BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #726257 przez Kaś_O
Asia nie wiem czy czytałas na mailu ale kupiłam Ci motylki :) chyba przeoczylas ta wiadomosc :)

Wiem pamietam co mowilas o szefie i o tych jego hierarch :( niestety :( szkoda.. Ludzie jednak sa beznadziejnie i wyzysk jest straszny :(

A ja dzis tez długo spac nie mogłam i w ogole ale rano w sumie źle nie było.. Czarek tatę zgarnął :p :) hehe

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #726259 przez Kaś_O
Aaaaaaaaa Asia teścik zajebisty :) tak myslalam ze to było po prostu bardzo wczesnie jak u mnie.. Teraz to istne maliny :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #726261 przez Asia K
Kaś :ohmy: Naprawde przeoczyłam , ale dziekuje dziekuje dziekuje :kiss: :kiss: :kiss:
Pamietam ze mi mówilas ze wyslesz jak bedziesz w PL - to kiedy to bedzie bym mogła ci kaske wysłać :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #726263 przez ann-sunshine
Kaś mmmmniam ze szpinakiem i ricottą też super pomysł i mniej pracy bo cyk do pieca i potem samo się robi, lubię takie przepisy

Asia współczuję, to co tam te moje 12 h. A szefem się nie przejmuj. Tylko poczekaj do wizyty, poproś o zaświadczenie i połóż szefowi na biurko. Też jestem ciekawa czy mężu twój już wie i kiedy masz wizytę, ale pewnie już odpisałaś tylko doczytać muszę.

Mnie też to wkurza że pracodawcy nie patrzą przychylnie na ciąże pracownic. A przecież rozwiązanie zawsze jakieś jest - stażyści, albo pracownicy na czas określony, sporo jest takich ludzi, którzy też chcą np na pół etatu pracować np.

Też nie mam dywanów, nie pomogę. Koleżanka za to ma odkurzacz piorący i takim traktuje swoje dywany.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aś dzięki za paczuszkę, mam nadzieję że dołożyłaś tam swojej zafasolkowanej mocy. A czemu mamy na ciebie krzyczeć za to że zrobiłaś test? Raczej nam go tu wklej żebyśmy mogły się napatrzeć i pozarażać.

Aggi właśnie co z tobą?

O i jest śliczny malinowy teścik :-D

11 lata 4 miesiąc temu #726267 przez moofka
Noo pikne maliny!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #726268 przez Asia K

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726270 przez Agnilla
Dzień dobry :) my juz jesteśmy w drodze nad morze, mówię do męża ze mną ostrożnie jechać bo nie wiadomo ile nas jedzie :)
moof zapomniałam napisać propo dzieci, mnie też to irytuje, że małe dzieci latają nago. Cenimy swoją intymność cenmy tez ich. Pomijam fakt, że jak takiej małej dziewczynce piasek dostanie się wiadomo gdzie to jest potem naprawdę niemały problem. A wystarczy majtki założyć, choć moja siostrzenica miała fajny jednoczęściowy strój a mały kąpielowy :)
a wiecie, że moja siostra wzięła sobie "wolne" i zostawiła szwagra z dziećmi a sama pojechała nad jezioro do znajomych na 3 dni. Jeszcze zła była ze on z dziećmi pojechał do swoich rodziców, bo chciała żeby został sam z nimi w domu i poczuł co ona czuje jak z nimi siedzi sama miesiąc lub więcej. Pomijam, że już dzwonila do mnie żebym ich dogladala. I wymyśliła ze zawiezie ich do domu moich rodziców, których nie ma w domu żeby mógł z dziećmi do ogrodu chodzić, ale młody powiedział, że się nie zgadza :P.
ja w pracy mam trochę inna sytuacje i na L4 będę dla szybko. Mnie rozwala to, że facet jako ojciec chce mieć dzieci ale jako szef to nigdy w życiu, żeby pracownica rodziła to nigdy
maliny piękne takie chce!!! :)

11 lata 4 miesiąc temu #726275 przez Asia K
Agnilla napisał:

Dzień dobry :) my juz jesteśmy w drodze nad morze, mówię do męża ze mną ostrożnie jechać bo nie wiadomo ile nas jedzie :)
moof zapomniałam napisać propo dzieci, mnie też to irytuje, że małe dzieci latają nago. Cenimy swoją intymność cenmy tez ich. Pomijam fakt, że jak takiej małej dziewczynce piasek dostanie się wiadomo gdzie to jest potem naprawdę niemały problem. A wystarczy majtki założyć, choć moja siostrzenica miała fajny jednoczęściowy strój a mały kąpielowy :)
a wiecie, że moja siostra wzięła sobie "wolne" i zostawiła szwagra z dziećmi a sama pojechała nad jezioro do znajomych na 3 dni. Jeszcze zła była ze on z dziećmi pojechał do swoich rodziców, bo chciała żeby został sam z nimi w domu i poczuł co ona czuje jak z nimi siedzi sama miesiąc lub więcej. Pomijam, że już dzwonila do mnie żebym ich dogladala. I wymyśliła ze zawiezie ich do domu moich rodziców, których nie ma w domu żeby mógł z dziećmi do ogrodu chodzić, ale młody powiedział, że się nie zgadza :P
ja w pracy mam trochę inna sytuacje i na L4 będę dla szybko

O dobrze ze przypomnialas - ja nienawidze i mój mąż tez jak dzieci biegaja na golasa , A potem ze pedofilia sie szerzy jak rodzice pozwalaja innym patrzec na swoje nagie dzieci (mówie tutaj oczywiscie o obcych)

Miłego odpoczynku nad morzem :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #726279 przez aggi
Agni odpoczywaj :kiss: :kiss:

Asia cudowny test ! Aż mi się humor poprawił :)

Ann ja mam dziś 32dc, cyce zaczęły boleć więc @ tuż tuż - może przyjdzie jeszcze dziś, albo jutro :) no i nowy cykl w końcu :blush: i zacznę jeść wiesiołka i testować.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Achh.. rozmarzyłam się :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #726283 przez ann-sunshine
Aggi to oby się nie spóźniła jędza jedna.

Agni pogoda nad morzem dziś cudna :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726302 przez Asia K
Lil - :kiss: Ty wiesz że tęsknimy :)

11 lata 4 miesiąc temu #726303 przez aggi
Ann no oby się nie spóźniła bo nie ma żadnych powodów do tego :angry: :)

11 lata 4 miesiąc temu #726314 przez Kaś_O
My tez dzis nad wodę lecimy :) ale fajnie bedzie :)

11 lata 4 miesiąc temu #726317 przez aggi
A my dziś do kina :-) I wieczorek z winkiem może jakiś :P

11 lata 4 miesiąc temu #726336 przez Domiśśś
Hey Kobitki :)

Nie wiem co mam w sumie napisać, bo od rana jestem taka podekscytowana, że masakra :)
Nie wiem co mnie skłoniło ale zrobiłam dzisiaj teściora chociaż powinnam najwcześniej w poniedziałek. I..... ku mojemu zdziwieniu widzę cień obok drugiej kreski ale to taka w sumie dosyć jasna... Ale wcześniej jak testowałam to nigdy mi nic nie wychodziło nawet znikoma kreseczka... Nie chce się rozczarować... ale mąż sam mi powiedział, że ewidentnie coś tam widać tylko, że to pokazało sie gdzieś po 10 min. Testowałam na tych gratisowych z allegro. Więc nie jestem pewna...
Poczekamy do poniedziałku jak sie sytuacja rozwinie...
Ale kurcze już mam takie motylki w brzuchu... :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka