BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

9 lata 11 miesiąc temu #952719 przez Karolincia
Ja dostałam od mego Przyszłego Mężulka suszarkę do włosów :) :) Taką jaką chciałam !!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Najpiękniejszym prezentem było też to jak dbał o mnie nic nie musiałam prawie robić w święta, sprzątał ,przygotowywał stół do Świętowania :)
Zmywał itp :) ;)

A Wy ?? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #952803 przez emilia1410
To karolincia uwazaj na siebie, dbaj o dziecko;)
A ja dostalam tak;

Załącznik nie został znaleziony

Wymarzony fotel , laptopa polowe, bo sie dolozyl, ksiazke kossakowskiego;)
A teraz mam tyle wydatkow ze glowa mala dola mam;( bo pralka poszla, oc musze kupic do auta i musze wycieczke zarezerwowac bo do konca lipca jest duzo taniej.
Tak sie dzis zastanawiam czy bedzie mnie stac na dziecko wogole, bo zarabiam najnizsza krajowa, maz splaca kredyt, jeszcze rachunki to niewiele zostaje;(

9 lata 11 miesiąc temu #952819 przez emilia1410
Wlasnie odebralismy wyniki badan spermy meza, mial bardzo dobre wyniki:)
Wiec to ja jestem winna ;( eh..

9 lata 11 miesiąc temu #952829 przez Karolincia
Emilcia Piekne prezenty dostalalas :) Fajny ten fotel :)
Ojj Kochana dziecko to spory wydatek ale da sie rade :) Zobaczysz :*
To dobrze ze Mezus jest zdrowy a Ty sie podleczysz :)

9 lata 11 miesiąc temu #952897 przez Sophie25
Emilia fajowy fotel :D :)

Ty kochana podleczysz teraz przynajmniej wiadomo co i jak bd dobrze! :*

Karolincia duzooooooo wypoczywaj duzoooo ja wyladowałam w szpitalu bo tez tak miałam ale wszystko sie unormowało a 2 dobe :) Lez lez i lez teraz mozesz sobie na to pozwolic i dla bezpieczenstwa malucha :* bd ok!

NAtB ja dostałam tunike upatrzoną,torebkę i kosmetyki mojemu dałam portfel ale mu sie nie spodobał a moja myszka mała dostała szczoteczkę do zebow,leginsy takie słodkie złote i zabawki lale i buteleczke do niejj :)

Sylwek sie zbliza my ze znajomymi u nas beda przebierańce i winko ja nawet peruke dla zabawy kupiłam haha

9 lata 11 miesiąc temu #952926 przez natB
Emlia moze w glowce masz jakas blokade kurcze, a hormony u siebie badalas?...
Ja wczora odebralam wyniki normalnie mam all ksiazkowe, ale wydaje mi sie, ze jak na 15 dc powinnam miec wyzszy poziom progesteronu... czyli ten sam problem, co w poprzedniej ciazy, musze brac dupka.. wizyte mam 7 stycznia :) moze czegos sie jeszcze dowiem :)... na pewno zaraz bedziemy sie cieszyc fasolkami :)))

Fajne prezenty podostawalyscie :)

Sophie ojjj jakie fajne prezenty dostala Twoja ksiezniczak :D... powiedz my, czy jak zaczela chodzic to tez zabawki poszly w odstawke na jakis czas? kurcze maly to tylko sie podnosi i lazi bez celu :P... a dostal pod choinke klocki duplo, drewniane, instrumenty muzyczne, sanki, tablice do rysowania, ciuszki, no sporo tego bylo, a on chodzi i chodzi... w dodatku dopadl go katarek eh :(

Karolina oszczedzaj sie, bo przy malej nie bedziesz miala na to czasu, a takie bieganie nie jest zdrowe chyba ze po 37 tygodniu :D ja zaczelam wtedy pic ta herbatke z lisci malin polecam tak na przyszlosc :) pewnie slyszalas juz o niej :)

Co do sylwka my na razie nie mamy planow, ja bym posiedziala w domu :D... a jak nie to pojdziemy do szwagierki chyba tez sie zaopatrze w peruke :D a co jaja musz byc :D...

Dzisiaj jestem polprzytomna w pracy, bo Wlad budzil sie co chwile z placzem przez ten katarek eh :(...

9 lata 11 miesiąc temu #952941 przez Karolincia
Dziekuje Dziewczyny !! :) Oszczedzam sie i wiecej wypoczywam nie chce aby moja Kruszynka urodzila sie wczesniej :) Czuje ze przenosze i urodzi sie pozniej w maju :)

Sophie - Super prezenty dostala Twoja Myszka :) Lubi ta lale? :)
To zadowolona jestes z mikolaja ? :) A jakiekosmetyki dostalas?:)

Nat B - Przynajmniej wiesz co jest nie tak podleczysz sie biorac dupka i bedzie niedlugo fasolka :) :)
To Wlad ladnie dal mamusi pospac :( Kawke wypij :) Albo zapraszam na kawke i ciacho :)

Emilcia Moze u Ciebie blokada w glowce siedzi ? Wypocznij i na spokojnoe sie starajcie :*

9 lata 11 miesiąc temu #952973 przez emilia1410
Natb no mam za malo progesteronu i dlatego tez biore duphaston i w marcu ide na wizyte i jak do tej pory nie zajde to stymulacja jajnikow.
Ale dolujace jest to ze juz wiadomo przez kogo nie mozna zaciazyc, juz chyba wolalam nie wiedziec, chodze taka podlamana;(
Karolincia odpoczywaj odpoczywaj;)
Dziewczyny powiedzcie mi mniej wiecej ile wydajecie miesiecznie na dziecko ? I wgl

9 lata 11 miesiąc temu #952977 przez natB
z tym dupkiem to sa tylko w sumie moje przypuszczenia.. nie znam sie, dlatego dowiem sie na wizycie 7 stycznia :))... a co do kawy i ciacha oj wpadne :D mega mam ochote na jakies ciacho mmmm... chyba po pracy zrobie nalot na cukiernie... tymbardziej, ze ostatnio zamiast tyc to chudne, wiec kg mi pomoga :D...

Emilia lejery ile wydaje na Wlada? nie mam zielonego pojecia... na poczatku wychodzilo samo mleko pewnie ze 150 zl, plus pampery jakies 150 zl... no nie wiem.. ciezko jest wyliczyc... zalezy czy potem sama gotujesz czy karmisz sloiczkami... wiadomo najlepiej na poczatku dac sloiczki... ja Ci nie powiem, bo nie licze :)... wyprawka sama taka na poczatek highieniczna, przewijak, kocyk, reczniki, waciki pierdolki poszlo 800 zl, pokoik ze 3000 zl yhh nie wiem... foelik samochodowy z baza iso fix chyba z 1000 zl wozek z 1100 zl... koszty sa, ale tego tak sie nie da wyliczyc wydaje mi sie, czy kogos stac czy nie na dziecko.. jesli sie karmi piersia to koszty odchodza i to spore :)... no ja kwotami nie bede dokladnie podawala, bo nie wiem ile Wladek mnie kosztuje :)

9 lata 11 miesiąc temu #952989 przez emilia1410
Aha no dzieki kochana;)
Dobrze ze chudniess tez bym tak chciala;)
No to po wizycie u lekarza to wszystko opowiedz;)
No ja biore duphaston teraz, jeszzcze mam 2 oppakowania, juz nie moge sie doczekac az je zuzyje i mam nadzieje ze jak pojde to poowie ze znikl ten torbiel.
Teraz od kilku dni tak lekko podbrzusze mnie boli i jajnik, moze oznacza to ze owulacja, nie wiem w sumie.

9 lata 11 miesiąc temu #952994 przez Sophie25
NAtB pewnie jest peruka jest karnawałowy szał :D :D Razem bd swietowac w perukach hah :D
I zabawki tez poszły w odstawke nic ja nie interesował pozniej juz tak szczegolnie lala wiecie ze karmi ja swoją butelką wzieła kiedys pieluszke i przewijała ja zakladała jej czapoke wkladała do wozeczka taka opiekuncza jest :D Ale teraz zauwazyłam wiecej sie bawi wiec i naTwojego Nat przyjdzie pora :D a klocki duplo super rzecz :D

JA dostałam mleczko moje ulubione kokosowe pod prysznic,żel i olejki do kapania bo ja lubie sie relaxowac w wannie :D

My zaliczyłysmy pierwszy saneczkowy szał wycieczka na sankach super Zosia miała radoche jak niewiem :D

znowu kolejki w sklepach straszne :/ Winko na sylwka zakupiłam,placka upieke sałatke jakas dla znajomych i finito :D

9 lata 11 miesiąc temu #953021 przez AnaSylv
Hej Dziewuszki

9 lata 11 miesiąc temu #953040 przez emilia1410
Co slychac ana sylv?
Sophie to fajnie ze zosi sie podobalo. A ja w sylwestra pracuje w kuchni, mamy bal na 150 osob;) ale 300 zl wpadnie za jedna noc

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953041 przez Sophie25
emilia to zarobek fajny ale Ty nie pobawisz w sylwka :(

ana co u Cb? :*

a Kasia gdzie polazła ? :D

Ja włąsnie skonczyłam placka w gazetkach wyszperałam "KOLOROWIEC"
pokaze Wam :*

9 lata 11 miesiąc temu #953046 przez emilia1410
Ja to i tak pewnie w sylwka bym w domu siedziala, co roku pracuje w sylwka
Fajne ciasto;)
Moj maz to mowi ze on szybko chce dziecko, bo pozniej bedzie za stary juz na dziecko.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka