BezpiecznaCiaza112023

Czy jestem w ciąży?? - moje objawy

10 lata 11 miesiąc temu #831867 przez Jagoda92
Super, że jest tu tyle osób, które mnie rozumieją :D. Rozgrzewam się dopiero - to fakt. Wcześniej już się nie zabezpieczaliśmy, ale nie było końca w środku, od tego cyklu robimy dzidzię bo doszliśmy do wniosku, że w sumie nie ma na co czekać, bo gdyby rozprawiać, że kasy nie wystarczy, że ja studiuję, że są jakieś inne problemy ekonomiczne to nigdy nie byłby odpowiedni moment, więc spontaniczna była nasza decyzja i mam nadzieję, że równie szybko jak ją podjęliśmy - uda nam się zafasolkować :D. No czytałam, że do roku to normalne, więc mam jeszcze 11 miesięcy :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #832478 przez meli1990
Co tam słychać Jagoda92 ? Dostłaś @?

Ja wczoraj zrobiłam test i jest negatywny. Wiem że za wcześnie ale nie wytrzymałam.

gosiak pewnie masz racje że to cykl bez owulacyjny. Więc trzeba próbować dalej :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #832491 przez gosiak
Dziewczyny widzę że tu siedzicie, więcej rad i dużo fajnych osób jest na wątku staraczkowym ;) wbijajcie, zawsze ktoś tam i poradzi i pocieszy jak trzeba ;)

Oto link ;) www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...e-cz.2/Page-735.html

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 11 miesiąc temu #833139 przez Jagoda92
meli - nie dostałam jeszcze

10 lata 11 miesiąc temu #833184 przez meli1990
Jagoda92 to może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze jest szansa że jesteś w ciąży?

10 lata 11 miesiąc temu #833223 przez Jagoda92
Już sama nie wiem co myśleć... Jak do końca tygodnia nie będzie @ to robię znów test, ale miałam mnóstwo egzaminów na studiach i może przesunął się przez stres... Nie wiem już :)

10 lata 11 miesiąc temu #833527 przez brzuszkowata
Ech, to oczekiwanie, czy się jest czy nie, naprawdę może doprowadzić do szaleństwa... Tym bardziej, że objawy wczesnej ciąży i nadchodzącego okresu są niemalże takie same i, jak to mówią, na dwoje babka wróżyła. I się biedna kobieta łudzi potem. Mam nadzieję, że będzie ok! Trzymam kciuki :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #833702 przez meli1990
mnie drugi dzień brzuch pobolewa tak jak przed @, a mam dostać 8 lutego. i od kilku dni co chwilę chodzę do toalety

10 lata 11 miesiąc temu #835026 przez Przedszkolanka
Jagoda92 napisał:

Super, że jest tu tyle osób, które mnie rozumieją :D. Rozgrzewam się dopiero - to fakt. Wcześniej już się nie zabezpieczaliśmy, ale nie było końca w środku, od tego cyklu robimy dzidzię bo doszliśmy do wniosku, że w sumie nie ma na co czekać, bo gdyby rozprawiać, że kasy nie wystarczy, że ja studiuję, że są jakieś inne problemy ekonomiczne to nigdy nie byłby odpowiedni moment, więc spontaniczna była nasza decyzja i mam nadzieję, że równie szybko jak ją podjęliśmy - uda nam się zafasolkować :D. No czytałam, że do roku to normalne, więc mam jeszcze 11 miesięcy :D

Cześć :)

Jestem tu nowa więc wybaczcie jak się "wtrącam", ale dokładnie jakbym siebie słyszała i męża! :) właśnie tak samo podjęliśmy naszą decyzje :) tylko teraz właśnie też po "pierwszym razie" mam dylemat.. mogę się doradzić?..

Pozdrawiam :)
Aga ;)

10 lata 11 miesiąc temu #835147 przez meli1990
Przedszkolanka jaki masz dylemat? w czym ci doradzić?

10 lata 11 miesiąc temu #835177 przez Przedszkolanka
meli1990 napisał:

Przedszkolanka jaki masz dylemat? w czym ci doradzić?

A, bo zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. :) więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.

Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..

Aga

10 lata 11 miesiąc temu #835193 przez meli1990
Przedszkolanka a kiedy miałaś @ ?

10 lata 11 miesiąc temu #835202 przez Przedszkolanka
Ostatnią 5 stycznia, po 4 tyg. zwykle mam owulacje, no i teraz niby na 2 lutego wypadała(ale po @ brałam antybiotyk i zastrzyki to może się przesunęła), no i teraz planowo 16 lutego powinna być @..

10 lata 11 miesiąc temu #835203 przez meli1990
mi się wydaję że powinno ci się udać zajść w ciąże

10 lata 11 miesiąc temu #835213 przez Przedszkolanka
meli1990 napisał:

mi się wydaję że powinno ci się udać zajść w ciąże

Mam taką cicha nadzieję, ale boję się że za bardzo się nakręcam... a miałam dzisiaj o 13.30 36.9 ale podobno to normalne do @ .

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka