BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #727872 przez Asia K
Tak wiem, ale mój gin wraca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #727883 przez Kaś_O
Asia super to jeszcze tylko tydzien wtedy juz napewno serduszko bedzie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #727884 przez Asia K
heheh bo ja teraz serca mam dwa :) i dwa poza ciałem

11 lata 4 miesiąc temu #727910 przez aggi
Ann tak tak tzn znów nowy cykl :) Dziś już nie boli tzn też wzięłam profilaktycznie przeciwbólową bo rano mnie rwało, ale teraz mam spokój ;) No i od wczorajszej porcji leków nie umarłam to chyba dobrze :P A z tym trzymaniem kciuków to wiesz no.. ciężko będzie, przepuszczam wszystkich w tym cyklu bo małż ma 3 września operację a 6 będzie owu jeśli dobrze wyliczyłam. Więc nie celniemy w tym cyklu - nie ma szans.

Goś
jesteś bardzo silna, a takie gorsze dni to normalne.. trzymam mocno kciuki za ciebie :) :kiss:

Asia ładnie że na betę poszłaś :D wg mnie nie ma sensu drugi raz robić:) gin Cię skieruje napewno tak jak dziewczyny mówią.

Domiś
kilka dni i beta Ci tak wzrośnie że będziesz już pewna :)

11 lata 4 miesiąc temu #727949 przez issska1986
Hej, wróciłam :)

Na wstepie Domiśśśś - gratulacje :lol: :lol: :lol: :silly:

Witaj Monia :lol:

Wczoraj wróciłam od teściów, ale późno i już nie chiało mi się wchodzić na kompa ;)

Co do wózków, to Moof ten X-lander co wrzuciłaś link, mja koleżanka ma taki pomarańczowy-chce mi go pożyczyć... i ma mega małą gondolę ... ona małego jak jeszcze nie siedział to musiała do spacerówki na leżąco wozić bo wyrósł z gondoli, jak się urodził to już mało tam miejsca miał, a co dopiero 3 m-ce później :) ja mam dwa wózki do pożyczenia, wiec nie będę kupować na pewno, spacerówkę lepszą później kupię ;)

A i koleżanka pokazała mi outlet fajny na stronie smyka www.smyk.com/outlet/dziecko
ale kurdę nie ma już wózków, a były fajne Maxi Cosi i X =-landera za 1300 zł mega tanio... i są też ciuszki ciążowe tanio... ;)

11 lata 4 miesiąc temu #727980 przez Kaś_O
Issska poszukaj może w wawie się jakiś smyk likwiduje. Jak ten w centrum likwidowali to moja siostra 3 siatki rzeczy dla Czarka nakupowała wariatka.. Naprawdę za bezcen wszystko wyprzedawali.. Ja akurat mam wózki i taki 2w1 i parasolkę którą dostałam od siostry właśnie.. Wózek fajny ale niestety nie rozkłada się na płasko :( w lato super ale jak tylko znowu będzie jesień i zima to Czarek wraca do swojej dużej spacerówki bo w śniegu i we wszystkim będzie idealnie.. teraz się zastanawiam nad poszukaniem wózka dla bliźniaków ale to już popatrzę bo dużo osób oddaje..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #728028 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #728032 przez Kaś_O
Asia miałam tak samo i też dawałam.. teraz chcę dokupić bo w sumie za dużo wydatków mieć nie będę mam nadzieję i czemu nie.. A może nie będziemy kupować od planów do spełnienia jeszcze daleko..

Asia co do mężów to nawet nie wiesz jak mój testował wózek i w ogóle :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728033 przez Agnilla
opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/

Asia, moj maz tylko czasem do mnie jak siedze na kompie/tel "znowu musisz zapytac polozna?" ;)

ale mi sie ten wozek spodobal :)
dino.sklep.pl/nowy/wozek-mutsy-igo-lite-...-kurier-p-16556.html

11 lata 4 miesiąc temu #728045 przez Asia K
Nie wiem jak ten wózek wygląda bo tutaj linka nie moge otworzyć , ale oblukam z domciu :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728047 przez Agnilla
kolor zajebisty, nawet dla dziewczynki by mogl byc ;) ofc inne kolory tez sa. nr 7 na liscie

11 lata 4 miesiąc temu #728049 przez ann-sunshine
Asia jak nie ma komu, to ja cię palnę. Żadna ciąża pozamaciczna, wszystko jest dobrze, pęcherzyk rośnie i beta już ci niepotrzebna. Tydzień wytrzymasz, serduszko zobaczysz. Będzie dobrze.

11 lata 4 miesiąc temu #728050 przez Asia K

11 lata 4 miesiąc temu #728054 przez Agnilla
Asia, bez przesady, dziecko sie Ciebie nie wyprze za wozek, a ta kase spozytkujesz na inne rzeczy, a na pewno bedzie ich wiele

11 lata 4 miesiąc temu #728060 przez Asia K
No właśnie tak sobie to tłumacze - będę miała piękne dziecko w ochydnym wózku :p
Wole tak niz "abarotnie" :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka