BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #728069 przez ann-sunshine
Asia, dla mnie wózek ma być praktyczny, żebym się nie wściekała za każdym razem jak będę z niego wyciągać dziecko, albo wtaczać po schodach, kupiliśmy używany za 500 zł, a ten dodatkowy tysiak wydaliśmy na basen dla małej. Kolor też mógłby być inny, ale nie to było dla mnie priorytetem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #728098 przez Kaś_O
Aga a ceny tam sa? Musty to pewnie z 4tys jak byk kosztuje..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #728103 przez Agnilla
Tak ceny są jak klikniesz w nazwę to Cie przeniesie do danego modelu w sklepie, ten chyba niecałe 3 tys i pasuje do niego fotelik maxi cosi

11 lata 4 miesiąc temu #728104 przez Kaś_O
Moja siostra wydała 4tys na wozek wlasnie Musty zajebisty podpieta straszna najlepszy w rankingach.. 2 miesiace i kupili jakis zwykły.. Wiec ja mam wywalone na wozek.. Swoj lubie mam go i bede miec dla Maksa.. Fajne sa turkusowy i ciemne kolory ale akurat nie było to jest bez :) Ann masz racje jak sie wam trafił to czemu nie ja przeglądalam troche używanych i niestety ale nic do mnie nie trafiało.. Moze pecha miałam.. Nie chciałam tez w ciemno zamawiać..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #728116 przez Agnilla
Ja tylko pokazalam który mi się podoba :) na pewno nie kupię wózka za 3 tys, ale podoba mi się bardzo :) zanim zajde to może stanieje albo znajdę używany :)

11 lata 4 miesiąc temu #728127 przez Domiśśś
Hey :)
Właśnie wróciłam od mamuśki ale jeszcze nic jej nie pisnęłam ;)

Dzwoniłam wczoraj do lekarza do którego chodziłam z tarczycą. Prywatnie niestety ;/
Jest bardzo konkretny ale taki mało przystępny i nic nie wytłumaczy nic nie powie ;/ Wiec nie wiem czy chciałabym całą ciąże do niego chodzić... No ale w każdym razie powiedziałam mu o wyniku bety kazałam mi jutro powtórzyć i jeszcze TSH zrobić. Leki mam narazie brać tak jak biorę i do niego jutro zadzwonić.

Zobaczymy.

Asia K. też już mi przez myśl przeszła ta ciąża poza maciczna... :( Chyba każda z nas miała takie obawy...

Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Musi Być !!! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728169 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mąż się chyba coraz bardziej łamie na zosię :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #728170 przez Asia K
Wróciłam do domu ehhhh długo zeszło :angry:

Spać mi się chce bo w nocy nie mogłam niuniać :dry: Dzisiaj chyba już o 9 garować będę ;)

Ann - to do mnie przemawia :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728172 przez Asia K
Moof jeahhh męża trzeba urobić i tyle :D

A z tym wczesniakiem to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się ciesze że już dobrze , a takie płakanie z radości to może być codzien :D

Ja chyba tez
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #728173 przez ann-sunshine
Domis no następna wymyśliła ciążę pozamaciczną tfu tfu tfu... limit nieszczęścia na nasz wątek wykorzystała Lil niestety, także WY macie być już dobrej myśli i basta

11 lata 4 miesiąc temu #728176 przez Asia K
Podobno dobre myśli do nas wracaja wiec:
"Jest wszystko ok" :D

11 lata 4 miesiąc temu #728177 przez moofka
Asia na pewno wszystko będzie dobrze :kiss:

ja codziennie urabiam męża :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #728180 przez Asia K
Super - takie wieści tutaj chcemy :D

Eeeee ja już myśle że tak bardzo to ty urabiać już go nie musisz - już pewnie i tak się zgodzi , co :unsure: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #728181 przez Kaś_O
Lo kurde to piękna waga :) a wiesz moze kiedy sie miał urodzić a kiedy urodził? Ale i tak super :)))

Asia nie ma co gdybac bo od tego tylko ma sie stres a po co.. Juz i tak nic nie zaradzicie.. Koniec złych mysli.. Ktora pomyśli ta od razu na jeza...

Aga fakt maja cos w sobie ale gondole maja mała :( przynajmniej ten model co widziałam.. Ogolnie w czaderskich kolorach je maja i ten materiał taki jeszcze uwydatnia kolor.. Ja widziałam w sklepie taka fuksje np :) tez fajnie wyglądała chociaz juz bardziej dla dziewczynki jednak i taki ładny jasny turkus :)

11 lata 4 miesiąc temu #728184 przez Asia K
Agni - oblukałam ten wózek z twojego załącznika - naprawde fajny i chyba praktyczny bo taki mały i zwrotny , co nie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka