BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #723233 przez ann-sunshine
Hej. Ale znow napisalyscie. Gos lo matko ale ci sie przytrafilo. Zyje na ilosc wodki jaka wypilam to nawet ok sie czuje. Wytanczylam sie srednio bo mezu jakis malo chetny byl ale ogolnie fajnie bylo. Jutro poczytam i sie odezwe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #723261 przez moofka
hej laski :) ja wróciłam wczoraj, ale czasu nie miałam żeby zajrzeć. od razu do mycia i szykować się do wyjścia, mieliśmy 30tkę kolegi. byliśmy w eleganckiej restauracji, obżarłam się pyszności :)

zosia coraz bardziej szaleje - wczoraj tatuś dostał serię kopniaków a dzisiaj tak wierzgała, że brzuch mi podskakiwał :ohmy: myślałam, że na takie atrakcje jeszcze za wcześnie, ale widoki niezłe :)

dziewczynki ja chcę fotki w wesel :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723263 przez Agnilla
O kurka laski ale wysiuralam maliny :ohmy: :ohmy: przedwczoraj było blado jak Wam pisałam a wczoraj nie zrobiłam bo ciągle piłam i zapomniałam. A dziś mnie lekko boli nerka ale jajnik nie wiec mowie, ze to nie owulacja a tu proszę. Mam foto ale tel mi padl. Dobrze, wiesiołka dziś nie biorę. Rano widziałam więcej śluzu wykorzystaliśmy okazję jak Tesciowie poszli do kościoła :)

11 lata 4 miesiąc temu #723267 przez moofka
Agi jejeje :) lubimy maliny :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #723271 przez Agnilla
Tylko lekarz w 8 dc mówił o dniach płodnych ale nic o pęcherzykach. Żeby te maliny to nie była sprawka antybiotyku,:/ zresztą i tak działamy co 2-3 dni :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723311 przez ann-sunshine
Agni maliny sa i dzialanie jest, na reazte nie macie wplywu wiec nie ma co rozstrzasac. Robcie swoje i juz.
Moof te szalenstwa w brzuchu teraz najwieksze bo potem dzidzia juz duza i nie ma tyle miejsca.
Ze zdjeciami bedzie krucho chyba ze jakies od kogos dostane
Dobrze doczytalam ze Asia zrobila apteczny test i zobaczyla sliczne krechy tylko wklei go w poniedzialek?

11 lata 4 miesiąc temu #723354 przez Kaś_O
Ann niestety, chociaz napewno tak jest.. Asia napisala ze kupiła test sprzeczny i dzis go miała robic ale pochwali sie wynikiem dopiero w poniedziałek bo dzis nie ma dostępu do Neta.. Ale mnie muli masakra.. Zrobic ciasto sobie musiałam..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #723366 przez gosia28
Agi to do dzieła ;)

A ja se oglądnęłam film "wyszłam za mąż zaraz wracam" i się ubawiłam :laugh:
szukam czegoś jeszcze

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723376 przez Agnilla
Kas ma rację Asia jutro wrzuca apteczny.
A nie pisałam Wam, wołam męża i mówię iż zobacz na swój stolik nocny w sypialni. A on wychodzi i takie wielkie oczy, bo wołam ilewidzi kresek. On myślał, że to ciążowy :)
Ja tam nie wiem czy leki miałyby wpływ bo brałam je w czwartek i w piątek było blado. Jutro wrzucę foto z dzisiaj. My i tak dzialalismy we wtorek, piatek i dziś ale tak spontanicznie nie tyle co planowo wiec jest good ;)

11 lata 4 miesiąc temu #723426 przez Kaś_O
i dobrze :)

A ja się najadłam plackiem drożdżowym z wiśniami.. ooo matko ale jak..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #723451 przez Agnilla
Ja muszę się przeglodzic bo w weekend tez poplynelam z jedzeniem :/

11 lata 4 miesiąc temu #723456 przez aggi
Asia no pięknie no :) Żołnierze się spisali :D

gosia o jacie dobrze że nic poważnego ci się nie stało :O No i racja, dla 1 szwa golić placek na głowie hahaha masakra:)

Kaś to masz przeboje z Czarulkiem jak się biedaczek męczy :( może zajdź do apteki i zapytaj o coś dobrego?

Dag my byliśmy kilka tyg temu na weselu to o 4 ściągnęłam do domu z moim, ale on był świadkiem i musieliśmy do końca być. A mojego brata wesele było rok temu to o 6 byliśmy w domu ale tak wymęczeni że padliśmy jak muchy. Szkoda że Twój nie umiał się zachować:( Gadałaś z nim o tym??? Mój czasem w domu sobie pozwoli dużo więcej wypić jak wie że jest u siebie ale na ogół jest grzeczniutki, ale tak przy ludziach to się stara bardzo hamować i nie 'nawalić'

Porto zmykaj jutro do lekarza ! Każdy dziwny objaw trzeba sprawdzić :*

Ann fajnie że ogólnie zadowolona jesteś:)

moof Zosia toć to piękne imię :-) Już postanowione? :side:

Agni dobrze że szaleliście :D

A ja wczoraj szalałam i ledwie żywa jestem. Mój poszedł na urodziny do kolegi, takiego którego ja nie umiem strawić więc posłałam go samego, a ja zrobiłam sobie babski wieczór z jego bratową :D ubaw po pachy, alkohol lał się strumieniami. W efekcie czułam się dziś jak bosman na statku na otwartym morzu hahahha . Jezu nigdy więcej :)

11 lata 4 miesiąc temu #723457 przez aggi
Poza tym dzisiaj na noc zaczynam znów serię dowcipnych, sztuk pięć czyli do piątku i w weekend powinna @ przyjść. Już coraz bliżej końca :) A mój już szaleje za mną, obiecuje takie rzeczy że się gorąco robi na samą myśl :-) Powiedzcie mi tylko czy mogę wiesiołek zacząć brać od 1dc mimo że pójdę na cyto po @ ?? to nie ma wpływu na wyniki żadnych badań, co? bo nie jestem pewna

11 lata 4 miesiąc temu #723472 przez Asia K
Witam dziewczynki :)
Zrobiłam test wczoraj , ale zdjecia nie mam.
W każdym razie siknęlam i nic , dopiero po jakies minucie pojawila sie blaaaaadziiiinka :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni - ciesze sie z twoich malin :D niech owocują :D:D:D:D:D

Moof janie ze juz tak się wierci Mała - przynajmniej wiesz ze wszystko ok :D

Goś a u ciebie w koncu pojawila sie @ czy nie :unsure:

Coś jesczze chciałam ale nie wiem co :S Pamietam ze cosik tam mialas ale to chyba nie było to , prawda?

11 lata 4 miesiąc temu #723475 przez Kaś_O
Asia ja tez nic a nic nie czułam z Czarkiem.. Znaczy nie było zadnych oznak ciazy, ani mdłości, ani sikania no jedyny to taki ze o 22 oczy same mi sie zamykały a u mnie ciezko z wieczornym spaniem..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka