BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #724932 przez gosia28
mi tam gin kazał brać jak tylko na usg pokazało że już po, a było tak że byłam na wizycie i pęchole były, a dwa dni później już nie i już kazał brać

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #724933 przez Agnilla
tylko, ze ja sie opieram na testach owulacyjnych, nie mam monitoringu. krecha wczoraj na tescie owu byla, wcale nie taka blada.
a no jest mozliwa podwojna owulacja? ze w pon z prawego jaja a za kilka dni z lewego? :P

11 lata 4 miesiąc temu #724939 przez issska1986
Witam miłe Panie,

No same artystki na tym forum...Ja też jestem artystką umiem grać....na nerwach meżowi

:laugh: :laugh:

No Ferr to się chajta niebawem :)chyba 21 czy 28 września...

Dag ja tez czekam na fryzjera, do 5 m-ca na pofarbowanie włosów... ale z racji tego,że mam ciemny blond swój kolor to tak bardzo odrosty się nie rzucają w oczy..

Agi bierz teg dupka jak lekarz kazał, tu chodzi o pomoc w zagnieżdzaniu więc myślę,że spokojnie wystarczy od 16 dc :)

11 lata 4 miesiąc temu #724952 przez gosia28
ja też dla pewności to od 16 dc bym brała. Podwójna owulacja może być jedynie w przeciągi kilku-kilkunastu godzin, stąd ciąże bliźniacze dwujajowe i możliwość posiadania parki w jednej ciąży :P potem wzrasta progesteron, spada pik lh i to uniemożliwia kolejną owulację następnego pęcherzyka jeśli taki jeszcze jest dlatego nieraz występuje torbiel

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #724962 przez Agnilla
kuwa, a mnie wczoraj pobolewa lewy jajnik. ale tylko chwile ;) to beda jaja jak ja bede miala blizniaki, ooo noł :)

11 lata 4 miesiąc temu #725023 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Aggi no kolejna zdolniacha u nas na forum :-) bluzka rewelacja.

Agni bierz dupka jak lekarz kazał

leje u nas jak nie wiem, i wieje i zimno tak jesiennie, a spać mi się chce strasznie mimo że właśnie kawę odpiłam.

Dag - gratulacje połowy :-) kurczę, może powinnaś witaminy brać skoro włosy ci lecą w ciąży, zapytaj gina o to. Mnie w ciąży włosy przestały wypadać były grube i lśniące.

11 lata 4 miesiąc temu #725026 przez Asia K
Ann a co z tym adresem :unsure: ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725029 przez ann-sunshine
a właśnie na priv wysłałam he he

doczytałam na staraczkach że ferri za dwa tygodnie wraca :-)

11 lata 4 miesiąc temu #725035 przez Dagnes
Ann witaminy brałam bardzo długo, teraz odstawiłam i łykam samo żelazo. Ja nie wiem czy te włosy lecą od hormonów czy może przez to że zniszczone są rozjaśnianiem. Teraz odżyją bo połowa z nich została. Nie odważyłam się na takiego klasycznego boba tylko troszkę dłużej kazałam zostawić.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #725038 przez Asia K
Ann - widzialam , odpisalam :)

Dag - koniecznie sie pokaz :D

11 lata 4 miesiąc temu #725117 przez Agnilla
normalnie 3 dzien czuje sie jakbym miala goraczke :/ nie wiem czy to ten wiatr. wczoraj wieczorem ubralam do spania grube skarpety, spalam pod gruba koldra i w szlafroku, masakra :P
a nie wiem czy Wam pisalam, oprocz wyprawki po blizniakach, jedna moja kumpela, co rodzila synka 6 tyg temu mowila, ze mam szybko zachodzic, bo nie ma komu odkladac rzeczy po dzieciach. bo zanim jej siostra urodzi to lata mina. a wczoraj kumpela z pracy sie spytala, czy ma po swojej malej odkladac dla mnie, bo w rodzinie nie ma dla kogo, a szkoda jej wyrzucic. powiedzialam, ze chetnie przygarne :) tylko, ze raczej nie bede miala frajdy z kupowania ubranek, ale spoko, urzadze mega pokoik malemu mojemu, ktore mam nadzieje, niebawem sie pojawi ;)

11 lata 4 miesiąc temu #725144 przez Kaś_O
Aga powiem Ci że ja wszystko dla Czarka dostałam kupiliśmy jedynie wózek i dosłownie z kilka ciuszków bo akurat mi sie coś spodobało.. I bardzo mi się to podobało a frajda z przeglądania ciuszków które dostawałam była tak samo duża jakbym poszła do sklepu i je kupiła. Szczególnie jak będziesz miała ich tyle to sobie wybierzesz tylko te najfajniejsze :) Ciuszki dla maluszków kosztują dużo kasy lepiej ją spożytkować na inne fajne rzeczy dla bobasa :) My teraz dostaliśmy 2 siaty jedną z butami 2 z ciuszkami jak nowe od sąsiadki bo ma takiego 3/4 letniego chłopca i zapytała sie czy się nie przydadzą bo ma zamiar oddać.. I ciuszki są super, dresiki i fajnie koszulki takie jak lubię :) a dodatkowo akurat mam trampki dla Czarka które miałam akurat kupować i kalosze :) czyli jakieś 100zł w kieszeni :) I widziałam że zimowe buty też będą akurat więc cóż tylko się cieszyć :) mogę odkładać na łóżeczko dla Maksa :)już miejsce przygotowane do wstawienia łóżeczka :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #725165 przez issska1986
Agnilla pewnie, szkoda kasy, weź i kup teraz całą wyprawkę... i tak nowe rzeczy dostaniesz od osób, które będą Cię odwiedzać, a z resztą nikt Ci nie broni kupić tez cos nowego dla malucha... :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #725188 przez Agnilla
Nie, ja juz na pewno nie bede nic kupowac do ubrania, skoro tyle bede miala. Dzieci rosna w takim tempie, ze juz wole zainwestowac w wozek I inne rzeczy. Moja siostra tez bardzo duzo dostala, ze jak juz ktos do niej przychodzil, to mi kazala mowic, ze jakby pytali, to potrrzebuje pampersy I chusteczki nawilzane, bo te przy blizniakach szly hurtem.
ide na drzemke, potem zupka na jutro I sprzatam, ze jak maz pojedzie do pracy ja zajme sie soba. Jutro robie tarte z malinami, kto wpada? :)

11 lata 4 miesiąc temu #725250 przez Agnilla
Melduje, że dziś owu test na bank negatywny :) jak pytam męża ile kresek widzi, to mówi, że 1,5 a tak mówi zawsze kiedy druga kreska jest ledwo widoczna :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka