BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 1 tydzień temu #953050 przez natB
Anasylv opowiadaj co u Ciebie :D

Sophie ooo jaaa ale Ty masz kobito talent do ciast, ja to lewus jestem dosłownie :P mi tam tylko tarty wychodzą :P... najbardziej gruszkowa i ciasto dyniowe :P... a Wład cały zawalony, wczorajsza nocka przekichana obudził się z 3-4 razy, a ja potem spać nie mogłam eh... a teraz poszedł spać po 18 (bo dziś był u niani i wrócił wykończony), a już zdążył się obudzi z płaczem :( wstrętny katar eh.. a jutro sylwester stoi pod znakiem zapytania, mieliśmy iść do szwagierki eh... no nic, najważniejsze, żeby mały był zdrowy :)... co do lalek to Wład, tak, jak Zosia interesują go i lale i małe dzidzie :P... wszystkie by dotykał i przytulał haha :P:P..

Emi
to Ci się trafił sylwek... no ważne, że wpadnie troszkę $... dam znać na pewno, jak po wizycie :) jestem pozytywnie nastawiona, bo co mnie nie zabije to wzmocni :) co do dupka ja zaczynam brać dokładnie za hmmmm 6 dni, kolejną dawkę... nie wiem po co i na co, ale zobaczymy, co tam moja gin wymyśliła... oczywiście 2 razy już zdarzyło mi się zapomnieć tabletek z hormonami wziąć, dlatego też nie mogłabym brać tab anty... never... moja pamięć jest beznadziejna :)...

Kaś zabiegana jest :) więc jej to wybaczcie... w styczniu wraca do pracy, idzie na imprezki mówię Wam rozerwie się troszkę :).. ano i chorzy byli z Jaśkiem... na pewno się za niedługo odezwie do nas :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #953052 przez AnaSylv
Oooo... a ja tak się wcześniej rozpisałam a tu nic się nie wkleiło :ohmy:

Idziemy na sylwestra takiego organizowanego :silly: postanowiliśmy poszaleć trochę :side:

A z info. o staraniach... to trwają ;) ale w tym miesiącu nie przeliczam, nie robię testów itp. Chyba trochę mniej o tym myślę chociaż to ciężkie... ale jestem dobrej myśli :)

10 lata 1 tydzień temu #953055 przez emilia1410
A mnie dzis caly dzien podbrzusze boli, glowa, niedobrze mi, do okresu jeszcze dlugo dlugo..
Trzymam kciuki za starczki;))
Anasylv a jaki to sylwek??

10 lata 1 tydzień temu #953148 przez Sophie25
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie co ja moge Wam i sobie życzyć oby NAsze marzenie sie spełniło!!!

10 lata 1 tydzień temu #953157 przez AnaSylv
Emi, wstyd przyznać ale nie znam szczegółów ;) namowił nas znajomy i w sumie nie znamy większości z naszego stołu, a ma być koło 18 osób... :silly: a ile w ogóle to sama nie wiem, ma być szwedzki stół i kulig! A miejsce to pare wsi obok nas, to taki gościniec na ludowy styl, wszystko z drewna itp. Mam nadzieję, że będzię dobra zabawa. Ubieramy się elegancko ale bez przesady, wygrzebalam z szafy starą kieckę, a mojego w ciemne jeansy i koszulę wystroję:-)

Powiem Wam, że też mam dziwne "odczucia" w podbrzuszu, i już mnie boli cycek jak na @... a sprawdziłam aż dzisiaj, który to dzień cyklu, wychodzi 23 więc jak na mnie to jeszcze przynajmniej tydzień do @.

Życzę Wam (i sobie :cheer: ) owocnego 2015 roku. Szczęścia, szczęścia, szczęścia... miłości i zdrowia :lol: buziaki dla każdej :kiss: :kiss:

10 lata 1 tydzień temu #953158 przez AnaSylv
Emi a to ile lat ma Twój mąż, że wiekiem się przejmuje? Mój będzie miał 30 :woohoo: ...stara dupa z niego :P

10 lata 1 tydzień temu #953229 przez emilia1410
No moj tez 30 lat.
Szczesliqego nowego roku i spelnienia marzen.
Dzis byla u nas w pracy kolezanka co w ciaZe zaszla i mi zyczyla zaciazenia, dotykalam brzucha i sie tracalyamy brzuchami by przeszlo mam nadzieje ze pomoze to zeby fasolka byla

10 lata 1 tydzień temu #953498 przez natB
Jestem i ja :)... 30 lat to dużo :D... łejery Emilia nie przesadzaj :) chłopak w "kwiecie" wieku spokojnie :) żołnierzyki zwarte i gotowe hehe :P:P

A my chorujemy :( Wład ma zapalenie krtani i jest na antybiotyku, podaję przez nebulizator ehh... no nic życzcie nam zdrówka...

Słuchajcie, która kiedy testuje :D...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anasylv oooo oooo a jak długie masz cykle? ja przyjmuję 28 dni, przez ostatni czas były 14 dniowe hahaha :P:P... dlatego biorę leki...

Nooo więc w nowy rok wchodzimy z choróbskami, ale mam nadzieję, że później już będzie tylko lepiej... Sylwestra spędizliśmy u szwagierki, ale sobie popiłam, aż wstyd mówić, ale głowa bolała hehe :P, a od 7 rano trzeba było Władem się zająć :P... masakra pierwszy i ostatni raz DOSŁOWNIE...

10 lata 1 tydzień temu #953499 przez AnaSylv
Emilia... A chcialam Cie pocieszyc ;) jednak sama mysle ze 30 lat to wystarczajaco duzo aby miec dziecko... Myslalm, ze masz troche mlodszego meza, bo sama masz chyba 22 teraz, dobrze pisze? Tak mi sie kojarzy...
Moj biedny maz wczoraj sobie uswiadomil swoj wiek i sie zmartwil troszeczke...kiedys ludzie w tym wieku wydawali nam sie starzy a teraz sami juz pod 30 jestesmy.... Coz, zycie :)

a ja wracam z pracy po przerwie swiatecznej, beznadziejnie bylo...dluzylo mi sie, ze hoho

10 lata 1 tydzień temu #953575 przez emilia1410
natb niedobrze ze wład chory, zdrowka. Dobrze ze sobie popiłas , wyluzowałas, odpoczelas od wszystkiego.
Co do testowania to ja narazie nie testuje, okres dopiero 11 stycznia bede miec.
anasylv no ja mam 23, a moj maz 30, ale sweitnie sie dogadujemy. a ty ile masz lat?

No ja to nie wiem w sumie kiedy mam te dni płodne, bo od 14 dnia cylu przyjmuje duphaston i cały czas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam, az dziwne:)
Jak pójde do lekarza to chyba mu powiem by mi wyliczył owulacje.
A w niedz idziemy rezerwowac wycieczke, w koncu upatrzylismy. :lol:

10 lata 1 tydzień temu #953577 przez emilia1410

10 lata 1 tydzień temu #953583 przez Karolincia
Witajcie Kobitki !! :) :)

Nie wiem czy dam radę Was nadrobić !!
Życzę Wam wszystkim wspaniałego 2015 Roku, aby ten był duuużo lepszy od poprzedniego :) Oczywiście upragnionych fasolek:*

Emilia - Wspaniała Sonia :) moj Psiak tez uwielbia tak leżec :D

Nat B - Bidulki chore z Was :( Dużo Zdrówka Wam życze !!! :* Oby szybko choróbsko przeszło !!!! :)
Ładnie imprezowałas w sylwestra ;) :)

10 lata 1 tydzień temu #953691 przez Sophie25
Witajcie !!!

NAtB kciuki 3mam mocnooo!

A u mnie coś dziwnego biore leki no nie ale sie nie zabezpieczamy bo biore teraz do marca takie tabletki co maja działania anty pozniej dopiero bd brac duphaston i spoznia mi sie okres tak sobie mysle ze zapomniałam moze paru tabletek niestety ale kurcze ciaza chyba niemozliwa z moimi nieregularnymi okresami :( napewno sie tylko nastawiam i pewnie @ przyjdzie bo przeciez viore leki :/

10 lata 1 tydzień temu #953710 przez kasia085
Czesc laski. Nadrobilam troszke:-) dzieki Nat za usprawiedliwienie. Dokladnie my z Jasiem chorzy. Leje nam sie z nosa na potege. Maly juz po antybiotyku i nic lepiej. Dostal inny lek i wydaje mi sie ze troszke lepiej ale nie chce zapeszac. No i dzis moje kochane odcinam pepowine. Po rowno 14 miesiacach zostawiamy dziecko w domu z dziadkami i jedziemy balowac. Mamy takie niby wesele ale wytanczymy sie mam nadzieje ze na maksa. Jasia biore na godzinke , dwie niech go rodzinka zobaczy a dalej balujemy sami. Dam znac jak bylo a tymczasem trzymajcie kciuki zeby spal dziadkom i nie bylo alarmow:-)
I zycze Wam moje kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:-)

10 lata 1 tydzień temu #953718 przez AnaSylv
NatB moje cykle to 28 dni + 7... w takim przedziale. I rzeczywiscie jak minie te 28 dni to w przeciągu tygodnia dostaję @. U mnie z tą owulacją to dziwnie jest, nie umiem jej wyczuć. Patrząc na śluz to taki najlepszy to już 14 dc miałam ale nawet podczas listopadowej wizyty u gin. wyszło, ze pecherzyk rosl dopiero i teoretcznie po 20 dniu byłby gotowy... a czy pęka to kto go tam wie. Mi 28 dni mija w ten poniedzialek, pewnie nie wytrzymam i zrobie test w srodku tygodnia :P

Emilia ja jestem 2 lata mlodsza od mojego meza czyli w tym roku 28... o matko... :laugh: piesek boski, ja mam buldoga francuskiego, chodzi i charczy :laugh: nie mam zdjecia na tablecie, bo bym wstawila. Och, tez bym na wycieczke wyjechala, cieple kraje mmmmm... pomarzyc mozna B)

Sophie jak czlowiek sie nie nastawia to wtedy wychodzi, trzymam kciuki :lol:

Kasia to wybalujcie sie za te ostatnie miesiace :P

Karolincia niedlugo twoj slub... wszystko gotowe? Nie stresujesz sie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka