BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #710898 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710900 przez Asia K
Porto1987 napisał:

ale mnie szyja boli nie po weselu :P

Wiesz co ja robie jak mnie ząb boli - wyrywam go hahahahahah :laugh: :laugh: :laugh:
Na inne czesci ciala nienarzekam by ich nie stracic :blink: :lol:

A tak serio to mąz po co jest - bierz go i niech rozmasuje , a co :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710901 przez gosia28
Porto1987 napisał:

ale mnie szyja boli nie po weselu :P

dobrze, że szyja a nie głowa B)

szczerze to martwię się trochę o lili

Asia widać, że z urlopu wróciłaś, ile energii ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #710912 przez Asia K
Goś energi to mam tyle ze mi uszami wychodzi - zobaczymy na jak długo mi straczy :silly:

Tez sie martwie o Lil. Agnila mówila ze sie do niej odezwie i da nam znac ale tez milczy. Wiem że jest na urlopie ale wifi rifi ma wiec kontakt z nia jest.
Juz sama chcialam udezyc do Lil ale niewiem czy mozemy ja tak wszystkie teraz "nachodzic" :unsure:
Sama niewiem co robic ale tez sie bardzo martwie :(

11 lata 5 miesiąc temu #710915 przez moofka
Gosia no wszystkie się chyba martwimy o Lil, ale nie ma z nią kontaktu :( Agi chyba pisała do niej na fb ale nie wiem czy coś odpisała.

11 lata 5 miesiąc temu #710921 przez Asia K
moofka napisał:

Gosia no wszystkie się chyba martwimy o Lil, ale nie ma z nią kontaktu :( Agi chyba pisała do niej na fb ale nie wiem czy coś odpisała.

Mysle ze jakby cos odpisala to Agnila dalaby nam znac :huh:

11 lata 5 miesiąc temu #710940 przez aggi
Porto no wiem wiem ale tak ogólnie odnośnie bólu mówię :D:P

Asia no ja wesel nie znoszę :P Ale jak trzeba to trzeba, i w sumie muszę powiedzieć że nawet fajnie było :D a co do przepukliny to powiedz, bardzo duże to miałaś?? Mój ma taką kulkę może na 5cm średnicy i jak bardzo się zmęczy czymś to mu to wychodzi.. podobno na drugi dzień po operacji będzie wychodził do domu.. zobaczymy

Gosia ja też o Lil ostatnio myślałam co u niej

11 lata 5 miesiąc temu #710946 przez Asia K
aggi napisał:

Porto no wiem wiem ale tak ogólnie odnośnie bólu mówię :D:P

Asia no ja wesel nie znoszę :P Ale jak trzeba to trzeba, i w sumie muszę powiedzieć że nawet fajnie było :D a co do przepukliny to powiedz, bardzo duże to miałaś?? Mój ma taką kulkę może na 5cm średnicy i jak bardzo się zmęczy czymś to mu to wychodzi.. podobno na drugi dzień po operacji będzie wychodził do domu.. zobaczymy

Gosia ja też o Lil ostatnio myślałam co u niej

s

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #710957 przez Agnilla
Dalaby dalaby znać, niestety pisałam do Lil grubo ponad tydz temu i do dziś się nie odezwała :(
Asiula witaj w domu :) a Wy mówicie, że to ja dużo gadam :P
U mnie dziś 30 dc cycki ogromne, ale @ nie ma i mam ogromną nadzieję, że do środy się przekulam :) ale wtedy niech już przyjdzie bo nie mam zamiaru się bawić w jakieś poślizgi jak po bromku. Swoją drogą ciekawe czy ten dostinex opóźnia @ :/
Dziś się byczylismy.na plaży matulu jak gorąco. A ja tak się kiedyś lubiłam opalać a dziś spod parasola nie wyszłam a i tak mnie kolor złapał. Lekko bo lekko, ale zawsze coś a laski tu chodzą normalnie czarne. Dobrze, będę dłużej młoda ;) Iss my dokładnie to jesteśmy w Oba ale to rzut beretem do Alanyi. Całuje Was wszystkie, Ann wracaj do zdrowia :kiss:
My lecimy zobaczyć tutejszy bazar :)

11 lata 5 miesiąc temu #710959 przez Porto1987
Głowa po weselu, to mogła mnie boleć co najwyżej z niewyspania :P bo tak mi alkohol nie wchodził ... blee a tu jeszcze dwa wesela przede mną, na których raczej być muszę :)

Asia naładowała baterie, byle tylko z długą żywotnością :P :P

Dzwonił do mnie mój mąż i pytał czy mam dla niego dobre wieści, tzn. czy dalej @ brak :P

11 lata 5 miesiąc temu #710966 przez aggi
Asia no właśnie zaastanawiamy się też jak będzie z pracą, on jest budowlańcem i bardzo boimy się czy będzie mógł normalnie wrócić do pracy, bo jakby nie było jest to dla nas źródło utrzymania i on jak ognia boi się długiego l4 ;/

Agni mnie słońce w ogóle nie chwyta ;/ mogę leżeć, siódme poty na mnie wychodzą a opalenizny zero:(

Porto mnie też głowa nie bolała choć z początku tak do wieczora sobie pozwoliłam dość mocno aż Ci powiem nogi mnie prowadziły hahaha ale zanim oczepiny i wogóle to spać już trzeźwiuteńka szłam ;-)) Do Ciebie mąż dzwonił a o mojego się niepokoję bo wyłączony telefon ma, nie wiem sama czemu tak mam że jak załącza się 'abonent ma wyłączony telefon' to zaczyna mnie żołądek boleć i zaczynam się denerwować o niego :huh: :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #710987 przez Porto1987
Też nie lubię takich komunikatów, tym bardziej, że mój mąż dużo jeździ samochodem i nie tylko ... ale zawsze oddzwania :) Twój pewnie też się zaraz odezwie jak tylko zobaczy połączenie nieodebrane :)

11 lata 5 miesiąc temu #710993 przez aggi
Porto ja po prostu przyzwyczajona jestem że o 11 lub 13-14 mam od niego telefon i sobie kilka minutek rozmawiamy co słychać :) I albo ja dzwonie albo on. Zawsze :P I dlatego nie lubię jak ma nagle wyłączony telefon bo zaczynam się niepokoić :dry:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710999 przez Porto1987
No ja nie umawiam się z mężem na konkretną godzinę, bo to by było bardzo trudne z racji jego pracy, ale zawsze w między czasie stara się dzwonić.
Mam nadzieję, że już do Ciebie dryndnął i ze już jesteś spokojna?

11 lata 5 miesiąc temu #711002 przez aggi
No my też nie umawiamy się tylko on dzwoni jak ma chwilę czasu a w tych godzinach ma przerwę zazwyczaj :) Nie dzwonił, ma wyłączony tel to pewnie mu bateria padła :dry: to pewnie dopiero się 'usłyszymy' jak wróci czyli ok 18tej

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka