BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #723974 przez Kaś_O
Porto pogadaj z lekarzem i tyle :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #723977 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #723985 przez gosia28
Porto super wieści :) gratuluję Ci bardzo :) Ja myślę, że jak wszystko jest w porządku to nie ma co sobie odmawiać urlopu. Tylko wiadomo bez ekstremalnych wrażeń, balsam z dobrym filtrem i pod parasolem najlepiej ;) a Kaś pisze dobrze- najlepiej skonsultuj dla świętego spokoju z ginem :)

Asia dobrze że się wsio normuje :kiss:

u mnie franca się rozkręciła na całego, napier...ala mnie brzuch i krzyż i w ogóle ble :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #724012 przez Domiśśś
Porto same dobre nowiny :*

Gosia buziak wielki :*

Agnila działaj działaj ;)

11 lata 4 miesiąc temu #724023 przez moofka
Porto super wieści, szkoda że się tatuś nie zalapal na wizytę ale jeszcze zdąży :)

Asia ja nie miałam plamien a i tak studiowalam papierki po sikaniu B) mam nadzieję, że już będziesz miała spokój :kiss:

Dag ja teraz notorycznie przesiaduje z brzuchem na wierzchu i obserwuje :)

Agi zostaw kuchnię i kumuluj sily na bzykanie :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724024 przez Agnilla
bede bede, ale tez mnie boli cale podbrzusze. wzielabym na noc goracy termofor, ale wole nie zabijac cieplem zolneirzykow :)
moof maz przyszedl mi pomoc, takze prawie skonczylismy, on oglada katastrofy w przestworzach a ja chyba wsiade na chwile na rower, bo waga drwi ze mnie na calego :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #724029 przez gosia28
Agi odpuść im i tak jest ciepło :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #724031 przez Agnilla
Goś, u Was chyba ;) u nas chłodnawo ale masz rację, przeboleję ;)
a wiecie, że mają upały wrócić? mam nadzieję, że i do mnie dotrą yeaaaah :)

11 lata 4 miesiąc temu #724080 przez aggi
Kurcze zostawić Was tu i poematy trza czytać :D oj .. :P

moof Zosieńka bardzo ładne imię:) a mężu ma jakieś inne propozycje?

Agni jezu jakie malinowe maliny :laugh: piękne :D a proszę przypomnij mi w jakich dawkach bierzesz ten wiesiołek i jak na Ciebie działa? :) recepta jest chyba ważna 30 dni? albo powinno na niej pisać.

Porto i jak tam??? aaa już doczytałam że wszystko dobrze :kiss: :kiss: chwała Bogu bo się zmartwiłam. to teraz pachnij i odpoczywaj:)

Asia
idź do gina, mimo że nic nie zobaczy to da Ci coś na podtrzymanie tak jak Ann powiedziała

Ann buziaczki dla Martusi, wielka panna już jest :) :blush: :kiss: :kiss:

Kaś nie martw się, Czarulek będzie Ci pomagał przy braciszku i napewno pokochasz go tak samo :)

Goś buziaki za @ :kiss: :kiss: :kiss: trzymaj się !

11 lata 4 miesiąc temu #724087 przez Agnilla
Aggi tego wiesiołka co ja mam to dzienna dawka to 4 tabletki a ja brałam 2.wg mnie trochę więcej śluzu było, ale po kolanach nie leciało ;) masz nauczke żeby nas na długo nie zostawiać :)

11 lata 4 miesiąc temu #724095 przez aggi
Agni bo czytałam że do od 15oo-3ooomg należy przyjmować. a ja mam tabletki po 5oomg jedna. I teraz nie wiem ile sobie brać :D ile u Ciebie jedna miała mg? Jezu wiele bym dała żeby po kolanach mi leciało jak kiedyś :/
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
no nie można Was ani na chwilę zostawić :-)

11 lata 4 miesiąc temu #724113 przez Kaś_O
To znaczy ja wiem ze bede kochać nad zycie tak samo mocno.. Maz sie zastanawiał.. Fakt Czarek jest naszym ukochanym wyczekiwanym synem.. Po prostu jak spełnienie wszystkich marzeń.. W dodatku jest taki śliczny i przebojowy.. Owszem tez bardzo niedobry, lobuziak.. Ja to sie ciagle o niego martwie, ale to chyba taka rola matki jest..

Ann duze te nasze Szkraby juz sa.. Az nie moge uwierzyć ze jeszcze 6 miesięcy i juz 2 latka beda.. Tak ten czas ucieka.. Patrze czas na Czarka jak spi albo cos robi i jestem w szoku bo jeszcze niedawno tak sobie w lozeczu tylko leżał..

Ale sie dzis podle czuje :( masakra rano nie mogłam otworzyć oczu.. Do 10 nie zeszlam z kanapy, szczescie za Czarek ładnie sie bawił i w sumie cały czas sam nie potrzebował mojej interwencji.. Pozniej mega sprzątanie i polozylam sie z Czarkiem i ran dwa znowu sie zmulilam.. Teraz tez ledwo na oczy patrze.. To chyba dlatego ze wczoraj duzo roboty było, przemeblowanie i dzis tez sporo robiłam cała szafę musiałam ułożyć..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #724166 przez ann-sunshine
Asia brakowało mi tego twojego cytowania i odpisywania postem za postem :silly: dobrze będzie, nie martw się, tylko wypoczywaj i wypatruj nadciągających objawów :kiss:

porto super wieści

Agni jak nic niebiosa za tobą stoją w tym cyklu ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kaś oszczędzaj się trochę, nie możesz pracować na najwyższych obrotach cały czas.

Gosia przytulam :kiss: :kiss: :kiss: Twoja @ to chociaż prawdziwa małpa, a ze mnie coś tam poleciało i się skończyło, a to dopiero 4 dzień i nie wiem o co kaman.

Aggi spróbuj mniejszą dawkę wiesiołka a jak nie zauważysz różnicy, to ją zwiększ do maksymalnej.

Znów jakaś burza krąży po okolicy. Błyska się od kilku godzin, ciekawe kiedy lunie.

11 lata 4 miesiąc temu #724172 przez Asia K
Agnilla napisał:

Noooo Porto :kiss: nie strasz nas tu wiecej! Cieszymy sie, ze z malym pilotem wszystko ok :) maz w ogole juz zladowal do domu? :)Asia, to Ty kiedy dzialalas? U mnie wypadlo, ze w maliny, dzialalismy, ale to przez przypadek wyszlo, bo rano bylo przytulanie a popoludniu maliny. Zobacze moze jeszcze mi sie dzis zachce po drzemce ;) lece kuchnie sprzatac

Agni ja zobaczyłam maliny popołudniu w sobote - no i w nocy działaliśmy, potem w niedziele były jeszcze wieksze maliny - nie działaliśmy, w poniedziałek już mialam blada kreske :D

11 lata 4 miesiąc temu #724173 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Asia brakowało mi tego twojego cytowania i odpisywania postem za postem :silly: dobrze będzie, nie martw się, tylko wypoczywaj i wypatruj nadciągających objawów :kiss:

.

Tak jakos wyszło :p Wtedy nie zapominam co mialam odpisac , a wiesz Kochana w naszym wieku to pamiec nie ta sama :blink:

A tak wogóle to dzien dobry bardzo :D
Po porannej toalecie - NIC :D:D:D:D Jestem dobrej myśli :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka