BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711359 przez Asia K
Porto1987 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

To znaczy ze zla passa przerwana? jeeehhhh
Ale opowiadaj co gdzie i jak? :) Tzn kiedy w dniu , po dniu malin , czesto czy nie - no gadaj gadaj i koniecznie zdjecia wklejaj bysmy sie mogly zarazic :laugh:

p.s. o widze ze zdjecie juz dodalas - no nie ma to tamto na bank to jest to :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #711361 przez moofka
łooo matko! toż to mega krechy! gratulacje :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #711364 przez Porto1987
Testy owulacyjne miałam z apteki (a będę miała na zbyciu w takim razie w sumie 6 testów paskowych). Maliny miałam w czwartek, później w piątek takie ciemne. Sexik był w piątek i w niedzielę i tyle. Przed malinami kochaliśmy się jeszcze w niedzielę jak mąż mój wyjeżdżał. Czyli w sumie było tak: niedziela (sexik), czwartek (maliny), piątek (maliny, sexik), niedziela (sexik).I w sumie jak widać tyle wystarczyło.

11 lata 5 miesiąc temu #711366 przez Porto1987
Tyle dni po terminie, to albo nic by nie wyszło, albo by już było wszystko widać. Jestem w szoku :D :D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711377 przez Asia K
Porto1987 napisał:

Tyle dni po terminie, to albo nic by nie wyszło, albo by już było wszystko widać. Jestem w szoku :D :D

No i wszystko jasne - gratuluje :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711386 przez Asia K
Porto ale swoją droga podziwiam za wytrwałość. Ja 3 dni po spodziewanej @ bym niewytrzymala.

p.s. Młoda pewnie znowu sie na nas obraziła na kilka tygodni za to ze ja skarciłysmy za niechodzenie do lekarza :huh:

11 lata 5 miesiąc temu #711393 przez Asia K
gosia28 napisał:

dziewczyny żyję, ale jutro przeczytam coście tam napisały...
ja wróciłam z niespodziewanego urlopu, który spełni moje oczekiwania w 100%...
dobranoc :kiss:

Gosia życze ci tego z całego serducha :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #711395 przez Porto1987
Dziękuję Wam Dziewczynki :*
Dalej czuję się jak jakaś ogłuszona :)

11 lata 5 miesiąc temu #711403 przez Asia K
Porto1987 napisał:

Dziękuję Wam Dziewczynki :*
Dalej czuję się jak jakaś ogłuszona :)

Uwierz mi - nie jedna z nas chciałaby się tak czuc więc napawaj sie tą chwilą i poprostu ciesz :)

11 lata 4 miesiąc temu #711498 przez Agnilla
O kurwa! Porto fantastycznie! :kiss: :kiss:
nie wiem czemu ale jak kolejna pokazuje test z jednej strony mega sie ciesze, z drugiej jestem zalamana :( ja staram sie od polowy lutego i chocbym nie wiem jakie miala zajebiste testy gowno mi dadza, skoro ja jestem jakas lewa ehhh :(
ja dzis o 7 wstalam do wc, na papierze mialam takie dziwne cos. Brazowe, ale w takiej ilosci ze myslalam, ze to okres. Niby duphaston. Mial mi pomoc pozbyc sie brazowych niteczek przed @ to co to bylo dzisiaj nie wiem, zwwlaszcza ze teraz prawie czysto, lekko brazowawy sluz mam ...jak pogrzebie :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #711504 przez Asia K
No dziwne to brązowe coś hmm a moze to zwiazane jest z owulacja bo przeciez wg ciemniejacych kresek ci sie zbliza no nie?

Co do radości/zazdrości to nie jesteś sama i mysle ze jest to całkowicie naturalne :huh:
ja jakoś od marca walcze :( wczoraj nawet poczytałam taki artykuł co mnie zdołował. :dry:

p.s. jak chcesz gdzies grzebac to pogrzeb se w uchu a nie tam :p

11 lata 4 miesiąc temu #711507 przez helenne
moofka- Ja też się o swojego martwię jak się nie odzywa a pracuje 10 km od domu.
A czy to zapał hmm raczej chęć do życia...
issska1986 - Oby te mdłości szybko minęły
Agnilla - To mniejszych upałów życzę!
Kaś_O - Gratulacje Armaty ;)
aggi - Nie jestem wzorem... Wszystkie jesteśmy dla kobiet które tracą nadzieję tu jest jej tak dużo ,że każdego można by nią obdarować!!!
Asia K - Dziękuję!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Porto1987 - I co z tym testem??!!AAAAA już widzę!!!! W końcu przerwałaś złą passę!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Cmoki dla Ciebie kochana Jesteś naszym zwiastunem dobrej nowiny!!!!! :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Gratuluję !!! Teraz oszczędzaj się!!!!!!
Kochane teraz to już będzie ok musi być!!!

11 lata 4 miesiąc temu #711513 przez helenne
Agnilla napisał:

O kurwa! Porto fantastycznie! :kiss: :kiss:
nie wiem czemu ale jak kolejna pokazuje test z jednej strony mega sie ciesze, z drugiej jestem zalamana :( ja staram sie od polowy lutego i chocbym nie wiem jakie miala zajebiste testy gowno mi dadza, skoro ja jestem jakas lewa ehhh :(
ja dzis o 7 wstalam do wc, na papierze mialam takie dziwne cos. Brazowe, ale w takiej ilosci ze myslalam, ze to okres. Niby duphaston. Mial mi pomoc pozbyc sie brazowych niteczek przed @ to co to bylo dzisiaj nie wiem, zwwlaszcza ze teraz prawie czysto, lekko brazowawy sluz mam ...jak pogrzebie :P

Kochana Nasza nie martw się to normalna reakcja...każda z nas pragnie tych 2 malin!!! Ale jesteśmy świadkami kolejnego cudu poczęcia... a pomyśl jak będziesz szczęśliwa gdy ujrzysz swoje 2 maliny :kiss: :kiss: :kiss: Przytulam Cię!!!
Wczoraj w radiu słyszałam jak prowadzący pyta dziewczyny:
-Napisałaś, że trafiłaś 6 w totka??!!
-Tak, ale to moja 6 bo po prawie 7 latach okazało się ,że będę mamą...
I się poryczałam ze szczęścia i jak Księżna Kate urodziła też się poryczałam ehh hormony mi wracają do normy i buzują...

11 lata 4 miesiąc temu #711532 przez Agnilla
Wiem, ale to wszystko mnie dobija juz. Zaraz ciezarne zaczna o wozkach rozmawiac, a ja co mam mowic? Ehh. Asia, ja testem tuz przed @. W sumie moge ja dostac w kazdej chwili bo dzis 31 dc. Ale obstawiam na czw, wtedy bede miala standardowy 32 dniowy cykl. Chyba, ze dostinex, ktory biore zamiast bromergonu mi wydluzy cykl. To wtedy sie wkurwie :P nie wyobrazam sobie czekac latami :(

11 lata 4 miesiąc temu #711540 przez Asia K
aa no tak - Sorki Agnilla z niewyspania mi juz sie pomieszało - to chyba agga ma testy co jej rosną ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka