BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #711558 przez moofka
Agi Ty weź tam wykorzystaj do końca ten wyjazd zamiast lamentować! poza tym weź pod uwagę, że jesteś świeżo po delfinach i teraz musisz dać chwilkę groszkowi :) no i weź tam sama nie grzeb, niech Ci mąż pogrzebie jak @ jeszcze nie ma :lol:

alem pyszną zupę ugotowała :woohoo: i kurczak się marynuje na drugie danie, normalnie zostanę masterchefem na tym L4 B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #711579 przez Agnilla
Dzis jest tak goraco, ze bylismy 2 godz na basenie i ucieklismy. Teraz byl obiad, kawka i tez zaraz spadamy do pokoju bo sie roztapiam :P idziemy do pokoju na drzemke, moze sie spakujemy i jak bedzie mniej niz 40 stopni to idziemy na ostatnie zakupy. Ja nie wiem jak ludzie wytrzymuja tu 2 tyg lezac :P
maz grzebie regularnie :P

11 lata 4 miesiąc temu #711747 przez Domiśśś
Porto gratulacje wow :) Ale super :)
To był Twój pierwszy cykl z testami? Wcześniej się jakoś staraliście ??
Miejmy nadzieję, że to tylko początek kolejnych dobrych wiadomości :)

11 lata 4 miesiąc temu #711770 przez Dagnes
Porto ogromne gratulacje! Szczęściara z Ciebie, skoro udało się Wam za pierwszym razem:) Mężulek już wie?
Ann wracaj szybko do zdrowia.
Kaś, zdjęcie mówi samo za siebie, nawet nie trzeba opisu lekarza czytać :P
A ja mam mnóstwo papierkowej roboty i przez to mało czasu aby tu zaglądać.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #711780 przez gosia28
Asia K napisał:

gosia28 napisał:

dziewczyny żyję, ale jutro przeczytam coście tam napisały...
ja wróciłam z niespodziewanego urlopu, który spełni moje oczekiwania w 100%...
dobranoc :kiss:

Gosia życze ci tego z całego serducha :kiss: :kiss: :kiss:

Asia, nie napisało mi się "ł" w wyrazie spełnił, chodziło mi, że wyjazd się udał, a ja nawet nie wiem dokładnie, który dc, jakoś nie chciało mi się liczyć na wyjeździe to co se będę głowę teraz zawracać :P

Porto strasznie Ci gratuluję :) fuksiara ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #711809 przez issska1986
Hej,

Porto gratulacje, życzę jak najmniej mdłości ;)

Agnilla, spoko, o wózkach nikt nie będzie pisał, a jak coś to ucieknie na swoje forum zgodne z terminem porodu :)

11 lata 4 miesiąc temu #711862 przez Porto1987
Dziewczyny nie chciałam w Was wzbudzić negatywnych emocji. Chciałam się tylko podzielić z Wami moją niespodzianką i szczęściem. Wiem, że wiele z Was też czeka na ten moment, żeby zobaczyć dwie krechy na teście. Jestem przekonana, że w końcu się Wam uda. Mam nadzieję, że Was pozarażam tym testem i w najbliższym cyklu pojawią się pozytywne testy :lol: :lol: jaszcze raz bardzo serdecznie Wam dziękuję za gratulacje :P :P

Agnilla korzystaj na maksa z tego wyjazdu. Też bym chciała tak posiedzieć w Turcji i tak się tam nudzić jak Ty :P

Domiśśś tak, to był nasz pierwszy cykl z testami i w ogóle starań. Jak kupowałam testy owulacyjne, to powiedziałam mojemu mężowi, żeby się nie nastawiał, że się od razu uda, bo trafić za pierwszym razem, to jak wygrać w totka. I chyba pójdę dziś puszczę :P :P Też chcę być zwiastunem dobrych wiadomości!!!!

Dagnes mąż nie wie jeszcze. Chciałabym mu zrobić niespodziankę jakąś, a nie tylko ot tak po prostu powiedzieć, że jestem w ciąży. Póki co nie mam pomysłu. Co gorsza muszę to zrobić na odległość, bo zobaczymy się dopiero w połowie sierpnia. Może macie jakieś pomysły??

Issska mam nadzieję, że mdłości mnie nie zamęczą. Ale póki co nic nie czuję, żebym była w ciąży. Uświadamia mi tylko ten test. I pamięć, że mi nie podchodził alkohol na weselu :D

Mam nadzieję Laski, że mnie jeszcze nie wyrzucicie stąd :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #711879 przez gosia28
Porto spokojnie, nie wzbudzasz w nikim negatywnych emocji, to nie tak. Wszystkie Ci gratulujemy i życzymy jak najlepiej, po prostu każda z nas już by chciała być w ciąży dlatego to naturalne, że Ci troszkę zazdrościmy, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)

Pewnie, że jak tylko masz ochotę to zaglądaj do nas :)

A co do niespodzianki to może wyślij jakąś paczuszkę pocztą?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #711882 przez issska1986
Porto spokojnie nikt Cię nie wyrzuci stąd :lol: :lol: :lol: wiadomo,że sie cieszysz... mi w zasadzie to jak testy mi pokazały maliny to też zaszłam, ale gdybym o tym nie przestała myśleć to pewnie bym nie zaszła jak na złość... Wiadomo,że dziewczyny się cieszą ale i zazdroszczą, raczej normalne, ja chyba bardziej byłam zazdrosna o maliny na testach owu niż na tych ciażowych... :)

Ej dziewczyny, muszę wam coś powiedziec....
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Porto ja swojemu dałam skarpetki takie malusie w prezencie, różowe... Oczywiście trzymam je kilka lat, bo powiedziałam kiedyś, że dam je mężowi jak się dowiem o ciaży i tak zrobiłam... hehe ja oczywiście wszystko na przód zaplanowane...Ale mąż z początku nie zczaił i powiedział, że dla niego za małe i nie nosi różowego :P :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #711883 przez Porto1987
Gosia domyślam się, że to pozytywna zazdrość :P Myślałam o tym, żeby wysłać mu teścik, ale kurcze żebym jeszcze w jakiś dobry sposób adres zdobyła (tak, żeby się nie wydało :) ) :P

11 lata 4 miesiąc temu #711888 przez Kaś_O
Porto gratki, daj małe buciki albo cos jak wroci? Kiedy wraca?

Na reszte odpowiem pozniej bo lada na pysk :(

Czarek dzis troche marudny i jakos żołądek mu sie rozregolowal wiec nie jestem pewna do konca co to..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #711894 przez Porto1987
Kaś problem jest w tym, że on wraca w połowie sierpnia dopiero i chyba nie mam sumienia trzymać go tyle w niepewności :P no w razie czego będzie musiał poczekać :D

11 lata 4 miesiąc temu #711897 przez gosia28
isss to normalnie nie wiem co z Tobą teraz zrobimy ;) jak lutówki? spoko laski?

Porto wymyśl jakiś pretekst i już, najlepiej do męża wyskocz, że jak to tak, żebyś nawet adresu nie miała, że spokojniejsza będziesz i już.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #711907 przez Porto1987
No już nawet na necie zaczęłam szukać, gdzie jest ten ośrodek co on tam będzie. Muszę jakoś od niego wyciągnąć ten adres.

Moja mama ma w piątek imieniny a tata w przyszłym tygodniu urodziny, to im zrobię niespodziankę :D jestem przekonana, że się ucieszą. Jak myślicie, dobry plan?

11 lata 4 miesiąc temu #711910 przez issska1986
Porto to wyślij mu mms'a ze zdjeciem jakiegoś bucika, albo testu... :) też fajnie czy się domyśli...:) moja gapa to od razu uśmiech od ucha do ucha i nie wierzył oczywiście "oj nie możliwe..." hehe :)

Goś, właśnie poczytałam je od początku i spoko więc pomyślałam,że napiszę... nie będę tych starających zanudzać moimi mdłościami ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka