- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto jak nie znajdziesz adresu to napisz na brzuchu "tu rośnie groszek" czy coś takiego i pyknij fotke na mmsa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Iss ja się trochę udzielam na grudniowkach, to Ty smialo możesz na lutowkach. Warunek jest jeden - nie możesz o nas zapominać
Porto jak nie znajdziesz adresu to napisz na brzuchu "tu rośnie groszek" czy coś takiego i pyknij fotke na mmsa
Spoko tylko moze być jej cieżko samej sobie napisać,,,
kurdę paznokcie powinnam sobie zrobić ale nie chce mi się ...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss ja też muszę zrobić pazury, już mam taaaakie szpony....
A monzek pochwalił obiad i powiedział, że ślicznie wyglądam a ja w dresie i wersja no make up jutro upieke mu jakieś ciacho, dobrze się dzisiaj podlizal tymi tekstami
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
moof, a jednak facet jak chce to i podlizać się umie
Porto dobry plan
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a pazurki podobno w ciazy rosna jak szalone ma cały czas nosze długie od jakiegos czasu, ale tak nie lubie ich piłowac musze zaczac siostre wykorzystywac, teraz nie bedzie smiała mi odmówic
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss paznokcie rosną, cera mi się poprawiła ale dupa jest z włosami.... Zawsze mi wypadały ale teraz kurka więcej a mam znajoma co pod koniec ciąży nosiła peruke bo miała łyse placki i teraz mam taka fobie, chociaż wiem że ona to taki skrajny przypadek.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Uwaga, jutro wracam!!! Cieszcie się
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A rozpieszczam bo taki kochany jest jak mi wyjdzie desero to się pochwale
Iss paznokcie rosną, cera mi się poprawiła ale dupa jest z włosami.... Zawsze mi wypadały ale teraz kurka więcej a mam znajoma co pod koniec ciąży nosiła peruke bo miała łyse placki i teraz mam taka fobie, chociaż wiem że ona to taki skrajny przypadek.[/quote
Moof hahahahhahahah ja to dobra jestem, źle zrozumiałam ten wpis z włosami, myślałam,że włosy na dupie ci wyrosły "zawsze wypadały a teraz..." hahaha śmieję się jak czubek jakkiś
no zazwyczaj się w ciąży włosy poprawiają, a po ciąży wypadają.... podobno to zależy od rodzaju włosów, że jak się przetłuszczały wczęsniej to mogą wypadać, a suche się zagęszczają ale pewnie co kobieta to inaczej...
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Z włosami też się męczę, bo jak wylatywały jak głupię, zwłaszcza jak farba dawno zeszła, tak teraz puszczaa
makabra później muszę sobie zafundować farbkę i strzyżenie u fryca, chociaż raz w ciąży, bo inaczej w lustro chyba nie spojrze
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
uśmiałam się
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
No to humor poprawiony
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Mi strasznie szybko włosy rosną w ciazy i po tez.. Wszyscy mowia ze sa błyszczące grube i w ogole po ciazy mimo tego ze znów zaczęły wyglądać to i tak mocniejsze i grubsza
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Oj to ja czekam żeby mi się poprawiła i cera i włosy i paznokcie. Zawsze miałam problem z cerą. Powiem Wam, że nawet mojej mamie w ciąży to zrobił się trądzik - a przed nie miała - i męczy się do tej pory. Niby hormonalnie nic nie wychodzi. Także ma zdiagnozowany trądzik młodzieńczy w wieku 47 lat W związku z tym ja pokładam nadzieję, że u mnie się w ciąży skończy
Aggi dziękuję Ci Kochana :* szok przeżyłam, bo nie liczyłam na to, że się udało. Właściwie już myślałam, że w tym cyklu nie wyszło, przez miesiąc męża nie będzie to cholera "robienie potomstwa" nam się przesunie mocno. A tu trach niespodzianka. Myślę, że wszystkie pójdziecie w moje ślady i też pewnego ranka się zdziwicie, że "wyszło" tak tego Wam życzę najmocniej!!!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
A ja zakupiłam sobie testy owu, bo mam tylko 8szt, do tego 3 ciążowe gratis i kupiłam też kapsułki z olejem z wiesiołka bo bardzo dużo się naczytałam na temat jego dobroczynnego wpływu na śluz i mam zamiar wypróbować. Tylko nie wiem bo trzeba brać go od 1dc do owu. Jak myślicie mogę zacząć od razu jak dotrze do mnie tzn ok 12dc? czy poczekać na nowy cykl?