BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 2 miesiąc temu #961480 przez emilia1410
A po owu to znika ta 2 kreska?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #961481 przez Anielka00
Nie koniecznie... z tego co wiem, to niektóre dziewczyny nawet dwa dni przed @ mają dwie ładne kreseczki :) Dlatego jak już wyjdą maliny, nie jest zalecane żeby nadal testować, bo wychodzą cuda :)

10 lata 2 miesiąc temu #961483 przez emilia1410
I tak pewnie znowu nic nie wyjdzie;(

10 lata 2 miesiąc temu #961484 przez Anielka00
Moim zdaniem to przydałby Ci się monitoring... chociaż dwa, trzy razy. Zobaczyłabyś jak wyglądają pęcherzyki w 12 dc i 15 dc... bo może one Tobie nie pękają? Wtedy testy owu też wychodzą pozytywne... dlatego ja nie testuje, bo to nie ma sensu :) I wtedy tracisz czas... bo dostałabyś pregnyl i by od razy pękły :) Niby wydasz na usg troszkę kasy bo pewnie po 100 zł jest u Ciebie? No nie wiem, jak uważasz... ja bym była ciekawa czy one Ci w ogóle rosną i pękają

10 lata 2 miesiąc temu #961499 przez emilia1410
No nie pekaja wlasnie bo torbiel mi sie zrobil;(
No w marcu mam przyjsc i wtedy leki dostane i pewnie monitoring

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961500 przez emilia1410
140 zl za wizyte.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #961506 przez emilia1410
Wczesniej isc nie moge bo musze leki skonczyc na zniwelowanie torbiel a jak nie zniknie to zabieg;(

10 lata 2 miesiąc temu #961508 przez Karolincia
Emilia - Anielka dobrze mowi z tym monitoringiem jest bardzo pomocny Kochana :) Jestem tego żywym przykładem :) Może właśnie w marcu zleci Ci go, a jak nie to mozesz zasugerować ;)

10 lata 2 miesiąc temu #961511 przez Anielka00
Emilia może uda Ci się zajść w ciążę wtedy mąż nie wyjedzie ;) może to i dobry pomysł... ja tez mam tu prace i mąż też ale namawiam go żebyśmy stąd wyjechali gdzieś za granicę.. tu nie ma normalnej przyszłości ;/

10 lata 2 miesiąc temu #961513 przez Anielka00
Emilia a może idź po prostu na usg do jakiegoś innego lekarza. Może już znikł ten torbiel? I może akurat zobaczy na usg ładne pęcherzyki i poda Ci pregnyl skoro akurat teraz wypada Ci owulacja...

10 lata 2 miesiąc temu #961514 przez emilia1410
No ja wlasnie tez myslalam nad tym monitoringiem. Wogole to dzieki kochane za wsparcia;)) no bo ja gula sie nie dopytalam jakie on ma plany, tylko ze ta stymulacja jajnikow, ale ja niesmiala jestem i tak wstydze sie pytac.
No w marcu od razu po okresie polece, a teraz wrzuce moze na luzz bo sie wykoncze noo;))

10 lata 2 miesiąc temu #961516 przez Anielka00
Kochana nawet jak masz ten torbiel jeszcze to i tak masz taki czas - blisko owulacji ze na Twoim miejscu poszłabym na usg zobaczyć czy jest jakiś pecherzyk i czy są szanse ze sam pęknie :) a jeśli nie to może od razu by dał pregnyl ;)
Nie wiem ja to już jestem w stanie zrobić wszystko żeby cyklu nie tracić i nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle nie było sprzętu do usg, załamałabym się :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #961518 przez Anielka00
Tez jestem bardzo wstydliwa.. i bardzo to utrudnia życie :p ale nie możesz się wstydzić pytać gina o różne rzeczy bo on po to jest.. żeby nam pomagał i odpowiadal na nasze pytania ;)

10 lata 2 miesiąc temu #961519 przez Anielka00
A może mi się nie udaje zajść bo ja raz chce dziecko raz nie? Tzn chce cały czas i bardzo go pragnę ale boję się że sobie nie poradzę.. ze nie będę umiała go nakarmić.. ze dam mu za dużo jedzenia albo za mało.. albo źle wykapie.. albo że się zadlawi i nie będę umiała mu pomóc? Takie myśli ciągle mam :(

10 lata 2 miesiąc temu #961524 przez emilia1410
No masz racje kochana;)) licze na to ze te leki pomoga i zniknie torbiel no, tak bym chciala;)) no on jest ponoc bardzo dobrym lekarzem wiec chyba wie co robi;) tu u nas niby duzo lekarzy jest, ale sa tacy do dupy, zeby tylko kase brac. Jeszcze jest jeden bardzo drogi, ale jemu zalezy by jak najwiecej pacjentek przyjac, moja mama do niego chodzi i wyszlo jej cos tam rakowego to nawet nie raczyl zadzwonic powiedziec jej o tym. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo.
Anielka ja mam takie same mysli!! Boje sie ze nie dam sobie rady, ze nie bede go umiala uratowac, ani sie opiekowac, moze to nas blokuje?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka