BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #709861 przez moofka
gosia to mam nadzieję, że jesteś w dobrym humorze i wypoczęta :)

Iss mój tak samo by pewnie marudził i nie wyleżał długo, ja tak pół na pół lubię. ale u nas i tak wygrywają wyjazdy zimowe i snowboard.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a z dobrych wieści to dzidzia się kręci jak szalona, poczułam już ruchy przyciskając palce do brzucha :lol: muszę teraz wyczaić moment żeby monżka zdążyć zawołać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #709924 przez Dagnes
Moof ale fajnie, że czujesz dzieciaczka. U mnie cisza póki co. Jak przykładam rękę to tylko po jelitach mi jeździ :P
Dziś rozpoczęłam kurację tardyferonem, bo mi żelazo spadło poniżej normy. No i mam nakazane pochłanianie dyżych ilości warzyw. Właśnie kalafiorem się zapchałam, aż ruszyć się nie mogę.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #709930 przez Dagnes
Młoda nie obrażaj się tylko, ale dla mnie to trochę nieodpowiedzialne rozpocząć starania o malucha nie będąc nigdy wcześniej u gina :ohmy: Cytologia to rzecz obowiązkowa! Ja robię przynajmniej raz w roku. Ja jakbym nie odwiedzała gina, to nie wiem co do tej pory by było ze mną.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przecież zdarzają się różne infekcje (może jesteś tą szczęściarą że nigdy nie miałaś), a takie coś może być niebezpieczne dla płodu.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #709935 przez Kaś_O
Dagnes masz rację a to wszystko wpływa te z na starania o dzieciaczka. I niestety na problemy z zajściem..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710023 przez Agnilla
No ja niestety sobie nie wyobrażam nie chodzić do lekarza. Ja też Wam niebawem wrzucę test a co :P nie tesknijcie wracam za 4 dni :) Iss a Wy już na Mazurach?My jesteśmy w Alanyi, 3 dni aktywne zaraz idę spać ale jutro laba na plaży :)

11 lata 5 miesiąc temu #710099 przez Kaś_O
A jak w końcu delfiny już są więc teraz nie ma innego wyjścia.. Czasem jak się człowiek zablokuje w myślach to nawet sam nie jest świadomy :) :silly:

dzisiaj to tutaj jakaś cisza a Czarek wcześnie poszedł grzecznie spac, męża nie ma, mama poszła na weselisko. muszę jakiś film sobie wyszuka w tv chyba, i zrobię sobie warzywka z fetą :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #710234 przez issska1986
hej,

ja byłam w Side, ale w Alanyi też byłam :lol: Na mazurki lecimy 27-go, wczoraj mój mąż rozpoczął urlop i na tydzień wyjechał do taty, ja bym pojechała z nim ale po 1)) siedziałabym cały dzień sama, a po 2) muszę iśc do pracy na dzień, może dwa po krócej...

Goś fajnie że urlop udany :lol: :lol: :lol: spontany są najlepsze, aczkolwiek ja z tych co wolą mieć wszystko zaplanowane 10 lat w przód ;)

A i byłam na babskim wieczorze, z mamą i dwiema ciotkami i byłyśmy w kinie na "Gorącym towarze". zajebiaszczy film, tak się uśmiałyśmy :lol: :lol: :lol: polecam :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #710244 przez moofka
dzień dobry :)

Dag jeszcze troszkę i Ty też poczujesz ruchy, chudzina jesteś a podobno wtedy można ciut wcześniej :)

Kaś Twój test to takie mocne pierwsze kreski, ja nie pamiętam czy go widziałam wcześniej. warzywka z fetą uwielbiam ale później mój brzuch szaleje :dry:

dzisiaj chyba w końcu się zmuszę do ogarnięcia szafy, bo już za dużo ciuchów leży zgniecionych na pufie zamiast na swoich miejscach.... ale potem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 5 miesiąc temu #710353 przez Porto1987
u mnie cisza z @ byłam wczoraj na weselu i powiem Wam, że jak mocno skakałam, to zaczynałam czuć tak jakbym już zaraz miała dostać @ przestawałam skakać, to wszystko ustawało

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710385 przez ann-sunshine
Bry,

Goś jak lubisz niespodziewajki to super, ja tak jak Iss wszystko muszę mieć zaplanowane. Do tego stopnia nie lubię niespodzianek że o mało co nie zepsułam mężowi oświadczyn :blush:

Agi świetnie wyglądasz z tym delfinem :lol: a taka fota to pamiątka na całe życie

Dag - znam to ch...o nadżerkę, też miałam i nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy, bo specjalnych objawów nie miałam.

Umarłam po kajakach, myślałam że łapki mi wczoraj odpadną, a dziś chorsza się czuję niż zdrowsza :( i Martucha też gorączkuje. Idę na zwolnienie - pierwsze od roku.

I jak tu się o babika starać jak znów w ten moment chora jestem. Do d... :angry:

Porto no to czekamy

11 lata 5 miesiąc temu #710570 przez aggi
Hej dziewczyny ;)
My po weselu, wybawieni, zmęczeni, wszyyyyystko mnie boli :) cały dzień dziś przespaliśmy, z przerwą na jedzenie które i rak wchodzić nie chciało ;) @ pomału już chyba sobie idzie, także jutro chyba test zrobię pierwszy owu w tym cyklu ;p choć może niema sensu tak wcześnie... zobaczę :)

Porto to czekamy na @ lub dwie kreski ! :P

DObranoc :)

11 lata 5 miesiąc temu #710573 przez Asia K
I am back :laugh:
Wróciłam juz w sobote ale jakos nie mialam czau by tu luknąć :)

U mnie po staremu - wyjechaliśmy w 3 , wrócilismy w 3 :( A własciwie w 3 i z ta małpą wredną :P

Zaraz poczytam co tam u was. Mam nadzieje ze lepsze wiesci niz ode mnie :)
Nie wiem kiedy skoncze czytac bo jestem w pracy i niewiadomo kiedy mi tu szel przylizie :angry:

papatki do później :cheer:

11 lata 5 miesiąc temu #710579 przez Asia K
Jestem na 390 stronie ufff a gdzie tu koniec ?? :laugh: Ale wytrwale czytam co u was sie dzialo bym na bieraco byla

Wiec tak:

Agnilla - ciesze sie ogromnie z twojej pracy - ulga ze hohoho - teraz to tylko lepiej musi byc :)

Iss - wróciłam z większym obwodem w talii ale niestety od przejedzienia tylko - pocholowało sie troche ;)

Porto - na bank wtedy byla ciemniejsza

Julka - pewnie cie tu juz nie ma ale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kaś - komary to moja zmora. Wszyscy moga siedziec i nic a ja pogdyziona cala :angry: Chuba słodką krew mam :dry:

Domissss - witam :)

Dagnes i Moof ja poczułam w 17 tc ruchy - to bylo jakby dotkniecie palcem od środka takie bardzo bardzo delikatne :laugh: (Znowu chce to poczuc !!!!! )

Gosia - lody jaknajbardziej ci sie nalezały :kiss:

Ann - :kiss:

I narazie wiecej nie pamietam :silly:

Czytam dalej ....

11 lata 5 miesiąc temu #710580 przez Asia K
helenne napisał:

Hej Dziewczyny, tu mnie jeszcze nie było:) od tygodnia udzielam się na staraczkach.
Ale u Was równie milutko więc chciałam wpaść przywitać się i tu również się po udzielać :laugh:
Właśnie wybieram testy owu i jest ich sporo i różnych ciężkie to-ale podołam!
Staram się z narzeczonym nie długo ale i tak stresy mam. Dwa miesiące temu miałam usuniętego polipa zabiegiem, rok temu torbielkę...ten cykl też był na maksa dziwny brzuch mnie bolał a cykl 46 dni ...po czym @ potrwała 3 dni i się zmyła dziś... martwię się ,że znów coś nie tak...już myślałam że może dzidzia ale w dniu spodziewanej @ robiłam bhcg i nic... cóż mam nadzieję ,że mogę się przyłączyć tu również :laugh:
P.S. Mam na imię Paulina i jestem ze Szczecina

Witam serdecznie :)

11 lata 5 miesiąc temu #710584 przez Asia K
Agnilla napisał:

co do bólu, jeśli faktycznie bolało Was wtedy kiedy miałyscie maliny to mogła być to owulacja. mnie w ostatnim cyklu tak napitalał jajnik, gin stwierdził obecność pęcherzyka a wieczorem miałam maliny także to na pewno było to. była tu taka co narzekała na ból piersi, dziś jest w 7tc, co nie Iss? ;)

witam wszytskie nowe Panie, te co jeszcze nie robiły, przypominam o serniku dla łakomczuchów :lol: :lol: :lol:

a te jeszcze nie widziały, uwaga reklamuję się, a co :P www.facebook.com/pages/Aga-Kokosi%C5%84s...made/320015338101346

ja wiem dlaczego nie zachodze, bo nie mam czasu ;)
właśnie siedze i próbuję się wyrobić z zamówień przed urlopem.

wiecie co, mama moja wróciła z Niemiec i dziś obdarowała nas siatką słodyczy, jestem tak obżarta, że wstyd :P ofc musiała mi kupić wielką milkę z mojego avatara i kilka czekolad z okienkiem :P nieee muszę to gdzieś schować dosłownie :/

Ostatnie zdanie ... hahahah no brak słów tylko sie śmiać :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka