaniem jak jajo pęka to na dugi dzień już nie ma 2 kresek....

coś mialam jeszcze napisać i zapomniałam....

Agni kiedy ty na urlop?

ciekawe czy ja jezioro zobaczę... ale mam przeczucie i wierzę w to bardzo,że krwiaczek się wchłonął i będzie dobrze :)

11 lata 5 miesiąc temu #698349 przez Agnilla
a co nie ma być dobrze :) bedzie, nie ma wyjscia, grupon masz wykupiony, krwiak niech spada :P
ja mam urlop od 15 lipca, wiec czeka mnie ostatni tydzien "pracy" ;)
moj maz dzis wrocil z pracy z bolem zoladka, ja mowie holaaa mi sie dzis chce :P on mowi, ze jemu tez :P mowie, ze mi to sie juz wczoraj chcialo, on mowi jemu tez :P nooo to wlasnie skonczylam robic stopy, pazurki zaraz lece pod prysznic sie wypilingowac, maseczka, lakier na paznokcie, i do roboty :)dalam mu dwie nospy, goraca gorzka herbate i mowi, ze mu znacznie lepiej. ja sie wyspalam wiec wszystko sprzyja ;)
ale lało u nas, przyjechał po mnie do rodziców i jak luneło to szok :)ale git, bo tata prosił o podlewanie ogródka, chciał to ma :P i to za free ;)
Porto nie kupuj aptecznych testow, szkoda kasy. kup sobie jakis ciuch a w testy zaopatrz sie na allegro :P to jest myk ;)
wiecie co, mam kumpele w 28 tc. to ta, ktora miala byc na koncu ze mna i jak juz ona zaszla to mnie dobilo totalnie. nie wazne. od tygodnia lezy w szpitalu bo jej sie szyjka skorcza. dobrze mowie? w kazdym razie czeka ja lezenie do konca ciazy. jak cos czuje skorcze to jej wala kroplowe, zeby tylko nie rodzila jeszcze. mowila, ze dobrze zeby do 35 tc dotrwala. skad to cholerstwo sie bierze? to juz druga znajoma, ktora ma skrocona szyjke. tamta druga miala jakis klips zakladay czy co. lezala dluugo ale za to urodzila w 2 godz
nie wiem co juz chcialam napisac. lece sie pindrzyc :)

11 lata 5 miesiąc temu #698362 przez Porto1987
Oj zrobiłam test, jak dla mnie pozytywny. Tylko mojego męża nie ma. A tak chciałam, żeby jutro był pozytywny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #698363 przez Porto1987
Oby jutro był jeszcze mocniejszy :P

11 lata 5 miesiąc temu #698373 przez aggi
Isss czyli jak już jajo pęknie to na następny dzień krech już nie będzie? czyli dzisiaj liczyć ze owu była ;D ? No pięknie a my dziś odpuściliśmy ;p

No Porto dla mnie też pozytyw jak nic:) To obie pozytywne mamy w ten sam dzień haha:)

11 lata 5 miesiąc temu #698374 przez gosia28
nie chcę się mądrzyć ale nie było jako s tak, że liczy się pierwszy test pozytywny?

Agi okropne teraz są sytuacje z tym zagrożeniem ciąży. Ale jak będzie leżeć plackiem to sytuacja powinna się unormować.

Porto luz, jako pęka do 48 h po pozytywnym teście, a potem ma jeszcze dobre 12 h żywotności ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka