- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi mój mąż miał operowaną przepuklinę ale zanim się poznaliśmy, ma bliznę na podbrzuszu. w zeszłym roku miał operację kolana i pół roku siedział w domu, da się przeżyć chociaż na początku musiałam mu wszystko podawać pod nos. jeśli chodzi o żółtaczkę to mój badał się na obecność przeciwciał i musiał zrobić szczepienie jeszcze raz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Swoją drogą byłam tak zafascynowana tymi wieściami że nawet zapomniałam się zapytać, upomnieć o zdjęcie - nic nie dostałam, a jak było u Was na pierwszej potwierdzającej wizycie- też nic nie dostaliście?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gusiak widzisz warto było chwilę poczekać i od razu usłyszałaś serducho ja dupka nigdy nie brałam, nie wiem ile to kosztuje. a na mojej pierwszej wizycie dostałam 2 fotki z usg, ginek sam mi dał ale jakby nie dał to bym go i tak męczyła bo obiecałam dziewczynkom, że się pochwalę. no i wrzucałam później tutaj na forum
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
co do dupka, to ja w takiej najtańszej u nas aptece co emerytki chodzą kupować kupiłam 2 op. za 60 zl. miałam farta, bo to była sobota i szłam do rodziców, a to po drodze i nie było kolejki po dostinex szłam już tam celowo, bo wiedziałam, że drogie i za 2 tabletki zapłąciłam 67 zł. myślałam, że dałam 63, ale wczoraj sprzątałam portfel i miałam paragon.wszyscy się podniecają, że za delfiny płacę 100 euro a na te głupie wizyty i leki już duzo wiecej wydałam, a radochy żadnej
lece sie pakowac, będzie jazda
zazdroszczę Wam w tych Waszych ciazach tego, ze mozecie latem smigac w fajnych sukienkach ja jak zajde to sie ebde turlac zima jak balwanek
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Małpiszona dalej nie ma ale mnie ona wkurza...
Pewnie będę mieć tak jak Gosia kiedyś...
Czeka człowiek i łudzi się a tu później bęc ;/
Jutro zrobie test rano i się dowiem czy mnie ta wredna sucz oszukuje...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale bez kitu, jak zaczynamy sie starac to ona się spóźnia jak nigdy w zyciu, sucz to mało powiedziane
ubrałam dziś bluzke, którą mało nosze, bo nie chcę juz brudzic niczego. ale mam w niec cycuchy ogromne! zawsze sie tak w niej czulam. a niby zwykla bawelniana, obcisla bluzka z rysunkiem. a maz mowi, ze ja zawsze mam duze cycki, niech spada
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś to ja trzymam kciuki za jutrzejszy test
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jedziemy do rodziców po euro, na jakiś szybki obiad, choć ciabatta z twarożkiem i sterta cukierków skutecznie mnie dziś zapchała. a w ogóle to jak mało rzeczy mam przygotowanych aż wstyd ja dzidziora nie przywiozę bo to byłoby niepokalane poczęcie Madonny z wielkim cycem
ja też trzymam kciuki za wszystkie!
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze jej nie ma!!!
Przylezie narobi tylko zamieszanie
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Uh dziewczyny byłam u dentysty bez leczenia sie nie obyło zab mnie tak rwie ze nie wiem czy wyc czy zakopać sie gdzies.. Jedziemy do Ikei to moze wpadne w wir zakupów.. Pocieszam sie ze teraz bedzie lepiej..
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś udanych zakupów
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
moof i Agnilla nie powiem Wam nenenenene... chyba,ze się spełni alo i nie to wtedy powiem, ale myśle,że tak
Ej a moja koleżanka juz w 13 czy 12 tygodniu jej powiedzieli przy mierzeniu tego karku czy czegoś tam co sie robi miedzy 11-13 tc. Drugiej że babka będzie też powiedzieli w 12 tc, zależy może jak bobik się wypnie Niektóre szkraby podobno wstydliwe i długo nie pokazują... Moof Ty będziesz mieć chłopaka... ja też czuję ,że będzie siopak ale dziewczynka byłaby dużą niespodzianką...
ja za 3 opakowania duphastonu płaciłam 120 zł ponad a luteina tylko 18 zł ale mdliło mnie bardziej po niej bo pod jezyk do ssania była , blehhh
no dziewczyny zobaczymy która teraz będzie następna...
Agnilka kiedy wracasz?
Ej a której to żyłki na cyckach sie pojawiły, mi tez się pojawiły ale to jak już wiedziałam,że jestem...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie jakie mam balony Pani Mani normalnie sama z teho leję. wchodze do domu mówię do siostry "hej" a ona mi odpowiada "jestes przed okresem?" swinia nooo takie mam cycuchy ze masakra.a moze faktiko to ta bluzka? bo jak je dotykam masakry nie ma
sluchajcie, mam nadzieje, ze jeszcze tu zajrze, choc od stania przy desce i prasowania odechciewa mi sie juz wszystkiego jakbym nie zajrzala, to wracam za tydz i chce tu widziec i slyszec same dobre wiesci! jade do Turcji po moje zagubione jajka
Iss jestes okropna, najpierw kusisz, a teraz nie chcesz powiedziec
caluje Was wszystkie i moje groszki i fasolki tez :* i mojego narzeczonego i mala Marte i wszystkich tylko nie meza bo mnie wkurza, bo dziala na zwolnionych obrotach
zajrze tu jeszcze no nie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss ja na tym usg genetycznym nie pytałam o płeć a gin sam nic na ten temat nie powiedział. na grudniowkach niektóre dziewczyny już wiedzą, a niektóre są już po polowkowym i dalej nie wiadomo na 100% co będzie.
No mi chyba wszyscy wróżą chłopaka, więc jak będzie jednak pipka to sama się zdziwie