BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725606 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

prosze bardzo przepisik :) www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_malinami/przepis.html , ja mialam pol kilo malin a jak widzicie jeszcze sa puste miejsca, tarta nie jest cala zakryta

wrzucam test, dwie kreski widoczne, ale druga blada. jak klade testy obok siebie to wszystkie wygladaja tak samo, bo te wczesniejsze wyschniete, wiec wyrzucilam wszytskie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #725609 przez ann-sunshine
ale bladzinka

przepis się nie otwiera, ale stronkę znam to sobie znajdę jak będzie trzeba.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 4 miesiąc temu #725613 przez Agnilla
Ann oni są wiecznie zmęczeni dziećmi, nie wiem czego oczekiwali decydując się na nie. Ręce opadają, oni maja za dobrze wiecznie ktoś im pomaga. Moja siostra oburzona ze mama nie chce brać dzieci, a moja mama pracuje i to fizycznie. Bo koleżanek mamy biorą. A nie widzi tego, że mama ma ich dość bo jada na kawę a zostają na 3 dni, nie pytając nikogo a mama się nie odezwie. Temat rzeka... Będę miała wyrzuty, bo nie umiem odmawiać ale trudno. Ciekawe czy ona przy moim dziecku pomoże tyle co ja. Wiadomo, że nie bo są bliźniaki.

11 lata 4 miesiąc temu #725616 przez ann-sunshine

jeszcze 1,5 godziny a ja już nie mogę, mam ludowstręt :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725655 przez Agnilla
Mnie się wydaje, że tu nie chodzi o ilość dzieci tylko o podejście. Bo dla nas życie bardzo się nie zmieni. Jesteśmy dodatkami, a oni wiecznie się gdzieś włocza (właśnie mąż mi z kibelka pisze, ze ma ochotę na ciasto głupol :) ). Ja się tylko najbardziej boje wstawania bo my jak państwo moof lubimy spać, właśnie spalismy 1.5 godziny :)
Ann dasz rade, ja namawiam męża na długi spacer, rodzice są w sanatorium wiec robie bratu nalot bo ma dziś imprezę :)

11 lata 4 miesiąc temu #725705 przez aggi
Agni ja mam dokładnie tak samo ! Kocham sprzątać jeśli nikt nie wtyka w to swojego nosa :P tarta mega :blush: mniam :blush:

Domiś jak dziecko mówi 'kocham' to tak mięknie serce że szok :lol:

Ann co u Marty? :)

A ja dziś 30dc. Ostatnia dowcipna. myślę że max 2 dni i będzie @ :-) hura! wkońcu nowy, (mam nadzieję) zdrowy cykl.

A nie pisałam dziś do Was bo z moim od razu po obiadku pognaliśmy motorem w góry do lasów na owoce :D Zebraliśmy trzy pudełka i do domu. I cały dzień mignął. Teraz prawie wieczorem sobie popatrzeliśmy na film.

11 lata 4 miesiąc temu #725727 przez ann-sunshine
Moof i Agni my tez do spiochow nalezymy. Na poczatku wymienialismy sie z mezem czyli on czuwal do 2 w nocy a ja spalam od 20tej. Wstawanie co 2 h na karmienie nie bylo latwe i czesto na dzieciola karmilam. A teraz tez nie jest latwo jak marta o 6 wtyka mi palca w oko i ciagnie za palec i sciaga z lozka, ale jak juz wstane to jest ok. No i przy jednym mozna isc spac razem z dzieckiem.
Aggi Marta tak rozrabiala z babcia i tata ze nabila sobie ogromnego guza na czole. Wywalila sie na rowerku prosto na kant drzwi.
Widzisz jak szybko czas leczenia minął.

11 lata 4 miesiąc temu #725737 przez aggi
Ann co za Martula :D Rozrabiaka niezły :) Synek mojej koleżanki (lat dwa) ostatnio bujał fotelem aż się uderzył. Ale nie płakał ani nic, tylko podszedł do mamy i mówi 'mama! ała!' i pokazuje jak się uderzył że w głowę fotelem. i ją walnął w głowę i pokazuje na fotel i 'ała' :D hahahah. musiał jej to realnie wytłumaczyć co sobie zrobił

11 lata 4 miesiąc temu #725748 przez Dagnes
Tarta wyglada przepysznie. Chyba sie skusze i zrobie taka tylko zamiast malin cos innego musze dodac bo maz nie lubi.
Ja jutro znow do warszawy jade z mezulem. Mamy odwiezc ojca pana mlodego na lotnisko, to przy okazji wycieczke sobie zrobimy.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725750 przez issska1986
Ann hehe może śmiesznie to zabrzmiało, ale wcale do przyjemnych nie należy, czasem chciałabym sie zhaftować niż ma mi ten żołądek rwać, mam go przy gardle, jak by mi go wyrywało, do tego łzy mi lecą, ale to jak na prawdę mnie ostro dopadną...

Moof, piękny okres z kilkoma minusami ;) szczególnie cudowne jest podglądanie :silly:

nie chce mi się do pracy isć, kurdę nudy jutro będą... :dry:

Kurka biedna Martulka :huh:

edit..Agnilka tarta smokowicie wygląda... ja lubię z bitą śmietaną, i na wierzch podziabana galaretka i owoce, trudskawki, kiwi winogrona i czego dusza zapragnie.. :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #725755 przez issska1986
Dagnes napisał:

Tarta wyglada przepysznie. Chyba sie skusze i zrobie taka tylko zamiast malin cos innego musze dodac bo maz nie lubi.
Ja jutro znow do warszawy jade z mezulem. Mamy odwiezc ojca pana mlodego na lotnisko, to przy okazji wycieczke sobie zrobimy.

Dag dużo osób nie lubi stolicy, ale Warszawa jest piękna, jest dużo ślicznych miejsc do których warto zajrzeć... ja na szczęście mieszkam na uboczu nie w Centrum, mam las i spokojniej niż centrum, bo tego hałasu i natłoku ludzi bym nie zniosła...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #725758 przez ann-sunshine
Iss wiem przepraszam nie powinnam sie naigrywac z ciezarnej. Tez przez to przechodzilam, a jak mialam szczerze dosc to robilam sobie miete i zanim dopilam kubek to ladowalam w kibelku, ulzylam sobie i bylo lepiej
'Dobrej nocy kobietki

11 lata 4 miesiąc temu #725774 przez Kaś_O

Hmm i co ja jeszcze chciałam :p aaa Issska no niestety wiem co masz na mysli ale wymioty czasem nie sa lepsze ja myslalam ze wypluje wszystko.. Nawet jelita :| ale podobno takie uroki.. Jeszcze 26 tyg temu bym sie śmiała z tego bo z Czarkiem takie problemy nie miały miejsca.. Ale coz tylko sie cieszyć ze dzieciaczki sobie w nas rosną.. Nie wazne ze wyplowamy wnetrznosci czy nie..

Ok reszty grzechów nie pamietam.. Cos dzis Asi nie było ale to pewnie dlatego ze ma wolne :) mam nadzieje ze odpoczela sobie :)

Dagnes Warszawa jest świetna, starówka, cytadela :) parki, krolikarnia :) i stawy w parku arkadia.. Ah naprawde mozna połazic isc na lody czy cos.. A fajnie bo jutro pewnie bedzie mniej ludzi to tak bardziej na luzie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #725786 przez Asia K
Kaś jestem jestem ale dzisiaj dopiero :P

Wczoraj miałam dzien bez komputera.
Wogóle nie najlepiej się czuje i jakoś nic mi się nie chce.
Z dzidzi chyba wszystko ok bo nic nie ma od tamptej pory :D ale tak jakos handra mnie ogarnia :(
A dzisiaj jeszcze od samego wejscia szef z wątami wyleciał i to jeszcze za cos czemu nie bylam winna :( no ale cóż , juz się przyzwyczaiłam że na kogoś musi być , a ja zawsze pod ręką jestem :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #725795 przez Kaś_O
Asia nie przejmuj sie, głowa do gory :* a szef dupek niech sie wali

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka