BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #727105 przez Kaś_O
Witam, uuu ledwo oko otworzylam a tam 2 strony?? Hehe

Domis gratulacje oby beta tez była ładna.. A co do leków to jesli mowisz o eutyrox czy jak on sie tam zwie to w ciazy nie ma znaczenia.. Ja musiałam brac w pierwszej.. Ale napewno warto wszystko zbadać jesli juz bierzesz leki..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #727126 przez moniaW
Dziękuję dziewczyny za tak miłe powitanie :kiss:
Domiś gratuluję ja też widzę dwie kreseczki!
Kaś mam nadzieję że ciasto drożdżowe ze śliwkami może być na wkupne bo akurat wczoraj piekłam a z tym serniczkiem to różnie bywa ;) nie chciałabym was potruć na sam początek :)
moofi na pewno będę wklejać zdjęcia jak tylko teściki coś pokażą
Asia zapisałam same najważniejsze rzeczy tzn. o poduszkach pod pupę,nogach do góry,siusianiu, nie siusianiu,piciu, nie piciu itp :lol: mam nadzieje że mój mąż tego nie znajdze :lol:
Agnilla jestem z wami długo ale wszystkich 500 stron nie udało mi się przeczytać bo po 40-stej stwierdziłam że muszę do was dołączyć.Tabletek anty nie brałam,a okres miałam do tej pory regularne.W tym miesiącu to się zmieniło bo moja kochana siostra wyciągła mnie na spływ pontonowy i park linowy a ja mam lęk wysokości i przez te stresy spóźnił mi się 5 dni i własni teraz nie wiem kiedy się @ spodziewać po 30 czy po 35 dniach :pinch: moze testy mi pomogą
ann nasze bociany już odleciały..w tym roku był urodzaj :) bo urodziły się aż 4 młode w jednym gnieździe.W sumie 6 boćków na jednym drzewie, trochę im ciasno było :) może dlatego tak szybko się zwinęły

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727136 przez Agnilla
Monia, a ciązowy Ty robilas? :D moze to zaden stres? ;)
aaa sorki nie doczytałam poprzedniego wpisu, kończysz własnie @...to na następną nie czekaj ;)

11 lata 4 miesiąc temu #727139 przez Asia K
Agni - tak - pierwszy test zrobilam w 24 dc ale cykle miałam krótkie bo 26dni :)

Juz zaciskam kciukasy za ciebie :D

Monia - do boju :D:D:D

Ja juz sie nie moeg doczekac wizyty a to dopiero w przyszlym tygodniu :(

11 lata 4 miesiąc temu #727148 przez Agnilla
no ja zawsze miałam cykle 32 dniowe, nie licząc tych rozebanych lekami ;) ale skoro owu była 12 dc to nawet przy mojej lutealnej 16dniowej jak byk powinnam dostać najpóźniej 28 sierpnia. a stestować se mogę już 2 tyg po owu to za tydzień w pon wypada jak byk :P
Asik, kurna, kiedy Ty mężowi powiesz?? bo jak nie to ja do niego zadzwonię :P skoro mam go brać zamiast roweru ( Kaś, nie skumałam :P ) to musze go bliżej poznać, na początek przez tel ;)
niczym się nie przejmuj, tydzień szybko zleci, a przynajmniej zobaczysz juz serduszko!
cycki bola, stety niestety, jak w imie potomka to niech bola i mocniej ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727151 przez Asia K
No na to licze :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

p.s. dzisiaj zaczal mnie pobolwec dół brzucha :(

11 lata 4 miesiąc temu #727160 przez Agnilla
bo juz jestes w pracy i sie pewnie denerwujesz, spoko loko, macica pracuje, nie denerwuj sie :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #727166 przez Asia K
Też sobie tak tłumacze ale jak myslicie - nospe chyba moge wziasc co?

11 lata 4 miesiąc temu #727175 przez Agnilla
wg mnie mozesz...moja siostra łykała nospe cała ciążę

11 lata 4 miesiąc temu #727180 przez moofka
Asia ale pobolewa czy mocno boli? mnie codziennie pobolewało podbrzusze na początku i nic nie brałam.

11 lata 4 miesiąc temu #727182 przez aggi
Kaś mniam nie ma to jak świeża rybka !

Domiś no są dwie kreseczki:) więc pędź na bete:) o widzę, że już byłaś :blush: to czekamy na wyniki :)

Ann Agni dobrze gada , weź nam złap kilka bocianów :D haha

Asia dotrwanie do urodzin to świetny pomysł :blush:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727183 przez Agnilla
Asia moof ma racje, jesli lekko boli to nie bierz, chyba, ze wytrzymac nie mozesz
mnie tez pobolewa na dole, jak na @, ale tak falami, wygladam jak cycolina a jeszcze mnie brzuch boli i od kilku dni dosłownie mnie suszy i pije tyle wody, ze nie nadążam z sikaniem :P
moof, a w ogole wozek wybrany? :)

11 lata 4 miesiąc temu #727210 przez Domiśśś
A zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj jak byli moi rodzice to jemy sobie obiad a nagle mama wyskakuje z tekstem, że mój brat powiedział jej, że zaprosiłam ich na pewno po to, by im powiedzieć, że jestem w ciąży...
A my z mężem ostro wgięci i kiwamy głowami, że nie na razie nie... a w duchu cichutko się cieszyłam.

Mam nadzieję, że już niedługo będą musieli czekać.

Asia K. ty jeszcze nie powiedziałaś, za to ja mojemu m kazałam sprawdzić test a ja wyszłam z łazienki nie mogłam wytrzymać napięcia ;)

11 lata 4 miesiąc temu #727226 przez Agnilla
heheh ja takich spotkan mialam tyyyyle :D co zapraszam rodzicow to juz mama pyta :D
a kiedys jechalam do babci i dzwonie, ze sie spoznimy, bo padal snieg i pozno wyjechalismy. i odebrala zona kuzyna i mowi "Aga, bo ja nie wytrzymam zanim przyjedziecie, wy przyjezdzacie nam cos powiedziec?" :D :D
ja jesli zrobie test w weekend to nie ma bata, maz bedzie uczestniczyl, chyba, ze go przeciagne, ze chce poczekac z testem to zrobie w pon. on zawsze mi mowi, ze mam nie robic za szybko :) wiec nie bedzie problemu :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727253 przez moofka
Agi na razie jest jeden wspólny typ:
esklep.babyfant.pl/product,375,wozek-3w1...-x-car-20122013.html

w kolorze europe (ostatni na obrazkach w zakładce kolorów) :) ale to tak wstępnie :)

ja pamiętam, że byliśmy u moich rodziców na obiedzie i moja mama się rozmarzyła, że spodziewamy się dziecka a my na schodach mieliśmy atak śmiechu bo to było już po pierwszej becie :) no ale czekaliśmy aż rodzice przyjdą do nas, żeby im ogłosić nowinę :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka