BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #726609 przez moniaW
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do Waszego grona :) od dłuższego czasu Was podczytuje i również zdecydowałam się na kupno testów owu z allegro,na początek 30 :) Z mężem staramy się od 3 miesięcy i jak na razie nam nie wychodzi..głównie kierowałam się kalkulatorami dni płodnych ale jak widać nie zdają egzaminu,może testy choć trochę pomogą.Właśnie kończy mi się @ i jak tylko przyjdą testy zabieram się do roboty.Oczywiście wszystkie Wasze porady mam spisane w zeszycie ;) muszę przyznać że czasami nieźle się uśmiałam czytając wasze posty :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #726630 przez Kaś_O
Witaj MoniaW :) zapraszamy serdecznie i rozsiadz sie wygodnie.. Napewno Aga Cie tutaj poinformuje ze przyjmujemy wkupne sernikczek na powitanie :)

Testy to dobry sposob do sprawdzenia organizmu.. :) tylko na szybko przypomnę: nie testuj z pierwszego sika, najlepiej testować o jednej godzinie i mniej wiecej 2h przed nie pić.. Wtedy testy sa napewno najbardziej wiarygodne ale jak wiemy dziewczyny odstępuja od tych zasad i tez wychodzi :)

A tak w ogole u nas pada :( mielismy rano na ryby jechac z mężem ja na zdjecia ale pogoda fatalna :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #726638 przez moofka
Witaj monia :) jak zaczniesz testować to pamiętaj o zdjęciach :)

Kaś dobrze, że chociaż wczoraj nad jezioro mialas ładna pogodę. U nas dzisiaj maja być 32 stopnie :ohmy:

ja się szykuje na przyjazd monżka :) chyba pójdę wyglądać na drogę bo się doczekać nie mogę :)

11 lata 4 miesiąc temu #726644 przez Dagnes
Domiś gratki :lol: Kreska słaba ale jest.
W piątek późno wróciliśmy i padłam ze zmęczenia. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, a jutro pewnie dalej w trasę, tym razem do Lublina.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #726651 przez Asia K
Witamy wśród nas Monia :D
Zeszyt napewno sie przyda , ale chyba wszystkiego wszystkiego tam nie pisałaś co ? :blink:

Dzisiaj piekna pogoda u nas , ale mi się nic nie chce :p Więc siedzę i pachnę :D

11 lata 4 miesiąc temu #726670 przez Domiśśś
Hey słoneczka :kiss:

Kurcze nie dociera do mnie to, że to może być prawda... cały czas mi sie wydaje, że test pewnie był jakiś fejk ;/ Ale w serduszku tli się nadzieja :)

Dziś moi rodzice przychodzą na obiad i tak mnie korci pisnąć cokolwiek ale nie ma co na razie.

Monia witaj ;) też jestem tu od niedawna i potwierdzam, że dziewczynki są kochane :blush:

Zresztą zawsze we dwóch a w kilka to już w ogóle raźniej :)

Zrobiłam dziś krem z kalafiora z grzaneczkami oraz pieczeń rzymską zawijaną w boczku z duffinkami :)

No i zrobiłam tort dla taty rafaello :)

Miłego dnia dziopki ;)

11 lata 4 miesiąc temu #726679 przez gosia28
Hejoł, ale jestem dziś zrypana, wczoraj tak mnie głowa rozbolała że szok a dzi :laugh: ś niby mnie nie boli ale zmuła.
Na szybkiego makaron z rosołem i królik z ziemniaczkami bo mi się placka nie chciało... profanacja ale też zjemy...

Monia witaj rozgość się i dziel wynikami testów :)

Dominiś poczekaj może z relacjami na potwierdzenie u gin, choć wiem, że korci ;)

moof szykuj się szykuj :silly:

idę bo w końcu spalę ten obiad

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #726708 przez Agnilla
O matulu znowu sernik???? Toć nigdy nie schudne :P
Monia rozgosc się, witamy :)
jak nas długo czytasz to pewnie wiesz, że nie jesteśmy do końca normalne ;) większość tu juz zaciazona a jeszcze tu siedzą i nam głowę susza żeby walczyć ;)
w ogóle bralas kiedyś tabletki anty? Okresy masz regularne? Bo my tu prowadzimy porady ginekologiczne ;)
ja po swoim przykładzie radze zbadać prolaktyne bo to cholerstwo może popsuć plany grrr
a my po śniadaniu pojechaliśmy nad jezioro na rower wodny :D moje kolano potwierdziło, że wypadałoby je wymienić :/ ale fajnie było. a żeby uzupełnić stracone kalorie kupiliśmy jabłecznik i lody i zrobiliśmy na ciepło :) obiad później, zupa z cukinii w lodówce trzyma się świetnie wiec... czas na drzemke :)
Asia kiedy mi rower wyślesz? ;)

11 lata 4 miesiąc temu #726782 przez Kaś_O
Aga z tego co pamietam to chyba meza :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726783 przez Agnilla
ale co meza? :) bo nie kumam :P
Asia ile dni po owulacji zrobiłaś ten pierwszy test ciązowy? pytam, bo wiem, że miałas owulację w 12 dc i mnie to ciekawi ;) bo ja do 25 dc biorę dupka czyli 13 dni po owulce go skończę, będę robiła test żeby ewentualnie lecieć do gina i pytać czy brać dalej....naiwna jestem wiem :angry: :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #726963 przez aggi
gosia my właśnie karchera nie mamy ;/ niewiem już sama co z tym dywanem ech. chyba ręcznie go znów przepiorę... bo już mnie wkurza ten syf :P

Domiś ja kurcze widzę dwie jak nic :) :laugh:

mszydlowska no to trzymam kciukasy za prezent na rocznicę :)

Agni ja tam wolę mojego nie zagłębiać w tajniki cyklu haha :) Jak mnie cyce bolą to zawsze je całuje i pyta czy ich za bardzo nie wytarmosił hahh ;-) głupek. A wiadomo że cyce na @ wielgaśne. Ale dzisiaj to mam jak Pamela myślałam że wystrzelę

Kaś super że wypad się udał:)

Witaj monia ! miło że dołączyłaś :) trzymam kciuki w takim razie za Twoje testowanie :)

Ej dziewczyny a my z monżkiem zrobiliśmy wczoraj 200 a dzisiaj 300km na motorze. Byliśmy wczoraj w kinie, potem wieczorek miły przy winku
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
. A dzisiaj byliśmy w górach, a wieczorem jeszcze kuzynów od mojego odwiedzić. Także motocykl tak wymęczony że szok :) No a ja mam 33dc i nie ma @ .. myślałam że dziś przyjdzie, ale może te dowcipne mi wydłużyły cykl :dry: ale cyce jak Pamela, chcą mi wystrzelić także tego.. czekam na małpisko. mogłaby się pospieszyć bo nie ma powodów by się spóźniać :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #726990 przez Kaś_O
Ja to wam współczuje bo to problem ze stanikami i w ogole bol :| mi na malpę ani nie rosły ani nie bolaly..

Uh a my jednak pojechaliśmy na rybki teraz i o 12 :) maz szczęśliwy bo udało mu sie złowic :)

11 lata 4 miesiąc temu #726993 przez ann-sunshine
Bry wieczór

Monia witaj, tylko nie traktuj testów jak wyroczni, niech będą pomocą i wskazówką.

A my dziś wąskotorówką jechaliśmy, a potem kiełbaski z ogniska. Super wypad.

I nie wiem co jeszcze chciałam. Zapomniałam.

A która wie który mam dc? Znów nie pamiętam :S :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #727003 przez Asia K
Witam sie z wczesnego rańca

Agni no Kaś dobrze gada - ja mówiłam że rowera nie oddam tylko męża jakby co :P

Agni pierwszy test robiłam 12 dni po owulacji :)

Ann dostałaś okres (o ile dobrze pamietam) w piątek rano 09,08,2013 :*

I jeszcze coś chciałam ale zapomniałam - normalka :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #727004 przez ann-sunshine
Asia dzieki :-) to samo sobie w koncu przypomnialam. A wiecie ze bociany zbieraja sie do odlotu?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka