- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Kapusta pekińska
marchewka
por
majonez
pieprz
sól
Kroje pekińską w drobniutkie paseczki marchewke scieram na tarce o grubszych oczkach
dodaje pokrojony w paseczki por i mieszam z majonezem sola pieprzem
SMACZNEGO
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
natb No ja to odpusciłam juz w sumie, mój maz chce bardzo, ale sie wkurza jak czeka , a tu okres nagle. No bym chciała odstawic gina i tab;etki ale nie moge, bo musze brac duphaston mam 3 opakowania juz wykupione i musze torbiel kontrolowac. Jak tylko zniknie, to odstawiam wszystko.
No stara paczka wraca i dołączyło duzo nowych:)
Karolincia Super, ze kompletujesz wyprawke:)
A ja sama gotuje, albo cos czasami z pracy przywioze, ale to zazwyczaj maz je, bo ja mam na codzien to.
Ja ostatnio warzywka, owocki jem i ryz:)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Wrociłam juz do Was
meczy mnie ta krtan okropnie az sie wlasne dziecko mnie boi bo chrypie a kaszel dusi strasznie ale do niedzieli na antybiotyku jade
Dobrze ze Zosia jak narazie sie nie zaraziła zobaczymy jak na szczepieniu we wt bo jak bd odrobina kataru to lepiej nie szczepic
Wladzio to Ty slonce uczulenie masz ?
Moja ma uczulenie na papryke wyskoczyło jej na buzi cała czerwona miałam przeraziłam sie jak zobaczyłam i jak jakas przyprawa nie podejdzie tez ja tak wysypie :/
KArolcia my tez uzywalismy oilatum moja musiała sie kapac w tej emulsji dobra jest u nas sie sprawdziło a wiadomo kazdy dzieciaczek inny ale firma bardzo dobra a na odparzenia u nas tylko TORMENTIOL działa sudocrem ne daje rady ale ostatnio odparzen brak bo woła mi si do nocniczka a bardziej lubi na kibelku na podstawce
Ostatnio mam z nia problem bo mi sie rozbiera strasznie kurcze przyjdzie ktos a ta sie rozbuiera mowie nie wolno a ona smiech i ucieka na golasa
niewiem jak ja oduczyc tego
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mowie Wam jak Go plaszczy
- mala81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha jaka Agentka z Zoski jest rozbiera sie jak ktos przychodzi rozbawiłaś mnie
Wiecie co moj psiak zrobił wczoraj??
Poszedł do rodziców sypialni odsunął z dywanika mamy kapcie i nasikał hahahaha
Mała - Bardzo Ci wspłczuje stresów związanych z Twoim chłopakiem A co on na to, ze odkrywasz jego kłamstwa? Żadnej skruchy w nim nie ma? Jakbym słyszała mojego byłego..który mnie zdradzał....
Masz po prostu silną wolę Silna Babka jesteś i tyle!! :* Nie opuszczaj Nas zostań tu z Nami ,w kupie raźniej
- mala81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moze sie wkurzył na cos do Twoich rodziców:D
Moja Zoska niewiem co ma z tym rozbieraniem masAKRA :/ jak ja oduczyc tego dzis znowu rozebrała sie i pokazuje wdzieki
tydzien temu byłam z nia w kulkolandzie tak sie wybawiła ze szok były dziecki 2letnie i 3 letnie i ona wzrostem rowna im i kazdy myslał ze 2 latka ma taka duza
mala81 musze nadrobic Was dziewczyny bo na bierzaco nie byłam ale wspolczuje Ci kochana sytuacji mam nadzieje ze u Was nie doszło i nie dojdzie do zdrady,
ja byłam zdradzona moj pierwszy chłopak taki na powaznie zdradził mnie i bolało mocno a dowiedziałam sie od Jego kolegi :/ a co najdziewniejsze jak bylismy jeszcze razem poszłam z nim na domówke do jego kolegi i tam juz patrzyła i laszczyła sie taka jedna ale nic nie myslałam ze ona cos Pozniej trafiłam ja jeszcze wiekszego dupka ale ta historia długa zanudziłabym Was nawet troche straszna jak sobie pomysle ale NASZCZESCIE MOJ OBECNY MEZULEK znalazł mnie bo on sie starał ja czekałam i czekałam ale zaufałam i dal szczescie :*
- mala81
- Wylogowany
- gaworzenie
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Anielka00
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja byłam na usg i pęcherzyk nie pękł.... ginka dała mi recepte na kolejną dawkę pregnylu ale już nie wykupowałam... bo w czwartek miałam podwójną dawkę i wczoraj miałam wziąć znowu podwójną więc odpuściłam...
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
EMILIA nie poddawaj się, walcz dalej, przecież warto
ANIELKA chociaż wiesz w czym problem z tym pękającym pęcherzykiem, ale pewnie za którymś razem pęknie- trzymam kciuki
MAŁA ty masz nie za ciekawą sytuację ze swoim menem, ale masz dobre motto-" co mnie nie zabije to mnie wzmocni".
Oby Ci się wszystko wyjaśniło i oczywiście ułożyło.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mari 3mam kciuki ja zaczynam po nowym roku NAtB licze ze razem bedziemy na watku zaciazone :*
dziewczyny wesołych Mikołajek
Motywacja dla Was ze trzeba walvczyc o upragnione szczescie :*
ja na antybiotyku do ndz ale juz w miare dobrze sie czuje kaszel meczył okropnie ale juz lepiej
Moja dzis dostała misia pieska chodzacego,ciuszki i zestaw do malowania
Jutro przyjezdzaja chrzestni Zosi i tez cos przywioza
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W końcu Was doczytałam Siedziałam dziś w szkole cały dzień!! Od do 18,40 :// Coś okropnego !!! Dobrze ze tylko takie 3 soboty beda :// w styczniu dwie nastepne takie meczace i w niedziele kluzik bo do 14
Lilka mnie kopała jak siedziałam w szkole ;P nudziło sie Łobuzowi mojemu Kochanemu
Mała - Nie uginaj sie bądz twarda, niech Cie na nowo zdobywa . Niech na nowo sie o Ciebie stara Niestey tak jest po jakimś czasie, ze nam wszystko powszednieje i ten czar psryska i codzienność często zasłania co było ładne A my musimy całyy czas dbać aby ten żar wserduchach nie zgasł
Sophie - Dziekuje i wzajemnie miłych mikołajek Oo to Zosieńka cała happy z prezencików była Super że się wyszalała No to duża jak na swój wiek jest
Anielka - Przykro mi z powodu że nie pęka pęcherzyk, a nie zaproponowała Ci położenia się u niej na oddziale ??
Emilcia - Nie możesz się poddac!!! :* Walcz, a wygrasz!! :*