- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Sophie ooo jaaa ale Ty masz kobito talent do ciast, ja to lewus jestem dosłownie mi tam tylko tarty wychodzą ... najbardziej gruszkowa i ciasto dyniowe ... a Wład cały zawalony, wczorajsza nocka przekichana obudził się z 3-4 razy, a ja potem spać nie mogłam eh... a teraz poszedł spać po 18 (bo dziś był u niani i wrócił wykończony), a już zdążył się obudzi z płaczem wstrętny katar eh.. a jutro sylwester stoi pod znakiem zapytania, mieliśmy iść do szwagierki eh... no nic, najważniejsze, żeby mały był zdrowy ... co do lalek to Wład, tak, jak Zosia interesują go i lale i małe dzidzie ... wszystkie by dotykał i przytulał haha :P..
Emi
to Ci się trafił sylwek... no ważne, że wpadnie troszkę $... dam znać na pewno, jak po wizycie jestem pozytywnie nastawiona, bo co mnie nie zabije to wzmocni co do dupka ja zaczynam brać dokładnie za hmmmm 6 dni, kolejną dawkę... nie wiem po co i na co, ale zobaczymy, co tam moja gin wymyśliła... oczywiście 2 razy już zdarzyło mi się zapomnieć tabletek z hormonami wziąć, dlatego też nie mogłabym brać tab anty... never... moja pamięć jest beznadziejna ...
Kaś zabiegana jest więc jej to wybaczcie... w styczniu wraca do pracy, idzie na imprezki mówię Wam rozerwie się troszkę .. ano i chorzy byli z Jaśkiem... na pewno się za niedługo odezwie do nas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Idziemy na sylwestra takiego organizowanego postanowiliśmy poszaleć trochę
A z info. o staraniach... to trwają ale w tym miesiącu nie przeliczam, nie robię testów itp. Chyba trochę mniej o tym myślę chociaż to ciężkie... ale jestem dobrej myśli
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
Trzymam kciuki za starczki;))
Anasylv a jaki to sylwek??
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Powiem Wam, że też mam dziwne "odczucia" w podbrzuszu, i już mnie boli cycek jak na @... a sprawdziłam aż dzisiaj, który to dzień cyklu, wychodzi 23 więc jak na mnie to jeszcze przynajmniej tydzień do @.
Życzę Wam (i sobie ) owocnego 2015 roku. Szczęścia, szczęścia, szczęścia... miłości i zdrowia buziaki dla każdej
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Szczesliqego nowego roku i spelnienia marzen.
Dzis byla u nas w pracy kolezanka co w ciaZe zaszla i mi zyczyla zaciazenia, dotykalam brzucha i sie tracalyamy brzuchami by przeszlo mam nadzieje ze pomoze to zeby fasolka byla
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
A my chorujemy Wład ma zapalenie krtani i jest na antybiotyku, podaję przez nebulizator ehh... no nic życzcie nam zdrówka...
Słuchajcie, która kiedy testuje ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anasylv oooo oooo a jak długie masz cykle? ja przyjmuję 28 dni, przez ostatni czas były 14 dniowe hahaha :P... dlatego biorę leki...
Nooo więc w nowy rok wchodzimy z choróbskami, ale mam nadzieję, że później już będzie tylko lepiej... Sylwestra spędizliśmy u szwagierki, ale sobie popiłam, aż wstyd mówić, ale głowa bolała hehe , a od 7 rano trzeba było Władem się zająć ... masakra pierwszy i ostatni raz DOSŁOWNIE...
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moj biedny maz wczoraj sobie uswiadomil swoj wiek i sie zmartwil troszeczke...kiedys ludzie w tym wieku wydawali nam sie starzy a teraz sami juz pod 30 jestesmy.... Coz, zycie
a ja wracam z pracy po przerwie swiatecznej, beznadziejnie bylo...dluzylo mi sie, ze hoho
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do testowania to ja narazie nie testuje, okres dopiero 11 stycznia bede miec.
anasylv no ja mam 23, a moj maz 30, ale sweitnie sie dogadujemy. a ty ile masz lat?
No ja to nie wiem w sumie kiedy mam te dni płodne, bo od 14 dnia cylu przyjmuje duphaston i cały czas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam, az dziwne:)
Jak pójde do lekarza to chyba mu powiem by mi wyliczył owulacje.
A w niedz idziemy rezerwowac wycieczke, w koncu upatrzylismy.
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Nie wiem czy dam radę Was nadrobić !!
Życzę Wam wszystkim wspaniałego 2015 Roku, aby ten był duuużo lepszy od poprzedniego Oczywiście upragnionych fasolek:*
Emilia - Wspaniała Sonia moj Psiak tez uwielbia tak leżec
Nat B - Bidulki chore z Was Dużo Zdrówka Wam życze !!! :* Oby szybko choróbsko przeszło !!!!
Ładnie imprezowałas w sylwestra
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
NAtB kciuki 3mam mocnooo!
A u mnie coś dziwnego biore leki no nie ale sie nie zabezpieczamy bo biore teraz do marca takie tabletki co maja działania anty pozniej dopiero bd brac duphaston i spoznia mi sie okres tak sobie mysle ze zapomniałam moze paru tabletek niestety ale kurcze ciaza chyba niemozliwa z moimi nieregularnymi okresami napewno sie tylko nastawiam i pewnie @ przyjdzie bo przeciez viore leki :/
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
I zycze Wam moje kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:-)
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Emilia ja jestem 2 lata mlodsza od mojego meza czyli w tym roku 28... o matko... piesek boski, ja mam buldoga francuskiego, chodzi i charczy nie mam zdjecia na tablecie, bo bym wstawila. Och, tez bym na wycieczke wyjechala, cieple kraje mmmmm... pomarzyc mozna
Sophie jak czlowiek sie nie nastawia to wtedy wychodzi, trzymam kciuki
Kasia to wybalujcie sie za te ostatnie miesiace
Karolincia niedlugo twoj slub... wszystko gotowe? Nie stresujesz sie?