- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Wiem pamietam co mowilas o szefie i o tych jego hierarch niestety szkoda.. Ludzie jednak sa beznadziejnie i wyzysk jest straszny
A ja dzis tez długo spac nie mogłam i w ogole ale rano w sumie źle nie było.. Czarek tatę zgarnął hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Pamietam ze mi mówilas ze wyslesz jak bedziesz w PL - to kiedy to bedzie bym mogła ci kaske wysłać
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asia współczuję, to co tam te moje 12 h. A szefem się nie przejmuj. Tylko poczekaj do wizyty, poproś o zaświadczenie i połóż szefowi na biurko. Też jestem ciekawa czy mężu twój już wie i kiedy masz wizytę, ale pewnie już odpisałaś tylko doczytać muszę.
Mnie też to wkurza że pracodawcy nie patrzą przychylnie na ciąże pracownic. A przecież rozwiązanie zawsze jakieś jest - stażyści, albo pracownicy na czas określony, sporo jest takich ludzi, którzy też chcą np na pół etatu pracować np.
Też nie mam dywanów, nie pomogę. Koleżanka za to ma odkurzacz piorący i takim traktuje swoje dywany.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aś dzięki za paczuszkę, mam nadzieję że dołożyłaś tam swojej zafasolkowanej mocy. A czemu mamy na ciebie krzyczeć za to że zrobiłaś test? Raczej nam go tu wklej żebyśmy mogły się napatrzeć i pozarażać.
Aggi właśnie co z tobą?
O i jest śliczny malinowy teścik :-D
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
moof zapomniałam napisać propo dzieci, mnie też to irytuje, że małe dzieci latają nago. Cenimy swoją intymność cenmy tez ich. Pomijam fakt, że jak takiej małej dziewczynce piasek dostanie się wiadomo gdzie to jest potem naprawdę niemały problem. A wystarczy majtki założyć, choć moja siostrzenica miała fajny jednoczęściowy strój a mały kąpielowy
a wiecie, że moja siostra wzięła sobie "wolne" i zostawiła szwagra z dziećmi a sama pojechała nad jezioro do znajomych na 3 dni. Jeszcze zła była ze on z dziećmi pojechał do swoich rodziców, bo chciała żeby został sam z nimi w domu i poczuł co ona czuje jak z nimi siedzi sama miesiąc lub więcej. Pomijam, że już dzwonila do mnie żebym ich dogladala. I wymyśliła ze zawiezie ich do domu moich rodziców, których nie ma w domu żeby mógł z dziećmi do ogrodu chodzić, ale młody powiedział, że się nie zgadza .
ja w pracy mam trochę inna sytuacje i na L4 będę dla szybko. Mnie rozwala to, że facet jako ojciec chce mieć dzieci ale jako szef to nigdy w życiu, żeby pracownica rodziła to nigdy
maliny piękne takie chce!!!
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry my juz jesteśmy w drodze nad morze, mówię do męża ze mną ostrożnie jechać bo nie wiadomo ile nas jedzie
moof zapomniałam napisać propo dzieci, mnie też to irytuje, że małe dzieci latają nago. Cenimy swoją intymność cenmy tez ich. Pomijam fakt, że jak takiej małej dziewczynce piasek dostanie się wiadomo gdzie to jest potem naprawdę niemały problem. A wystarczy majtki założyć, choć moja siostrzenica miała fajny jednoczęściowy strój a mały kąpielowy
a wiecie, że moja siostra wzięła sobie "wolne" i zostawiła szwagra z dziećmi a sama pojechała nad jezioro do znajomych na 3 dni. Jeszcze zła była ze on z dziećmi pojechał do swoich rodziców, bo chciała żeby został sam z nimi w domu i poczuł co ona czuje jak z nimi siedzi sama miesiąc lub więcej. Pomijam, że już dzwonila do mnie żebym ich dogladala. I wymyśliła ze zawiezie ich do domu moich rodziców, których nie ma w domu żeby mógł z dziećmi do ogrodu chodzić, ale młody powiedział, że się nie zgadza
ja w pracy mam trochę inna sytuacje i na L4 będę dla szybko
O dobrze ze przypomnialas - ja nienawidze i mój mąż tez jak dzieci biegaja na golasa , A potem ze pedofilia sie szerzy jak rodzice pozwalaja innym patrzec na swoje nagie dzieci (mówie tutaj oczywiscie o obcych)
Miłego odpoczynku nad morzem
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Asia cudowny test ! Aż mi się humor poprawił
Ann ja mam dziś 32dc, cyce zaczęły boleć więc @ tuż tuż - może przyjdzie jeszcze dziś, albo jutro no i nowy cykl w końcu i zacznę jeść wiesiołka i testować.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie wiem co mam w sumie napisać, bo od rana jestem taka podekscytowana, że masakra
Nie wiem co mnie skłoniło ale zrobiłam dzisiaj teściora chociaż powinnam najwcześniej w poniedziałek. I..... ku mojemu zdziwieniu widzę cień obok drugiej kreski ale to taka w sumie dosyć jasna... Ale wcześniej jak testowałam to nigdy mi nic nie wychodziło nawet znikoma kreseczka... Nie chce się rozczarować... ale mąż sam mi powiedział, że ewidentnie coś tam widać tylko, że to pokazało sie gdzieś po 10 min. Testowałam na tych gratisowych z allegro. Więc nie jestem pewna...
Poczekamy do poniedziałku jak sie sytuacja rozwinie...
Ale kurcze już mam takie motylki w brzuchu...