- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Trzymam kciuki by ci sie udalo w koncu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anielka00
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Emilia mam dokładnie tak samo.. Brałam 3 lata tabletki anty, później odstawiłam.. starałam się i nic... tzn może nie tyle się starałam co zawsze było bez zabezpieczenia... potem nie miałam okresu 8 miesięcy... później znowu zaczęłam brać anty... I odstawiłam w lipcu i nie mogę zajść...
- Anielka00
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- Anielka00
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anielka00
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Emilia pewnie clo... czytałam ze dziewczyny od razu zachodzą po nim albo w drugim cyklu...
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emilka - Może te leki pomogą??
Anielka - No widzisz to może prawy nie drożny jest?? Ja miałam taką bajke
I cykl - brak owulacji , brak pęcherzyków w lewym jajniku, pęcherzyk graafa urósł, ale nie pękał.
II cykl - Lewy niedrożny, brak owulacji, stary pęcherzyk z poprzedniego cyklu tej samej wielkości co był, nowy pęcherzyk graafa rośnie, wiele pinnych pęcherzyków dodatkowych.
III cykl - brak owulacji, lewy jajnik niedrożny, w prawym znow nowy pęcherzyk graafa tamte stare były nadal nie pękały....ZASTRZYK Z PREGNYLU
IV cykl - brak owulacji, lewy jajnik niedrożny, w prawym znow pęcherzyk graafa rośnie, tamte stare były nadal....ZASTRZYK Z PREGNYLU...
V cykl - Owulacje miałam, pamiętam to jak dziś w pracy poszłam do toalety zrobić siku i jak podicerałam się na papierze zobaczyłam śluz ciągnący sie przezroczysty, wystraszyłam się na początku...Szłam na wizytę do mojej ginekolog w czwartek, więc jej to powiedziałam na wizycie...mówiła, że to była owulacja Zrobiła mi usg i zobaczyła, że lewy niedrożny,w prawym znow wiele pęcherzyków, pęcherzyk graafa stary jest, nowy rośnie....Zaryzkowałysmy z pregnylem....pojechałam do niej do szpitala w następnym tygodniu żeby zrobiła mi usg czy pęcherzyk graafa urósł i jest odpowiedniej wielkości...URÓSŁ....endometrium jak nigdy było idealne!!! Obie byłysmy w szoku !! Podała mi pregnyl....i to był trafiony cykl
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Czytałam właśnie jedną historię teraz na forum o dziewczynie, która straciła bliźniaki, jedna wielka tragedia nic tylko płakać...
My z Władem wróciliśmy z bioderek ... wszystko dobrze, mały ma lekko wiotkie mięśnie, dlatego chodzi za paluszek, koślawe kolanka ma za mamą, a tak wizyta za rok wszystko jest dobrze, żadnych niepokojących objawów nie ma... były same niemowlaczki ach nie mogłam się napatrzeć, takie małe istotki różowe, płaczące, wyjące wręcz za cycem ... mały wstał dzisiaj o 7:40, dlatego teraz walczy ze spaniem eh...
Ja dodatkowo poszłam na pobranie krwi na tarczyce, dostanę wyniki i umawiam się do gin... mam nadzieje, że po roku wszystko się unormowało, bo przez ten duphaston źle się czułam na prawdę... brzuch mnie strasznie bolał, skurcze miałam, w dodatku @ jakaś dziwna i dumałam, czy to @ czy nie...
OK kochane idę po tego mojego gzuba, bo słyszę, że nie bardzo mu się zanosi na spanie
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ktos mnie pytal na temat klucia w jajnikach jak zaszlam w ciaze. U mnie pojawilo sie na kilka dni przed spodziewanym okresem, a pozniej bolalo jeszcze gorzej.
Emilia i Anielka uwazam ze skoro jestescie zmeczone, odpuscie na troche. Psychika jest najwazniejsza. Zrelaksujcie sie, odpocznijcie i po nmowym roku znow sprobujcie. Co do anty ja nigdy nie bralam a o Jasia stralismy sie 3 lata. Wiec chyba nie ma zbyt duzej zaleznosci. Na Was tez przyjdzie czas:-)
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja sie dzis dowiedzialam ze kolezanka z pracy jest w ciazy, starala sie doslownie chwile o drugie dziecko, ehhh
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
ile tych tabletek sie ożarłam to głowa mała ale jak patrze na skarb to zapominam o tym co sie działo jak sie staralismy a i tak ciaza była zagrozona i potworny strach mielismy o mała
Powiem Wam ze jakby mi sie nie udało to myslałam juz o in VITRO ...
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22