- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- brak miesiączki, a testy negatywne
brak miesiączki, a testy negatywne
- natasza
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #585398 przez natasza
Witam.
Zacznę od początku, 28.12.2012 roku straciłam moje maleństwo w 13 tc ciązy ;(
Byłam ostatnio u gin i powiedziałam, że fizycznie wszystko jest wporządku... miesiączke po zabiegu dostałam 7.02,2013 roku. Dziś jest 31 dzień cyklu, miesiączki nadal nie mam. Gdy byłam 05.03.2013 rok u gin powiedziała, że widzi pęcherzyk jakby po zapłodnieniu, jednak testy płytkowe wychodzą negatywnie, a hormon beta hcg też wyszedł negatywnie, bo 0,763. nie wiem co mam myśleć, podbrzusze mnie pobolewa jak przy pierwszej ciązy, mam zawroty głowy i jestem senna często, ponadto mam podwyższoną tem. ciała 36,9, 37,2... nie wiem co mam myśleć. przed pierwszą ciąża cykle miałam 40 dniowe, a teraz nie wiem bo miałam tylko ten jeden. Co mam zrobić? Dziękuje za pomoc.
Zacznę od początku, 28.12.2012 roku straciłam moje maleństwo w 13 tc ciązy ;(
Byłam ostatnio u gin i powiedziałam, że fizycznie wszystko jest wporządku... miesiączke po zabiegu dostałam 7.02,2013 roku. Dziś jest 31 dzień cyklu, miesiączki nadal nie mam. Gdy byłam 05.03.2013 rok u gin powiedziała, że widzi pęcherzyk jakby po zapłodnieniu, jednak testy płytkowe wychodzą negatywnie, a hormon beta hcg też wyszedł negatywnie, bo 0,763. nie wiem co mam myśleć, podbrzusze mnie pobolewa jak przy pierwszej ciązy, mam zawroty głowy i jestem senna często, ponadto mam podwyższoną tem. ciała 36,9, 37,2... nie wiem co mam myśleć. przed pierwszą ciąża cykle miałam 40 dniowe, a teraz nie wiem bo miałam tylko ten jeden. Co mam zrobić? Dziękuje za pomoc.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natasza
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #585411 przez natasza
Gin powiedziała,że fizycznie jest ok*
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 miesiąc temu #585417 przez Mirella
Właściwie jedyne co możesz zrobić to trochę poczekać i powtórzyć testy i betę, jeżeli nadal będą negatywne to iść do gin i niech szuka tego pęcherzyka. Trzymam kciuki

- natasza
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #585474 przez natasza
tak się denerwuje, bo bardzo bym chciała być w ciązy i mieć swoje ukochane maleństwo. te hormony beta są troche podwyższone więc może coś jest na rzeczy... nie wiem może poczekam do 40 dnia cyklu i spróbuje ponownie z testami.