BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #711917 przez moofka
Iss ja się trochę udzielam na grudniowkach, to Ty smialo możesz na lutowkach. Warunek jest jeden - nie możesz o nas zapominać B)

Porto jak nie znajdziesz adresu to napisz na brzuchu "tu rośnie groszek" czy coś takiego i pyknij fotke na mmsa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #711924 przez issska1986
moofka napisał:

Iss ja się trochę udzielam na grudniowkach, to Ty smialo możesz na lutowkach. Warunek jest jeden - nie możesz o nas zapominać B)

Porto jak nie znajdziesz adresu to napisz na brzuchu "tu rośnie groszek" czy coś takiego i pyknij fotke na mmsa :)

Spoko tylko moze być jej cieżko samej sobie napisać,,, :)

kurdę paznokcie powinnam sobie zrobić :( ale nie chce mi się ...

11 lata 5 miesiąc temu #711934 przez moofka
Jak będzie niewyraźnie napisane to taka zagadka wyjdzie :P

Iss ja też muszę zrobić pazury, już mam taaaakie szpony....

A monzek pochwalił obiad i powiedział, że ślicznie wyglądam :woohoo: a ja w dresie i wersja no make up :) jutro upieke mu jakieś ciacho, dobrze się dzisiaj podlizal tymi tekstami :)

11 lata 5 miesiąc temu #711937 przez gosia28
isss moof dobrze gada- byle byś o nas nie zapomniała :)

moof, a jednak facet jak chce to i podlizać się umie :laugh:

Porto dobry plan :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #711953 przez issska1986
moof rozpieszczasz go :)

a pazurki podobno w ciazy rosna jak szalone :) ma cały czas nosze długie od jakiegos czasu, ale tak nie lubie ich piłowac :( musze zaczac siostre wykorzystywac, teraz nie bedzie smiała mi odmówic ;)

11 lata 5 miesiąc temu #711981 przez moofka
A rozpieszczam bo taki kochany jest :) jak mi wyjdzie desero to się pochwale :)

Iss paznokcie rosną, cera mi się poprawiła ale dupa jest z włosami.... Zawsze mi wypadały ale teraz kurka więcej :angry: a mam znajoma co pod koniec ciąży nosiła peruke bo miała łyse placki i teraz mam taka fobie, chociaż wiem że ona to taki skrajny przypadek.

11 lata 5 miesiąc temu #712001 przez Agnilla
dobrze że się na styczniowkach nie udzielacie :P wiem, małpa jestem :P
Uwaga, jutro wracam!!! Cieszcie się ;)

11 lata 5 miesiąc temu #712003 przez issska1986
moofka napisał:

A rozpieszczam bo taki kochany jest :) jak mi wyjdzie desero to się pochwale :)

Iss paznokcie rosną, cera mi się poprawiła ale dupa jest z włosami.... Zawsze mi wypadały ale teraz kurka więcej :angry: a mam znajoma co pod koniec ciąży nosiła peruke bo miała łyse placki i teraz mam taka fobie, chociaż wiem że ona to taki skrajny przypadek.[/quote

Moof hahahahhahahah ja to dobra jestem, źle zrozumiałam ten wpis z włosami, myślałam,że włosy na dupie ci wyrosły :) "zawsze wypadały a teraz..." hahaha śmieję się jak czubek jakkiś :) :laugh:
no zazwyczaj się w ciąży włosy poprawiają, a po ciąży wypadają.... podobno to zależy od rodzaju włosów, że jak się przetłuszczały wczęsniej to mogą wypadać, a suche się zagęszczają ale pewnie co kobieta to inaczej...

11 lata 5 miesiąc temu #712008 przez missyy
potwierdzam dziewczyny, już daaawno nie miałam tak mocnych i długich paznokci, nawet M zauważył, co bym faceta nie podejrzewała :P:P
Z włosami też się męczę, bo jak wylatywały jak głupię, zwłaszcza jak farba dawno zeszła, tak teraz puszczaa :S
makabra :P później muszę sobie zafundować farbkę i strzyżenie u fryca, chociaż raz w ciąży, bo inaczej w lustro chyba nie spojrze :woohoo:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 5 miesiąc temu #712014 przez moofka
Iss aż zerklam na swój wpis i też się usmialam jak głupia, aż się monzek pytał co się stało :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #712015 przez gosia28
isss udana jesteś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uśmiałam się

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #712075 przez aggi
Porto jak to przeżyłaś szok??? Co się dzieje???? Jeju dwie krechy :laugh: :laugh: :laugh: GRATULACJE KOCHANA :kiss: :kiss: :kiss: Asia ma rację, pisz jaki jest ZŁOTY ŚRODEK NA TO :D:D:D No to zła passa przerwana, dziewczyny bierzemy się w tym cyklu do ROBOTY konkretnej B) B) B) a gosia ma rację "Ci troszkę zazdrościmy, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu " :) :kiss: :kiss:

No to humor poprawiony :P

11 lata 5 miesiąc temu #712089 przez Kaś_O
Ale ja tez o dupie pomyślałam na poczatku :p :) hehe obiadlam sie na kolacje śledzi w oleju a na zakończenie 3 kosteczki czekolady :) hehe

Mi strasznie szybko włosy rosną w ciazy i po tez.. Wszyscy mowia ze sa błyszczące grube i w ogole po ciazy mimo tego ze znów zaczęły wyglądać to i tak mocniejsze i grubsza :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #712116 przez Porto1987
Dobre z tą dupą :D :D

Oj to ja czekam żeby mi się poprawiła i cera i włosy i paznokcie. Zawsze miałam problem z cerą. Powiem Wam, że nawet mojej mamie w ciąży to zrobił się trądzik - a przed nie miała - i męczy się do tej pory. Niby hormonalnie nic nie wychodzi. Także ma zdiagnozowany trądzik młodzieńczy w wieku 47 lat :P W związku z tym ja pokładam nadzieję, że u mnie się w ciąży skończy :D

Aggi dziękuję Ci Kochana :* szok przeżyłam, bo nie liczyłam na to, że się udało. Właściwie już myślałam, że w tym cyklu nie wyszło, przez miesiąc męża nie będzie to cholera "robienie potomstwa" nam się przesunie mocno. A tu trach niespodzianka. Myślę, że wszystkie pójdziecie w moje ślady i też pewnego ranka się zdziwicie, że "wyszło" :) tak tego Wam życzę najmocniej!!!

11 lata 5 miesiąc temu #712119 przez aggi
Oj Porto tak Ci zazdroszczę :) :kiss: :kiss:

A ja zakupiłam sobie testy owu, bo mam tylko 8szt, do tego 3 ciążowe gratis :P i kupiłam też kapsułki z olejem z wiesiołka bo bardzo dużo się naczytałam na temat jego dobroczynnego wpływu na śluz i mam zamiar wypróbować. Tylko nie wiem bo trzeba brać go od 1dc do owu. Jak myślicie mogę zacząć od razu jak dotrze do mnie tzn ok 12dc? czy poczekać na nowy cykl?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka