- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Clostilbegyt (CLO) a starania o Dzidziusia
Clostilbegyt (CLO) a starania o Dzidziusia
- ferritka
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #486679 przez ferritka
witam
podbijam swój wątek z czerwca odnośnie CLO
jakie są Wasze doświadczenia z Clo? Którejś z Was udało się doczekać fasolki? Czy jeżeli lekarz nie przepisał luteiny to należy ją mimo tego zacząć przyjmować??
Mój lekarz przepisał mi kurację wspomagającą CLO. Dzisiaj w 3dc przyjęłam 1 tabletkę. Mam je przyjmować od 3 do 7 dc. Do tego od dawien dawna przyjmuje Folicum. Kiedyś przyjmowałam już Clo i powiem szczerze, że oprócz fochów i ochów nie było efektu takiego jak się spodziewałam przypomnę iż @ nie było 6,5 tyg- niestety po tym czasie pojawiło się dość obfite krwawienie i czar i nadzieja prysły.
staramy się od 1,5 roku więc byłoby bajecznie zobaczyć serduszko pod sercem.
podbijam swój wątek z czerwca odnośnie CLO
jakie są Wasze doświadczenia z Clo? Którejś z Was udało się doczekać fasolki? Czy jeżeli lekarz nie przepisał luteiny to należy ją mimo tego zacząć przyjmować??
Mój lekarz przepisał mi kurację wspomagającą CLO. Dzisiaj w 3dc przyjęłam 1 tabletkę. Mam je przyjmować od 3 do 7 dc. Do tego od dawien dawna przyjmuje Folicum. Kiedyś przyjmowałam już Clo i powiem szczerze, że oprócz fochów i ochów nie było efektu takiego jak się spodziewałam przypomnę iż @ nie było 6,5 tyg- niestety po tym czasie pojawiło się dość obfite krwawienie i czar i nadzieja prysły.
staramy się od 1,5 roku więc byłoby bajecznie zobaczyć serduszko pod sercem.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez ferritka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 miesiąc temu #486791 przez Emme
ja brałam, ale u mnie zadziałało w ten sposób, że z przerostu jajeczka zrobiła się torbiel. Brałam chyba przez 2 cykle. Później przestałam się czymkolwiek wspomagać i po prawie 2 lata udało się. Tu moja streszczona 2letnia historia
wrolimamy.pl/mama-pcos/

- ferritka
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 4 miesiąc temu #486803 przez ferritka
Emme
"Czasem trzeba przestać wierzyć, żeby to co oczekiwane przyszło do nas ze zdwojoną siłą" -pięknie powiedziane.
Przeczytałam Twoją historię jednym tchem. Dziękuję Ci za tego linka i Twoją historię, bo napawa mnie nadzieją, że i ja kiedyś będę mogła powiedzieć BĘDĘ MAMĄ
"Czasem trzeba przestać wierzyć, żeby to co oczekiwane przyszło do nas ze zdwojoną siłą" -pięknie powiedziane.
Przeczytałam Twoją historię jednym tchem. Dziękuję Ci za tego linka i Twoją historię, bo napawa mnie nadzieją, że i ja kiedyś będę mogła powiedzieć BĘDĘ MAMĄ

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 miesiąc temu #487003 przez Emme
Napewno bedziesz mogla
tylko fasolka szuka dla siebie odpowiedniego momentu. Mam nadzieje, ze moja historia podniosla Cie na duchu