BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 2 miesiąc temu #962066 przez Sophie25
teraz wlazłam na fb a tam dzi Wielki dzien Karolciii slub <3 :D jutro bedzie opowiadac my tu jak wywiad :D

ja upiekłam szarlotke z polowek jablek pyszna jest i ponadrabiam was :*

dzis tyle sniegu ze spacer 4 h mialysmy :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #962079 przez JoanaG
Emilia zaprosiłam Ciebie na fb

Karola czekamy na focie i relację ;)
Ja dziś od samego rana na pełnych obrotach, i zakupy, i sprzatanie gruntowne i upieklam jeszcze 80 szt rurek kruchych naszprycowalam je kremem karpatkowym na jutro do kawki ;) a teraz po tym wszystkim leze i kwicze bo tak mnie plecy bola... chcialam byc supermenką, a wyszlo jak zwykle ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 2 miesiąc temu #962090 przez kasia085
Nie nadrobie wszystkich postow bo teraz krucho u mnie z czasem. Po pracy poswiecam na maksa czas Jasiowi a jak usnie ogarniam dom. Dodatkowo w pracy przejelam nowe obowiazki i troszke musze sie podszkolic w tym zakresie. Jas daje sobie super rade. Wydaje mi sie ze nie teskni za bardzo.ladnie je u babci, bawia sie, chodza na spacery, dobrze spi.mam nadzieje ze zaden kryzys go nie zlapie:-)
Mam putanie do ksiegowych:-) zajmujecie sie tez naliczaniem wynagrodzen?

10 lata 2 miesiąc temu #962147 przez emilia1410
A ja wlasnie wrocilam z pracy;) juz zaakceptowalam zaproszonka;))

10 lata 2 miesiąc temu #962149 przez JoanaG
Kasia ja niestety nie naliczam, bo u nas kadrowa ogarnia wszystko, ja mam same spolki... a powiedz mi jaki problem Cie trapi moze znam odpowiedz ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 2 miesiąc temu #962153 przez kasia085
Joana bardziej chodzi o to ze wlasnie od teraz mam robic tez naliczenia i liczylam na jakas pomoc w tym zakresie :-) 2 lata temu skonczylam kurs z wynagrodzen tylko musze go sobie dobrze przypomniec :-) kwestia wciagniecia sie w to bo sprawa nie bedzie skomplikowana raczej bo 12 pracownikow mam z wynagrodzeniem miesiecznym a tylko 8 ze stawka godzinowa wiec tu bedzzie wiecej roboty. W razie czego bede wbijac do Ciebie z pytaniami :-)

10 lata 2 miesiąc temu #962155 przez JoanaG
Kasia a na jakim programie pracujesz?
Oczywiscie wal do mnie jak w dym ;) jak ja nie bede wiedziala zapytam w moim firmowym babincu ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 2 miesiąc temu #962192 przez JoanaG
m.wyborcza.biz/biznes/1,134339,17326305,...n=FB_Gazeta_Wyborcza

Pisalysmy tu kiedys o tym ile kosztuje ciaza i wyprawka, dlatego wstawiam ciekawa poczytajke :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 2 miesiąc temu #962208 przez Sophie25
hej :*

bylysmy na polku i takie piekne słoneczko swieci my powyglupialismy na bitwe na sniezki z moim a zosia miala smiechawe z Tego ze ojciec w matkę sniezka rzuca pozniej pojedziemy na takie gorki zobaczyc bo tam widoki przepiekne jak snieg lezy drzewa cudnie wygladaja pozniej na ciacho jakies skoczymy i znajomi chca wieczorkiem wpasc ci co na slub beda prosic w Lipcu maja sie hajtac :, ugotowalam krupniczek zosia juz konsumuje a na 2 pieczen t:P)

Karolincia slonce melduj sie tu :* jak tam przezycia :* :*

10 lata 2 miesiąc temu #962222 przez emilia1410
no karolincia melfuj sie jak tam?

10 lata 2 miesiąc temu #962268 przez Karolincia
Hej moje Kochane Kobietki :**

Ohhh bylo Wspaniale !!! - to tak w skrocie :p

A wiec zaczne od samego poczatku :)

W sobote Siostra mnie pomalowala zrobila kreski na gornej powiece podlreslila kosci policzkowe rozem do policzkow i mocno wytuszowala rzesy :)
Fryzure stworzylam sama :D Miala byc zupelnie inna :p Zakfecilam loczki na prostownicy ale jakos nie tak mi sie wlosy ulozyly jak chcialam wiec podkreslilam je pianka co bylo bledem :p
Uratowalam sytuacje podpinajac wlosy i wlozylam opaske w srodek :D
Wyszlo bardzo ladnie :D
Rodzice dali Nam blogoslawienstwo bardzo sie wzruszylismy :) Przezycie niesamowite :)
Wychodzimy juz z domu wsiadamy do auta i moj Mezus sie pyta czy wzielam dowod na co ja oo nieee dowod!!!
Wysiadlam w szpilkach i poslizgnelam sie bo bylo slisko lece do tesciowej auta mach rekami i krzycze klucze klucze dowodu zapomnialam :D
Tesciowa wysiadla i sie pyta co sie stalo bo to jej mowie :D Tata moj poszedl po dowod :D

W urzedzie bylismy o 13:40 udalismy sie na gore do pani urzednik sprawdzilismy akt malzenstwa czy sie zgadza swiadkowie sie wylegitymowali :)
Przeszlismy na sale i sie zaczelo :)
Podczas przysiegi stalismy przodem do siebie . Moj mial lzy w oczach jak mowil slowa przysiegi a mi sie smiac chcialo :p Jak ja mowilam przysiege to tez soe wzruszylam :)
Przy zakladaniu obraczek byl.problem bo mi.palce spuchly i obraczka nie weszla na palec :(
Strasznie mi dretwieje prawa dlon i czuje mrowienie :(
Kiedy goscie skladali Nam zyczenia spadla mi podwiazka hahaha :D
Po ceromonii pojechalismy do domku na wesele :) Mamy przywitaly Nas chlebem i sola :)
Zabawa sie udala :) Bylo bardzo wesolo i milo :) Wszyscy zadowoleni usmiechnieci :)od 15 do . 1.00 trwalo wesele :)
Dzis odczulam tego skutki bol kregoslupa spuchniete stopy ale bylo warto :)
Jestem baaaaardzo szczesliwa i moj Mezulek rowniez jest przeszczesliwy :)
Lilja dzis bardzo szaleje i kopie :) cieszy sie szczesciem rodzicow :)

Dziekuje Moje Kochane ze pamietalyscie o moim slubie i ze tak czekalyscie tu na mnie :*
Jest mi niezmiernie milo z tego powodu :)
Jestescie cudowne :*

10 lata 2 miesiąc temu #962272 przez Karolincia
Nasrobie was jutro mbo dzis to juz nie mam sil :)

10 lata 2 miesiąc temu #962340 przez Karolincia
Dzień dobry ;)

Sophie - To Zofija miała radochę z Was jak się śnieżkami rzucaliście ;) :D Wyszalała się na śniegu to pewnie później padła wieczorem i grzecznie spała :)
Wow....pyszności zrobiłaś ;) ;)

Kasia - Pierwsze koty za płoty, przypomnisz sobie jak się wylicza wynagrodzenia i będzie dobrze ;) Cieszę się , że Jasiulek tak ładnie się zaklimatyzował u babci i czuję się tam swobodnie :)

Joanna - No ładnie !!! Napracowałaś się Kobieto, a potem plecy Cię bolą :( Nie forsuj się tak !! A to miałaś jakiś gości, że tyle rurek z kremem zrobiłaś?? :)

Emilia - Relacja zdana :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #962426 przez emilia1410
Karolinciaale slicznie wygladalas;))
No ladnie zapomnialas dowodu, ale dobrze ze ci sie przypomnialo;)) oj dobrze ze nic ci sie nie stalo jak sie poslizgnelas.
To wypoczywaj teraz kochana;))

10 lata 2 miesiąc temu #962442 przez Karolincia
Emilia - Dziękuję :* :) Ojj..to prawda jakbym fiknęła to nie byłoby wcale do śmiechu nikomu :) hehe :)
Odpoczywam ugotowałam dziś zupkę ogórkową, bo rosołek został z wesela więc mało roboty było :)
A na drugie udka z kurczaka ziemniaki i surówka z buraczków :) Zostało z wesela więc nie trzeba robić ;P Tyle co ziemniaki ugotowac :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka