BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #947167 przez kasia085
Oj zimno. Ale moze chociaz mrozy troche zlikwiduja tych wirusow. Mi tez nie chce sie dzis spacerowac wiec wprosilam sie do kolezanki na kawe, klatke obok. Otworzyli u nas nowa galerie handlowa i tak kombinuje zostawic dzis mlodego z ktoras babcia i skoczyc z mezulkiem. Moze jakies prezenty by sie znalazly.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #947217 przez natB
Nooo pisze z tel wiec moja wypowiedz moze nie miec skladu i ladu. Wczoraj Wam odpisywalam, ale moj tel szwankowal :D a na laptopa wieczorami nie mam sily :/.. po pracy jedziemy po malego, jemy obiad, potem chwile sie bnawimy idziemy na dwor, usypiam malego... i gotuje Wladowi obiad i deserki szyluje do niani...

Fajnie, ze o mnie jeszcze pamietalyscie :D...

Dzis pogoda juz lepsza, wieczorem nawet nie mam sily na grzanie sie z mezem :P mowie Wam masakra heh :P...

Co do duphastonu, biore na regulacje cykli... a tez ok 22-23 dc mialyscie taki sluzz krwia, plamienia? bo u mnie takie wystapilo... oprocz tego klucie w podbrzuszu... dziwne hmmm

Kasia zazdroszcze, ze masz blisko do galerii mi tego brakuje :/ wszedzie dalek grrrrr....

Joanna zaciskam kciukasy :D.. u nas drugi synek bedzie Jozef, a corka pomyslimy heh :).. Jan piekne imie, ale w pracy mielismy takiego Janka, ktory o 11 juz konczyl prace haha :D wiecznie zmeczony czlowiek :P..

W poniedzialek mam wolne :D bo musze z malym na bioderka jechac, przy okazji zrobie badania krwi na tarczyce... zobaczymy co wyjdzie :)

A co kupujecie mezulkom na Gwiazdke? :) Ja aktowke chce kupic mojemu :) bo ta jego od 7 lat nie byla wymieniana :P

10 lata 4 miesiąc temu #947267 przez JoanaG
Ja dzis napisałam wnioski urlopowe i tak sobie patrze w kalendarz, że okres świąteczno-noworoczny w tym roku wyjątkowo nas rozpieści :) już nie mogę się doczekać tej laby :) jakie macie plany sylwestrowe?
Co do prezentu, ja kupiłam mojemu M ekran do telefonu (bo on wszystkie telefony uczy latać, ale one jakoś nie potrafią haha) noooo więc kupiłam, ale co z tego jak on to wyczaił zanim schowałam i już zamontował..... ;/ muszę wymyślić coś jeszcze, może jakieś perfumy i kubek termiczny jakiś porządny.... taki mam plan :)
a poza tym my co roku kupujemy prezenty dla dzieciaczków, w tym roku prawie wszystkie zamówiłam przez internet, wczoraj ostatni zamówiłam w ramach dnia darmowej dostawy i o dziwo właśnie przed chwileczką przywiózł go kurier... więc mi nie pozostaje nic innego jak zabrać się za przygotowanie jakiś nowych ozdób choinkowych, posprzatać dom, nalepić górę pierogów z kapustą i grzybami, ubrać choinkę i świętować do Trzech Króli :)

btw. chciałabym kupić coś mojemu tacie, ale to musi być coś elektronicznego bo chce to kupić w Media/ Saturnie i nie mam pomysłu..... help!

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #947502 przez Karolincia
Witajcie Kobitki :) :)

Daaaaaaaawno ojjj dawno mnie tu nie było :) :)

Przyszłam Was odwiedzić, spytać co słychać :)

Joanna - Trzymam kciuki !!!! Też nie wiem co Mojemu Przyszłemu Męzowi kupić :( kompletny brak pomysłów w mojej głowie...: ///

Kasia - Ojj...jak ja dawno z Toba nie rozmawiałam !!! Stęskniłam się!! :* :)

10 lata 4 miesiąc temu #947537 przez kasia085
Oj Karolinka barrrrdzo dawno :-( Zaniedbalysmy sie . dosc zadko jestem na fb a jak jestem to na szybko przejze co nowego i tyle. Caly czas czekamy na Ciebie :-) Jak mała krolewna? Daje popalic czy grzeczniutka :-) ?

10 lata 4 miesiąc temu #947545 przez Karolincia
Kasia jak na razie grzeczna :) Dziś w nocy buszowała i kopała :) Bardzo często ma czkawkę :) Prawie codziennie :) Na usg wyszło że jest mdłosza o 5 dni całe ciałko ma młodsze i rączki i nóżki główke brzuszek..... :)

10 lata 4 miesiąc temu #947584 przez emilia1410
To dobrze karolincia ze grzeczna jest. Widze ze niebawem slub bierzesz, zaczelas przygotowania?

10 lata 4 miesiąc temu #947628 przez Karolincia
Emilcia - Tak zaczęłam :) w domu bedzie obiadek po slubie robiony sukienke juz mam, musze jeszcze domówic bolerko i buty jakies kupic ;) Biała sukienka i bolerko a beżowe buty i dodatki - Moja mama mowi ze sie zleje i nie pasuje ale ja nie bede zakładac grafitowych szpilek jak ona chce...nie chce byc ekstrawagancka..wole skromne stroje ;) Lepiej sie bede czuć :)

10 lata 4 miesiąc temu #947656 przez emilia1410
A jaki slub?

10 lata 4 miesiąc temu #947694 przez Karolincia
Cywilny ;)

10 lata 4 miesiąc temu #947714 przez Anielka00
Karolinka gratuluję ślubu i córeczki ;) wrzuć nam zdjęcie brzuszka :)
Ja właśnie wracam z usg, pecherzyk miał 21mm i ginka podała mi pregnyl, mam nadzieje ze w końcu się uda.!

10 lata 4 miesiąc temu #947728 przez AnaSylv
Karolinka gratulacje i ode mnie:) widzę, że dzieje się u Ciebie. Bardzo dobrze :cheer:

pytałyście co na prezent pod choinkę... ja mam problem bo mój M jest z tych co mu nic nie potrzeba i wszystko ma :laugh: chyba, że byłaby to nowa wkrętarka, heh :laugh: no ale ten prezent już wykorzystany :cheer:

a ja dalej czekam... dziś 30 dc. Ale u mnie długie cykle nawet do 35. Ale niestety piersi bolą jak co miesiąc...niestety nie pociesza mnie info. że na ciążę też bolą...

Kasia a pisałaś o kłuciu w jajnikach jak zaszłaś. A kiedy odczuwaĺaś to kłucie? A piersi kiedy zaczęły boleć? A też bolą cię zawsze piersi przed okresem?

10 lata 4 miesiąc temu #947744 przez Karolincia
Anielka - Bardzo dziękuję : * Powiedz mi Kochana, bo Ty chyba miałas iśc do dr. Kurwskiej?? :) Zadowolona jesteś z niej ?? :) Ja bardzo byłam i jestem !! :) Trzymam kciuki :*

AnaSylv- Dziękuje pięknie :) Ojj/.widzę ze mamy podobnych Mezów moj też wiecznie mowi, zemu nic ine potrzeba i wszystko ma - jego najlepsze zabawki to wkrętarki,młotki gwozdzie itp :)

10 lata 4 miesiąc temu #947748 przez Anielka00
Karolinka jestem mega zadowolona z niej, to jest anioł, nie kobieta ;) poświęca mi tyle czasu.. ostatnio miała jakieś szkolenie i specjalnie dla mnie przyjechala żeby mi zrobić usg.. po prostu anioł ;)
Mój też jest z tych co wszystko ma, ale kocha grać w siatkę i ma różne turnieje Ciągle i 4 razy w tyg treningi itp wiec kupie mu buty asics sensei 4 bo bardzo je chciał wiec dla niego mam prezent z głowy w tym roku ;)

10 lata 4 miesiąc temu #947749 przez Karolincia

Nasza Liliana <3
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka