BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714136 przez Agnilla
nooo to jak będzie grzmiało wieczorem, tzn. ze Ann szaleje ;)
trzymam mooocno kciuki, zwieracze i wszystko co mogę zacisnąć ;) lepszego prezentu na imieniny nie mogłaś dostać :) najlepszego i powodzenia :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #714144 przez moofka
Ann trzymam kciuki! :kiss: a focisze byś wrzuciła później :)

Ola ja bym stestowala ze 2 cykle. Testy raczej rzadko są zepsute, to raczej nasze organizmy coś nawalaja. Ale jak Ci się udało zajść 3 razy bez testów to zawsze możesz zrezygnować i nie robić.

11 lata 4 miesiąc temu #714159 przez Andradk
Dziękuje moofka
To wszystko dlatego ze zaczęłam sie stresowac i sie zainteresowalam tymi testami a wiadom ze ciekawość nie zawsze sie opłaca
A co do badać to będzie to raczej niemożliwe gdyż mieszkam w dani i tu dopiero po 2 latach jak nic nie wychodzi to sie tobą zainteresują a po drugie to tu te nikt ci ne da żadnych hormonów na powstrzymanie ciazy albo cos tam co wy bierzecie i dużo piszecie :-) więc raczej nic
Ale dziękuje za rady i przetestuje do końca ale przytulania są i bedą :-) może akurat owu sie ukrywa bo tez zawsze miałam pobolewania w dole brzucha zobaczymy dziękuje jeszcze raz i jesteście b miłe i pomocne odezwę sie jeszcze i życzę owocowych przytulanek i dwóch kreseczek na testach dzidziusia

11 lata 4 miesiąc temu #714175 przez mloda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714186 przez Agnilla
no ja mam kumpele jedna, ktora rzekomo zaszla w dni 200% nieplodne moze cos w tym jest. ona mi ciagle truje, ze mam sie nawalic i isc na zywiol :P
o matulu znalazlam jakies znaczenie mojego imienia i nic sie prawie nie zgadza :P
młoda, najlepszego! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #714197 przez aggi
Isss no to miłego odpoczynku :-* dzięki za radę :)

Dzięki dziewczyny za tyle rad. Ja po wizycie no nie powiem że było miło, ale obejrzał i na dzień dobry powiedział że doustne + dowcipne i że to napewno wybije to cholerstwo. + dla mojego też doustne coby na wszelki wypadek go też wyleczyć jakby coś miał.. Cyto ani posiewu powiedział żeby narazie nie robić - cytologie napewno dopiero po kuracji. A posiew powiedział że narazie olać. A ta przeliczona jest dokładnie do @, a po @ mam przyjść. Echhh długie leczenie nie lubię tego ;/

Dagnes masz rację kazal cyto zrobić dopiero po leczeniu bo teraz i tak by syfy wyszły jakieś i szkoda się martwić na zapas.

Porto ja też słyszałam że najlepsze jest szare mydło i takie też stosuję - żadnych cud żeli czy płynów.

Annmasz rację działaj a nie czytaj o moich problemach :D trzymam kciukasy !

11 lata 4 miesiąc temu #714204 przez Andradk
Dziękuje młoda ! A powiedz mi o co chodzi z tym nie piciem masz na myśli płynów żadnych ?

11 lata 4 miesiąc temu #714206 przez mloda
Agnilla może nie koniecznie znaczenie imiona ale że każde nadaje swój charakter danej osobie, krytykował imie Jessica i mówił że Mikołaje są nie grzeczne
dziekuje! :*

11 lata 4 miesiąc temu #714210 przez aggi
Ola na każdej aukcji allegro z testami pisze coś takiego mniej więcej:
1. Nie używaj pierwszego moczu po wybudzeniu ponieważ LH jest syntetyzowane w twoim ciele i wynik na teście będzie nieprawidłowy,
2. Najlepiej poddawać mocz testowi między godziną 10 a 20.
3 Mocz powinien być poddawany testowi o tej samej porze każdego dnia
4 Należy ograniczyć spożywanie płynów w ciągu 2 godzin przed wykonaniem testu

11 lata 4 miesiąc temu #714225 przez Porto1987
Młoda to ode mnie życzenia takie same dla Ciebie co dla Ann :)

Aggi ja też jak wyleczyłam się z tych grzybków, to dopiero wtedy miałam robioną cytologię. Poza tym jest taki program profilaktyki raka szyjki macicy, gdzie od 25 roku życia robi się cytologię co roku. Mi wcześniejszy lekarz, też powiedział, że skoro nadżerka mi się nie zmienia, to nie ma po co robić cytologii. I takim sposobem nie miałam robionej 6 lat. Bałam się po prostu pójść do lekarza, a jak już miałam odebrać wynik, to myślałam, że tam zejdę z nerwów. Po nocach mi się już śniło, że mi tam w środku, to już nic nie zostało :lol: i powiedziałam sobie, że nigdy więcej i teraz trzeba to robić regularnie. Aggi - cierpliwości, a będziesz zdrowa. Dobrze, że przeleczycie się oboje. W razie czego mąż Cię z powrotem nie zarazi. W przeciwnym razie byłoby tak jak to się mówi, w koło Macieju.

Ola, przy testach owu, to trzeba właśnie te dwie godzinki przed wykonaniem nie pić. Ja robiłam różnie, ale starałam się ok 18, zdążyłam napić się po obiedzie, a zrobić przed ewentualną kolacją.

11 lata 4 miesiąc temu #714229 przez aggi
Porto no mam nadzieję że wyleczę się. Tylko 3tyg leczenia, potem @ i tak akurat wypadnie że mój później będzie miał tę operację i znów z dwa miesiące postu bo on nie będzie mógł. No pięknie się zapowiada :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #714231 przez Porto1987
spoko, będziecie szaleć ze zdwojoną mocą :) :) takie stare przysłowie: co się odwlecze, to nie uciecze :P :P tylko wiem, najgorsze, to czekanie :/

11 lata 4 miesiąc temu #714238 przez aggi
no racja bo szczerze to gdzie tam do października czy listopada :unsure: :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #714247 przez Agnilla
Aggi a po tym zabiegu to tak nic nic? nawet Ty jego nie bedziesz mogla przeleciec? albo tak na spiocha? :P

11 lata 4 miesiąc temu #714254 przez Andradk
To tak na trzo ? To moje na pewno nie były bo jakos nie zwrocilam uwagi O tym piciu więc zobaczę jutro zrobię bez płynów i zobaczymy co sie pojawi dzięki porto

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka