BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755990 przez anuuuusia
gosia28 piękna psiuńcia :cheer: A jaki teścior wspaniały :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #755995 przez moofka
Gosia ale cudna! oj jakbym dorwała to bym se wyściskała, że oczy by jej wyszły :P a maliny masz pikne, może do jutra przejdzie Ci wkurw i jeszcze podziałacie cooo?

11 lata 6 miesiąc temu #756016 przez gosia28
no nie wiem, zobaczę jutro czy mi ciśnienie opadnie B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #756033 przez Agnilla
Uuu to se stary nagrabil :)
mój też mnie wkurzyl, ale dostał zjebke i mi ulzylo i jest już ok :)
jedziemy do bliźniaków bo siostra i szwagier ponoć muszą jechać na duże zakupy... chyba pozostawie to bez komentarza :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #756077 przez zoi
Cześć dziewczyny!
Niestety nie jestem w stanie zamieścić przez kom zdjęcia maliny z niedzieli:(
Ale była!!:) 2dni po usg, gdy już straciłam nadzieję. Ciekawe ile w takim razie będzie trwał cykl...
Jak zwykle wychodzi, że nasze wyliczenia swoje a natura swoje;P

Ann, a Ty się doczekałaś? Kiedy testujesz?
Kinga, o ile nic nie pomyliła, to miałyśmy maliny w podobnym czasie.
Gosia, z takim slodziakiem w łóżku znajdziecie migusiem ;)
Więcej nie napiszę, bo na kom mnie szlag trafi... A poprzedniego postać mi zjadlo.
Nie zapomniałam o Was!!!

11 lata 6 miesiąc temu #756092 przez ferritka
B) Gosia, noooo piękne maliny, a nie możesz np nie odzywając się do Małża zrobić swoje i dalej się fochować ??? szkoda przegapić :S :S :blink: :blink: a po wszystkim wywal go na kanapę do salonu a Ty z sunią pod kołderkę na łożu :lol: ja bym tak zrobiła :lol: :lol:

podajecie swoim chopą coś witaminowego? mace podajecie? a ciekawa jestem bo mój sam już wie, że ma salfazin łykać i przypominać mu nie muszę ale o mace zapominamy czasami :S

Ann, 3mam kciuki żebyś znalazła fantastyczną pracę wśród rewelacyjnych ludzi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ja zacznę testować od 10dc, póki co stary idzie na badanie ( musi to zrobić teraz przed moją owu i wizytą u dr cholewy- czarodzieja przy którym wszystkie zaciązają :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #756115 przez Chudzinka
Cześć cześć :)
Przepraszam, że kilka dni milczałam, ale mąż zabrał mnie na wyjazd i się od internetu skutecznie odłączyłam, a że spontan to był, to nie uprzedziłam :) Muszę Was trochę doczytać, potem może jeszcze coś skrobnę :)
Ferri, jeszcze raz gratulacje :) Też bym jakieś foty zobaczyła chętnie..
Ann :kiss: Wszystko się ułoży.. Kiedy testujesz ciążowego? Może problem rozwiąże się szybciej niż myślisz ? ;)
Jula się zasmuciła i już nie zagląda?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #756119 przez ann-sunshine
Zoi albo maliny mialam i je przegapilam bo raz zapomnialam zatestowac albo ich wcale nie bylo

Gos jaka cudna kluseczka.

E tam z fochem i zloscia to tak na przymus, nie fajnie i tyle

Gos maliny jak sie patrzy

Dzieki ferri :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #756123 przez aggi
A ja byłam dzisiaj u gina, powiedział że myślał że będzie o wiele gorzej z wynikami, przepisał leki i kazał zapomnieć o tym że na coś choruję. Żeby się to tak dało. No ale trzymajcie kciuki ;)

Goś cudna sunia :kiss:

Chudzinka spontany są najlepsze i takie odłączenie od internetu dużo daje:)

Idę spać bo mnie głowa napitala :( Dobranoc kobity;*

11 lata 6 miesiąc temu #756132 przez zoi
Moze teraz...

11 lata 6 miesiąc temu #756134 przez ann-sunshine
Aggi czyli idzie ku dobremu i wyniki mocno sie poprawily czyli leczenie wlasciwe

Zoi zdjecie musi byc male

11 lata 6 miesiąc temu #756137 przez zoi
Ann, nic z tego, nie mam sily bawic sie w zmniejszanie na kom. Musicie uwierzyc:-)
Mojej maliny dnia poprzedniego nic nie zapowiadało, wiec rzeczywiscie latwo przegapic.
Gosia, dzialajcie!! A potem z psem mozesz spac :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #756143 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agnilla - ja też uważam, że nie ma co sobie odmawiać niczego ze względu na "starania". Zaczęłam znów żyć jak gdyby nigdy nic (od dwóch miesięcy) i jak na razie bardzo mi to służy ;) W ten weekend byłam po raz pierwszy od roku na ukochanej saunie..Polecam! Zwłaszcza w te zimne dni.. Brrr.. Zmykam pod ciepłą kołderkę.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #756156 przez gosia28
aaa i se zapomniałam, moof- sunia z innego miotu, ale chyba jeszcze ładniejsza ;)

zoi nooo fajowo, że owu zdecydowała się jednak Cię odwiedzić ;) trzymam kciuki :kiss:

ferri nie nie nie co to to nie, śpi jak zabity a ja mam focha chyba że na śpiucha, żeby o niczym nie wiedział (można tak :unsure: :lol: w realizacji pewnie trudne :dry: ) a jak nie to dopiero jutro późnym popołudniem będą przeprosiny :dry:
a czarodziej niech magiTobą i zsyła groszki i fasolki ;)

co do testów owu, se tak zauważyłam, że cykl mam jakieś tam dwie kreski i w tym cyklu w 11 dniu miałam bledzinki takie, że se testnęłam 2 dni później i były duuużo wyraźniejsze więc testowałam co dzień do dzisiejszych malin, a jutro profilaktycznie stestuje co dalej- to tak odnośnie tematu wątka ;)

Chudzinka może ze spontana coś się wykluje :lol:
z plamieniem tak to wygląda... ale że niby za wcześnie mi się wydaje, bo to nie powinno być po pęknięciu jaja? a tak przed to skąd niby krwawienie?
Dobra nie gdybam, zobaczymy ci w piątek gin powie ;)

ja se nie odmawiam i zrzuciłam 6 kg :lol: i nie pytajcie mnie póki co ile ważę :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #756170 przez Agnilla
noo ja tez sie wybieram na saune, ale najpierw @ musi pojsc, potem w sumie piatek siostry urodziny, weekend mi nie pasuje to moze jakos w pon se skocze co przed owulacja sie wygrzeje ;) ja nie mowie, ze sie nie staram, ale przestane robic/nie robic rzeczy bo chce miec dziecko.
Ferri a keidy okres dostalas? tak jak ja, w sobote? to my cyklem co do dnia sie zgralysmy? o zes kurde :P moj wkuwiajacy mnie dzis maz :P bierze salfazin, folik i od niedawna jeszcze wit C i E. przydaloby mu sie ejszcze cos na skleroze, ale dzieki temu, ze jego pilnuje to i sama pamietam o lekach :lol:
kuwa Gocha, 6 kg?? ale zazdroszcze, oj tak zazdroszcze, ze az wstyd :P
tymczasem, czas do lozka. dzis 1szy..dzien miesiaca i 1szy dzien bez slodkiego :lol: jakbym jeszcze tak te 6 kg w dol poszla to bym fruwała nad miastem ze szczescia :P ale 3 stykna....tak se gadam chyba od pol roku :P
dobranoc! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka