BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #723905 przez Kaś_O
I jak?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #723907 przez Kaś_O
Kupiłam sobie płatki na mleko czekoladowe :) bo chodzą za mna od kilku dni.. A jutro na obiad beda klopsiki w sosie pomidorowym i spaghetti :) mniam

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #723910 przez Dagnes
No właśnie Porto, jak tam?

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #723912 przez Dagnes
Moof moja Wiki też dzisiaj dała czadu z kopniakami. Ładowała, że też brzuch mi skakał :laugh: Niesamowite uczucie.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #723915 przez Agnilla
No to kuwa porto pojechalas po calosci :/ pisz szybko co u gina!!
laski siurnelam na testa owu, krechaa juz bledsza, zaraz cykam foto. Ze niby mi jajo rano peklo? :) nie chce mi sie dzisiaj bzykac :P ide na drzemke, bo od 6 na nogach jestem. Spa bedzie jutro, dzis kuchnia mnie wola :/
moof tez bym chciala taaka swoja polozna, ale slyszalam, ze u nas juz nie mozna. Dowiem sie co I jak w swoim czasie ;)

11 lata 4 miesiąc temu #723919 przez Porto1987
oj to z tej radości, nie miałam jak napisać wcześniej :D

wszystko jest w porządku, serduszko bije jak szalone, a ten dźwięk to coś pięknego :) szyjka jest mocno zaciśnięta. Maluszek ma 7 tygodni i 3 dni i 11,7 mm :D szaleństwo :P :P
Pan dr powiedział, że plamienie nie było związane z tym żeby coś się działo z ciążą złego. Powiedział, że może być np. plamienie z nadżerki, bo mogły się komórki otworzyć. Także już jestem spokojniejsza, ale najbardziej to serduszko mnie uspokoiło :)

11 lata 4 miesiąc temu #723937 przez Asia K
Domiśśś napisał:

Agnilla Można wziąć odpis recepty z apteki nie musisz od razu kupić tylko, później w tej samej aptece możesz ją zrealizować

Asia K może jeszcze zarodek się zagnieżdża... który to Twój dzień cyklu i ile po owulacji?
A właśnie Ty mówiłaś, że po owulacji bolał CIę brzuch w których to dniach ?

to mój 27 dc i takie długie zawsze milam - normalnie to dzisiaj powinnam dostac @.
Po owulacji to dzisiaj dokładnie 14 dni.
po owulacji jakos 5-6 dzien mnie pobolewało

11 lata 4 miesiąc temu #723938 przez Asia K
issska1986 napisał:

Tak, mozesz wziać odpis- odpis ważny do końca ważności recepty.

Nie wiem czy takie "samoleczenie" to dobry pomysł, lepiej Asia bez konsultacji nic nie bierz.
Ja miałam brazowy śluz z takimi skrzepami... a potem jak mi się wchłaniał krwiak to miałam taki lekko brązowawy...

No wlasnie dzieki dziewczyny za checi ale sama raczej nic nie wezme - boje sie poprostu bez wiedzy lekarza.
Iss a ty mialas na majtach czy tylko jak sie podcieralas?

11 lata 4 miesiąc temu #723943 przez Asia K
Agnilla napisał:

no własnie Iss ma rację, ja bym mogła pomóc z tym dupkiem, ale też wolałabym wiedziec, że lekarz Asi kazał go brac itp
wiecie, trapi mnie jedno, owulacja w 12dc, nie za wcześnie??

Agni ja miałam w 12 dniu maliny jak ty teraz wiec sie nie zastanawiaj tylko działaj :D

11 lata 4 miesiąc temu #723944 przez Asia K
Porto1987 napisał:

Asia, jak u Ciebie?

U mnie odkąd wróciłam z pracy NIC :D jupii , odpoczywam ile sie da i sie podcieram ze az boje ze zedre skóre ale nic :D:D:D:D

11 lata 4 miesiąc temu #723945 przez Asia K
moofka napisał:

Agi dobre!

Kaś na pewno będziesz kochać jak szalona :)

a ja się zapisałam dzisiaj na szkole rodzenia, będziemy z monzkiem jeździć na gimnastyki. Prowadzi polozna z mojego szpitala i bedzie wycieczka na oddzial. No i plus taki że oprócz 2 lekarzy z porodowki będę miała też zaznajomiona polozna, także full opcja :)

Obstawa jak nic :D Ale napewno ci się przyda :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #723947 przez Asia K
Kaś_O napisał:

Z tego co teraz widze to wiele dziewczyn bierze dupka profilaktycznie zeby nie było problemów z ciaza..

Aga :)

Ja posprzatalam i leże troche zanim Czarujacy sie obudzi. Wczoraj maz mnie pytał czy nie boje sie bo Czarek to nasz wyczekany, wypieszczony pierworodny.. Ale wydaje mi sie ze 2 syna tak samo bede Kochać :)

Jestem pewna ze tak samo :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #723949 przez Asia K
Porto1987 napisał:

oj to z tej radości, nie miałam jak napisać wcześniej :D

wszystko jest w porządku, serduszko bije jak szalone, a ten dźwięk to coś pięknego :) szyjka jest mocno zaciśnięta. Maluszek ma 7 tygodni i 3 dni i 11,7 mm :D szaleństwo :P :P
Pan dr powiedział, że plamienie nie było związane z tym żeby coś się działo z ciążą złego. Powiedział, że może być np. plamienie z nadżerki, bo mogły się komórki otworzyć. Także już jestem spokojniejsza, ale najbardziej to serduszko mnie uspokoiło :)

Ciesze sie z tobą :lol:

Kiedy suwaczek załozysz bo gubie rachube w którym tyg jestes :)

11 lata 4 miesiąc temu #723962 przez Agnilla
Noooo Porto :kiss: nie strasz nas tu wiecej! Cieszymy sie, ze z malym pilotem wszystko ok :) maz w ogole juz zladowal do domu? :)Asia, to Ty kiedy dzialalas? U mnie wypadlo, ze w maliny, dzialalismy, ale to przez przypadek wyszlo, bo rano bylo przytulanie a popoludniu maliny. Zobacze moze jeszcze mi sie dzis zachce po drzemce ;) lece kuchnie sprzatac

11 lata 4 miesiąc temu #723971 przez Porto1987
Agnilla, męża jeszcze nie ma zobaczymy się dopiero w czwartek albo w piątek. I tak waham się, bo mamy jechać na wakacje do Chorwacji. Bardzo bym chciała, a w sumie czuje się dobrze i tak już sama nie wiem.

Asia, chciałam założyć suwaczek, ale nie mogę wejść w to miejsce żeby wkleić linka. Cały czas mnie przerzuca na stronę główną.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka