- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
kasia wybaluj wybalujcie:)
anasylv no ja mam 28 dni, idealnie dzieki temu duphastonowi, ale w tym miesiacu stale bola mnie jajniki i podbrzusze, dziwne dziwne.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
A mnie wczoraj na basenie taki bol zlapal w prawym boku ze az slabo mi sie zrobilo, od kilku dni mnie tak bolalo ale nie az tak bardzo. I postanowilam ze jutro do lekarza rodzinnego pojde, sprawdze co to moze byc. Mam strasznie brzuch twardy
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Milunia witaj ... a kiedy masz planowną @? w ogóle przpraszam ominęłam chyba posta, ile masz lat i skąd jesteś :)...
Sophie a Ty musisz brać leki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bo też zagubiłam wątek...
Emilia kurczę no dziwne masz objawy jakieś... może to przez duphaston, bo ja się po nim dupnie ostatnio czułam...
A u nas mały chory na całego ... temp co raz wyższa, nie wiem, co mam już robić.. jutro mąż prywatnie jedzie do lekarza, bo normalnie oszaleję z państwową służbą zdrowia...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynki ja dzisiaj na prawdę jestem nie do życia... ta choroba małego mnie wykończy, w nocy co prawda ładnie śpi, ale w dzień ciągle płacze i marudzi ;( takiego synka jeszcze nie znałam eh... jutro idę do pracy to się troszkę rozerwę może... chociaż myślami będę przy Władku
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
No wlasnie po duphastonie to raczej nie, bo na poczatku zaczelam brac to mialam rozne objawy i wgl, ale juz mi sie organizm przyzwyczil bo juz biore 3 czy 4 opakowanie, sie zastanawiam czy moze to ten torbiel pekl:/
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A leki teraz juz nie po poronieniu tylko przez nieregularne miesiaczki i zeby poprawic progesteron pozniej przejde na duphaston a jak bym zaszała bd brac luteine
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Kasiu - Zdaj relacje koniecznie jak Wam się udała potańcówka !!! I odpępkowienie Jasieńka na tych kilka godzin !!!!
Nat B - Biedny Wład... Zdrówka dla Niwgo i dla Ciebie !! :*
Emilia- Nie mow tak !!! :*
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja zaczelam dzien w pracy, maly dzisiaj idzie z Tata do lekarza, bo jest kiepsko eh :(moj skarbek kochany...
Emilia
no przestan tak gadac... jestes mlodziutka, doczekasz sie bobo, a z takim podejsciem sobie to utrudniasz...
Sophie to na pewno leki pomoga bedzie gites cacy glancus ... ja tam bym sie nie obrazila gdybym po tych wszystkichkuracjach, a teraz hormonami miala blizniaki ... licze, ze bedzie ok albo teraz albo pozniej... korci mnie, zeby kupic testy ciaz ...
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat B - Nie bylo zle ....jakos to wypiłam dziadostwo..zrobiło mi się gorąco..po czym słabo i tak przez 2 godziny mi było słabo, kręciło się w głowie....myślałam, że zemdleje...miałam mroczki przed oczami :/
Ojj...to faktycznie z Władziem kiepsko Tak mi go szkoda, że się męczy Może zmieni mu lekarka leki i teraz w końcu zacznie zdrowieć
Do której dziś w pracy??
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wazne, ze juz jestes po badaniu wyniki juz masz?... ja znalazlam sie w sumie na pograniczu cukrzycy, dosc wysoki wynik, ale wszyscy stwierdzili, ze nie ma potrzeby, zeby jakos ingerowac w to ...
Nerwica jelitowa? kurde co to?... zdroweczka ...
Wlad dostal nowy antybiotyk, jery oby ten pomogl.. bo od piatku mial antybiotyk podawany nebulizatorem i syrop, po ktorym mial biegunke :/... a teraz ma jakies 2 w zawiesinie... kolejny tydz. do dupy :/...
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedny Władzio Tak mi go szkoda Bidulek Oby mu pomogło
Oj tak ważne, że już po tym badaniu jestem Nie mam wyników, dopiero będą 12 stycznia jak pójde na wizytę do swojej ginekolog - za tydzień , to u połoznej je odbiore - taki zwyczaj szpitala na Karowej