- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ann i aggibrzusio już nie boli tak jak wcześniej, wiec no-spy nie biorę, zostawię ją sobie jak na prawdę będzie mnie bolał... biorę duphaston i magnez 3 razy dziennie, a sam w sobie mi urósł trochę...dwa dni się super czułam,zero mdłości, ale dzisiaj już znowu mdli mnie ale trudno, niech rośnie mały bobek
mooof witaj, czy jeszcze gdzieś z małzem jedziecie...?
ja też mam koleżankę z Torunia co mówi "jo" zamiast "tak", ale chyba się już troszkę odzwyczaiła tak mówić...
Agnilkaa ja coś podejrzewam, ale ci nie powiem na razie....potem może ci powiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziewczyny, którym się nie udało, jest mi bardzo przykro i wysyłam do Was mnóstwo i trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło po Waszej myśli!!
Moofka i Issska na pewno świetne są te Wasze brzuszki
Moofka ja Ci powiem, że byłam wczoraj w Olimpie i w godzinę byłam już po zakupach dla mnie tam nic nie było, jeszcze skoczę dziś do Plazy, a nóż widelec
Aggi oby mama wiedziała co mówi znaczy, żeby dobrze rozpoznała temat to kiedy robisz teścik?
Agnilla, ja mam wrażenie, że na forum bez Ciebie to tak jakoś smutno jest także nie możesz za bardzo się oddalać!!!
Gosia, jak u Ciebie?
Kurcze nie pamiętam kogo jeszcze miałam się zapytać o coś
Powiem wam, że ostatnio trochę zajęta byłam i nie miałam czasu na szczęście myśleć o domniemanej ciąży. Dzięki Bogu, że miałam co robić ale od soboty mam takie odczucie jakbym miała dostać okresu, chociaż to nie jest dokładnie to samo, co przed okresem. Poza tym mam żyłkę taką ciemną, której wcześniej nie widziałam na otoczce sutka, ale cycki mnie nie bolą i generalnie nic oprócz tego brzucha, no i czasem gdzieś tam mnie coś za kłuje w okolicach jajników czy tam czegoś, co tam jest Jak myślicie, o co to chodzi??
@ mam mieć w sobotę, ale też w sobotę mam wesele i chyba skoczę na betę, żeby wiedzieć co i jak. Bo test może jeszcze nie wyjść, a na becie już powinno być wiadomo, jak myślicie?? Chciałabym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić na imprezie, czy zostaje mi tylko soczek
No i w końcu przyjechałam do mojego kochanego Lublina, nie było mnie tu 2 miesiące. Z Rodzicami to widywałam się codziennie na skype'ie ale jak mnie zobaczył mój pies, to myślałam, że wyjdzie z siebie, nie wiedział, co ma zrobić uwielbiam jego radość - jest szczera jak nie wiem W piątek przejechałam przez 7 województw, żeby przyjechać do Rodziców w sumie 12 h w aucie
Ale się rozpisałam, chyba jeszcze nigdy nie miałam tak długiego posta
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja sie czasem zastanawiam, bo odkad sie staralam te objawy przed @ bywaly inne. czy to np juz do spotkania nie dochodzi, ale zagniezdzanie sie nie udaje??
haaa moj pies ukochany, nie zyje 18 lat ( o matulu, ale zlecialo), zawsze z radosci ....sikał tak był szczęśliwy jak wracalismy do domu np z weekendu u babci, że jedna osoba po niego szła a reszta sie z nim witała na podwórku
Porto, to Ty chyba cala Polske zjechalas szok
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Niby tak jakby już miała przyjść a jednak inaczej...
No nic czekam dalej, bo jej nie widać póki co...
Żeby tylko jej się mogło tak zapomnieć na te 9 miesięcy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
delfiny sa w moim zasiegu zaraz sie porycze
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja normalnie w bete juz nie wierze.... kupilam w zeszly pon testy owulacujne dzis przyszly i se siklam tak z nudy i ciekawosc i sa 2 rowne...dziwne nie???? ehhh moj ukochany skacze obok mnie ale wczoraj podsluchalam jak mowil mojej przyjaciolce ze depreche lapie....chyba ma racje...bo czuje sie tak pusta... ale zycie wraca do normy... tylko spac chce mi sie...w czwartek ide na zdjecie 2szwow i do tego fajowego lekarza...mam do niego tyle pytan ze pisze sobie na kartce.... uzna ze zbzikowalam... trzymam za was kciukasy... trzeba nam dobrej nowiny a mi poprawy nastroju
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi super! będą delfiny a zaraz potem bebolek a co Ty nigdy nie latałaś? nie bój dupy
Porto ja w Plazie byłam, kupiłam wielkie G za to wydałam 3 stówki w aptece i 2 w rossmanie....
Iss z mężem to może gdzieś we wrześniu skoczymy bo on ma wtedy urlop, ale zobaczymy co będzie. może wykorzystamy ten czas na zakupy dla dziecka
aaaa zapomniałam napisać o ginku wszystko jest ok, słuchaliśmy bicia serducha i tym razem udało się szybciej znaleźć, ufff. za 2 tyg mam usg
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciesze sie, ze z malym Waszym groszkiem wszystko ok oby tak do konca ciazy bylo u kazdej z Was!
helenne trzymam kciuki zeby wszystko u Ciebie szybko wrocilo do normy
my szybko lecimy wlasnie do galerii, do 21 otwarta, moze jakis stroj kupie
kurde od jakiegos czassu tanczy mi lewy jajnik i prawa nerka jak na owu ale 10 razy slabiej;) niech sie rozwija, lece do Turcji kopulowac
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
moof cieszę się, że wizyta wprowadziła Cię w dobry nastrój, nas też
helenne nie testuj narazie bo chyba nie ma sensu. Bhcg, która zapewne jeszcze się utrzymuje w Twoim organizmie może Ci fałszować wynik owulacyjnego. Odpocznij kochana teraz i trzymaj się dzielnie.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Domiśśś dołączam do Was, u mnie też @ dzisiaj sobie pogrywa
Dagnes jak tam maluszek?
Agni hahaha no nie wiem jakoś tak mnie strasznie od wczoraj obserwuje A nie widziałyśmy się 10 dni bo była na wczasach na Chorwacji z babcią i wczoraj właśnie wróciły i pierwsze co to pytała czy nie jestem przypadkiem w ciąży haha Super że Turcja zaklepana, zazdroszczę A w samolocie nie jest tak źleeeee
Ann co tam u Martusi?
moofka super że wszystko w porządku
Iss to dobrze że lepiej jest:* Masz rację, niech rośnie mały bobek Powiedziałam tak tej naszej ciężarnej z rodziny bo pierwsze zdjęcie USG przyniosła i taka kuleczka, taki bobek na foto
Porto no mam zamiar może pojutrze stestować zobaczymy jak sprawy się potoczą , czy małpisko ma zamiar przyjść czy o co chodzi Co do soboty to mam identycznie, też idziemy na wesele i chciałabym do soboty mieć tę @ lub przynajmniej pewność czy mogę sobie spokojnie poimprezować czy co
Helenne to ja trzymam za Ciebie kciuki w każdej kwestii
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Będę w tym cyklu mierzyć temperature i robić testy owu. W czwartek za tydzień pójdę do gina i powiem mu że mi na testach owu nie wychodzi. Może mi zrobi usg w poszukiwaniu pęcherzyka. Jak będzie 11dc a na 13 przypada owu to powinien coś widzieć?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czas do łoża, bo jutro aktywny dzień
aggi zdrowka dla Twojego meza, oby mial siłe na pozostałe sprawy
Iss, cały czas mnie trapi co Ty takiego wymyśliłas
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Aga szybko minie lot i bedzie dobrze bedziesz miała delfiny przed oczami..
Moofka :* serduszko <3 najpiękniejsza melodia
Hellene tak jak Gosia napisala, poziom hormonu jeszcze z jeden cykl bedzie Ci sie utrzymywać a ponieważ testy owu czasem wskazują ciaze to wyniki teraz beda fałszywe jakis czas..
Reszty juz nie pamietam skleroza..
Aga fakt wtedy Twoj przyszły maz juz spał