BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #714313 przez Agnilla
zobacze jak sie ten cykl rozwinie, kolo kazal dostinex brac miesiac, ale w sumie wyjdzie mi do wizyty 6 tyg to chyba nie bede przerywala sama poki do niego nie zajde
narazie wkurza mnie @, chyba, ze w Turcji zostala i nie ma jak wrocic to ok :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #714314 przez moofka
no jak zwykle trza poczekać....

idę ja spać, rano muszę nasiurać w pojemnik i trochę krwi znowu mi zabiorą. dobranoc :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #714316 przez Agnilla
a ja czekam, az waz skonczy prace i idziemy tez spac :)
ale fajny gazetnik sobie znalazlam, kto mi kupi? :)

11 lata 4 miesiąc temu #714319 przez mloda
No więc szybka odpowiedź i spać. Pisze z telefonu. Leże z zawartością. Niby owu jeszcze nie ma ale Przecież nie zaszkodzi. Ja się męża nic a nic nie wstydzę. Dobranoc :*

11 lata 4 miesiąc temu #714320 przez Agnilla
hehe zajebiste jestesmy, ja tez kiedys na forum pisałam "po". młoda, nie zaszkodzi, a może pomoże :)

11 lata 4 miesiąc temu #714321 przez aggi
mloda pewnie że nie zaszkodzi :D

no nic ja też spadam spać, jeszcze pranie muszę powiesić bo na noc robiłam hahaha :D
dobranoc kochane !

11 lata 4 miesiąc temu #714322 przez Agnilla
i ja sie zbieram, dobranoc :)

11 lata 4 miesiąc temu #714330 przez gosia28
Witam Ola, a może narazie potestuj to co masz przez parę jeszcze dni?

aggi wydaje mi się drogi ten Twój gin. Ja byłam na wizycie u speca od niepłodności i za 100 zł miałam usg narządów rodnych, usg narządów wewnętrznych, usg piersi, usg tarczycy i węzłów chłonnych, badanie ginekologiczne + porada lekarska i zlecona lista badań z interpretacją badań nasienia męża które już miałam
jak Ci wyjdzie infekcja w moczu to lepiej chyba zrobić cyto po wyleczeniu

Agi a ja zapodałam dziś pstrąga z grilla z kuskusem z pomidorami :P mmmmm
racja Ola, przetestuj cały cykl, nigdy nic nie wiadomo :)

Aggi co do podpowiedzi isss odnośnie badania moczu, to posiew musi być koniecznie z próbki sterylnej więc nie ma sikania do słoika tylko marsz po pojemnik do apteki :P

isss wypoczywaj na całego :)

Agi ja jak poszłam do szpeca od niepłodności to z miejsca wydałam przeszło tysiaka na badania nie licząc wizyt, monitoringów i leków, ale to niestety nie jest wyznacznik ciąży

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:dry:

jeju nie wiem cz Was doczytam :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #714331 przez gosia28
Porto mi się zawsze wydawało, że odczyn kwaśny jest ok., a właśnie zmiana na zasadowy sprzyja infekcji :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #714332 przez gosia28
ann bez zdjęć się obejdziemy, do dzieła :)

to wszystkim Aniom najlepszego :kiss:

julka, że tak csły miesiąc to bym się nie zgodziła. Plemniki w dobrym śluzie przeżyją tak 5 dni, a potem masz max 2 dni od owu, dalej to niemożliwe chyba że owu się przesunie

aggi no widzisz choć Ci się to nie podoba to zawsze jest to krok w przód. Dobrze że poszłaś :)

oczy mi się kleją, nie doczytam dziś, dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714333 przez Kaś_O
Andradk napisał:

Kaś_O napisał:

Gosia ona by to robiła nawet jakby pakietu nie było, po prostu musiałabym za to słono zaplacic.. Dlatego mowie ze cen nie znam.. Wiem ze w Warszawie wszystko zalezy od kliniki i w jakim labie to robia.. I ceny sa najróżniejsze..

Aggi jesli chodzi o posiewy dowcipne to wiem ze z jednej próbki robia obydwa na wirusy i bakterie. Ale nie wiem czy on juz Ci to na skierowaniu zaznaczy, dopytaj sie go na wizycie..
Mi sie wydaje ze wlasnie posiewy robia sie przy dziwnych wydzielinach bo wtedy jest wskazana, i to z szyjki pobiera próbkę..

Witaj Olu, sadze ze albo owu masz pozniej albo po prostu masz cykl bez owu.

Kas to jest ciekawe co mówisz bo ja mam juz dwoje dzieci i zaszłam z nimi bezproblemu 2 cykle i było i nawet te poroniony tez było chyba z dwie próby i ja tylko kalendarzyk urzywalam a teraz nie rozi dlaczego ten test nic nie wykazuje

Olu ja jestem w 2 ciazy, pierwsza po max 2 strzalach, druga z opóźnieniem bo karmiłam piersią i nic nie sprawdzałam bo juz w ciazy bylam.. I niestety ale z tego co tutaj z dziewczynami wymieniamy sie doświadczeniami wiem ze po poronieniu roznie bywa.. Zanim cykle wrócą do normy, a Twoje wyliczenia tez moga byc błędne jesli chodzi o dzien owu. Sama mowisz ze po poronieniu masz krótsze cykle wiec moze nie wszystko jeszcze wróciło do normy albo owu bedzie pozniej i wystarczy poczekac.. Rozumiem jakbys cały miesiac robiła testy i Ci nic nie wyszło ale nawet nie skonczylas cyklu.. Czasem przez cały cykl dziewczyna pojawia sie jedna kreska tylko na owu maliny i znowu jedna kreska.. Ja bym poczekala z wyrokiem ze testy błędne.. I moim zdaniem jak sie decydujesz na testy owu to trzeba sprawdzic od pierwszego dnia cyklu do konca. Nigdy nie wiadomo kiedy owu tak naprawde występuje. Rozumiem ze za granica masz inna opiekę zdrowotna ale chyba wlasnie po to kupiłas sobie testy owu zeby sprawdzic jak sprawy sie u Ciebie maja..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #714334 przez Kaś_O
Strasznie duzo piszecie :p a ja ostatnio nie mam czasu.. Ale staram sie jakos nadrabiac wieczorami i w ogole..

Agi skoro wykrył Ci infekcje tak o to jasne ze bez cyto.. Ja pamietam ze cyto mi robiła z posiewami jak niby wszystko było ok a ja sie skarżyłam na dyskomfort.. Wiec dla pewności..

Ale sie obiadlam sledziem i w ogole.. No nic ide spac :* a wy co dzis porabiacie bo ja mam zamiar lenia miec nad woda :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714351 przez mloda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #714367 przez moofka
gosia28 napisał:

Porto mi się zawsze wydawało, że odczyn kwaśny jest ok., a właśnie zmiana na zasadowy sprzyja infekcji :unsure:

Gosia masz rację, kwaśny jest ok. zobaczymy jaki mi dzisiaj wyjdzie :P wstawałam w nocy 2 razy na siku a później rano miałam problem, żeby nazbierać w pojemnik :angry: ale coś tam wycisłam :P

11 lata 4 miesiąc temu #714392 przez Agnilla
Dzień dobry :) a ja nawet nie wiem co Wam napisać, sikacie, badacie się, testujecie i good :)
moje cycuchy są przeogromne, mąż mówi, że coraz większe. brzuch wydęty a @ brak.i tyle w temacie :P
lece zmyc podlogi i sie wypindrzyc bo jedziemy na slub do znajomych
miłego dnia! :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka