BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #754151 przez gosia28
zoi pęcherzyki zazwyczaj 23-24 mm jak pękają, zdarza się, że już pęka przy wielkości 19 mm, powyżej 25 mm już jest niepewny, może przerodzić się w torbiel. Na moje oko owu powinna być gdzieś za 2 dni ;) czas na maliny :)

dziś wielki dzień ferri.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #754169 przez Agnilla
no właśnie! ja zamówiłam pogodę!! trochę popadało a teraz piękne słońce, mam nadzieje, że u niej to samo i buciki błyszczą! mam nadzieje tylko, że jako moja siostra, nie dostała jak ja dziś okresu :/
Ferri :kiss: od dziś jesteś Panią Kręgielnia :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #754251 przez zoi
Ferii! Ciekawe jak tam u niej, zazdroszczę imprezki, sama bym swoją jeszcze raz przeżyła :laugh: No i zaocznie przesyłam gratulacje :kiss: :kiss: !

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #754372 przez ann-sunshine
Dzień dobry, ja też już się przedmałpowo czuję, pewnie za kilka dni zawita (obstawiam 3-4 października).

Ale wczoraj mieliśmy dzień: przenoszenie mebli, przenoszenie dywanu, ustawianie mebli, a potem nagroda, 3 różne domowe pizze u znajomych :woohoo: pycha. A we wtorek zaczyna się rozwałka i remont :ohmy:

Ferri :kiss: jak udał się ślub i weselicho?

Agni nawet to mąż ci wiesiołka kupił, jaki dobry. Teraz jeszcze niech cię pilnuje z łykaniem

11 lata 6 miesiąc temu #754382 przez Agnilla
Ann, bo ja mu listę dałam :P miał kupić folik, bo odkąd łykamy razem to szybciej schodzi :) oeparol no i ten nieszczęsny dostinex. wstrzymywałam się z jego kupnem, póki okresu nie dostałam :P
oh jak ja lubię remonty :P już zastanawiam się co u siebie zrobić, przyznam po cichu, że chcę wyprowadzić obraz na drugą ścianę a na główną machnąć półkę i postawić na niej kilka różnej wielkości ramek :P no ale to może jakoś w listopadzie, w tym miesiącu może uda mi się zegar rowerowy zrobić, zastanawiam się tylko jaki kolor wskazówek zrobić ;)
czekamy na fotki najlepiej przed i po, uwielbiam takie :P
a ja się zbieram szykować obiad, bo dziś mam bliźniaki u siebie od 11 :)
miłego dnia!

11 lata 6 miesiąc temu #754387 przez ann-sunshine
Czyli masz dzisiaj pelne rece roboty. Postaram sie pamietac i fotki cyknac. Ciagle sie tylko nad kolorystyka zastanawiam. Jak oznajmilam ze braz z zielenia to maz orzekl kupa na lisciu :angry: i jak tu z takim rozmawiac

11 lata 6 miesiąc temu #754404 przez Agnilla
Ann niestety... Ale popieram Twojego męża, mimo że jest facetem to ma rację :P

11 lata 6 miesiąc temu #754667 przez aggi
Ann nie przejmuj się faceci to daltoniści, pewnie mu się kolory pozlewały i kupa wyszła ;p ważne że tobie się będzie taki układ podobał:D zawsze wychodzę z takiego założenia że facet jest w stanie się przyzwyczaić i nie zwracać uwagi na pewne rzeczy :D

Dwa dni mnie nie było i taka cisza tutaj. Ferri bawiła się na całego, stu lat pożycia kochana :kiss: :kiss: :kiss: U mnie koniec małpy :) We wtorek do gina z wynikami i po leki jakieś wkońcu :) ! Agni przytyłam :angry: a ty jak tam ? ostatnio mówiłaś że spadło ci z wagi ciut :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #754674 przez Agnilla
w piatek waga byla nadal 1 kg na minusie, ale w weekend i okres i w ogole i poplynelam, ale od jutra do orobty, w ciazy nie ejstem wiec znowu do cwiczen sie biore.
przede wszystkim postanowilam sobie, ze nie bede uwazac na wiele rzeczy bo sie staram. tym samym od pol roku nie cwicze regularnie, rzadko chodze na saune itp. wiec teraz sie staram, ale nie staram :P i bede robic co mi sie podoba :P

11 lata 6 miesiąc temu #754687 przez aggi
Agni i Twoje aktualne podejście spodobało mi się bardzo :) super decyzja ! Będzie Ci napewno łatwiej :) A u mnie w piątek też było z wagą spoko ale po weekendzie :huh: makabra jakaś. Wskoczyła kolejna liczba na wagę, dlatego jutro biorę się w garść wkońcu.

11 lata 6 miesiąc temu #754741 przez Agnilla
Ufff 300 g na plusie, jak po okresowym weekendzie
nie jest źle.
Czas się zbierać do pracy, dziś jestem pierwsza :) miłego dnia!
Ferri mam nadzieje, ze ten dzień był Twoim najpiękniejszym :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #754756 przez ann-sunshine
Dzięki Aggi za wsparcie,

kolory zrobię i tak takie jakie ja chcę i na jakie mnie stać, bo nie robimy całego pokoju tylko część niestety.

Ale słoneczko u nas od rana, tylko zimno coś.

Wymyślam co na obiad zrobić, mam ochotę na coś pysznego, tylko nie wiem na co.

Miłego dnia

11 lata 6 miesiąc temu #754850 przez gabi28
ann-sunshine ... mi osobiście połączenie zieleni z brązem się podoba-zresztą widziałam coś takiego.. tzn jedna ściana brązowa a trzy zielone. Naprawdę ładnie.Ja mam połączenie zieleni z szarym kolorem i tez jest ładnie. .. wiadomo,każdy ma inny gust.. ale to Ty tam bedziesz przebywac-wiec Tobie ma się podobać. A mąz.. hm.. zaakceptuje. :)

11 lata 6 miesiąc temu #754885 przez kinga21
Witam wszystkich:)
U mnie tez ładnie świeci słoneczko. Nie wiem czemu ale lubie kiedy jest zimno i świeci słońce- zwłaszcza rano:D
Jeśli chodzi o moje kreseczki to w piatek kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej:D w sobode juz zbladla i w niedziele tez. Wieczorem dodam zdjecie z testami :)
Zdecydowalismy ze jak teraz z tego nic nie wyjdzie to pojdziemy do lekarza. Sama nie wiem, moze to jednak jeszcze troche za wczesnie...
Mimo wszystko nadzieje nadal jest ze sie nam udalo!
Jeszcze dwa tygodnie czekania- wtedy sie wszystko okaze.
A Wasze kreski jak tam?:)
Kolor zielony bardzo ladny. Ja mam polaczenie jasniutkiej zieleni z bezem - to chyba moj najladniejszy pokoik:D Chociaz jestem zdania, ze po jakims czasie wszystko zaczyna sie nudzic.

Milego dnia :):)

11 lata 6 miesiąc temu #754920 przez Dagnes
Witam się i ja!
Jaka tu cisza na weekendzie była, jak mało kiedy. Balowałyście razem z ferr na weselichu czy jak :P
Ja dziś byłam na badaniach więc mam już z głowy, a w piątek do gina.
Zaszaleliśmy z mężulem i zamówiliśmy jeszcze jeden komplet mebli, tym razem do salonu. Jak to wszystko na raz nam przywiozą to będzie dopiero rozpierducha w domu. Ale lepiej teraz niż potem jak mała już będzie z nami. Wy tu o dietach i ćwiczeniach, a ja tyję teraz w takim tempie, że na wagę boję się stawać ;)

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka