BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 2 miesiąc temu #963715 przez Medeis83
Czesc Kobitki :) :)
Trafiłam na wasze forum juz pare msc temu, ale dopiero teraz postanowiłam sie dołączyć.
Mam nadzieje, że w chwilach zwątpienia i smutku będziecie pomocną dłonią i wsparciem :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #963726 przez Karolincia
Emilia - Może osłabiona jesteś :) (albo...nie chce zapeszać !! :) ) Kiedy będziesz testować?? :)
Mmm..ale pyszności masz na obiadek jak zawsze :D :)

Medeis - Witaj :) Pewnie !! Rozgośc się u Nas :) Opowiedz Nam o sobie :) Jak długo się staracie o dzidziusia ? :)

10 lata 2 miesiąc temu #963729 przez emilia1410
Moje dane:

Załącznik nie został znaleziony

medeis witaj:)
karolincia no w niedz powinnam miec okres zobaczymy, ale pewnie bedzie jak zawwsze.

10 lata 2 miesiąc temu #963732 przez Medeis83
Cóż, w malutkim skrócie mam 32 lata a raczej bede mieć w lipcu :) Pracuje w biurze podróży :) :)
Jak widzicie w kwietniu wyszłam za mojego męża a o dzidzie staramy sie od sierpnia :) Teoretycznie mało a dla mnie już dużo :) Jak człowiek nie myślał i nie chciał dzieci to pewnie by zaskoczyło od razu, a jak chce to zaczynają sie schody :( ale nie poddajemy sie, prawda :):)

10 lata 2 miesiąc temu #963734 przez Karolincia
Medeis - Bardzo ciekawe masz zajęcie :) Dużo chętnych na wycieczki zagraniczne?? :) Gratuluję z okazji ślubu !! :) Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia duużo miłości :) Od sierpnia to jeszcze nie ma tragedii, ale znam to...każdy kolejny miesiąc , gdy się okazuje że nic nie wyszło...to rozczarowanie i się dłuuuży , ale uda się Wam wkońcu :)
Robisz testy owulacyjne? Byłas u ginekologa ? :)

10 lata 2 miesiąc temu #963735 przez Karolincia
Emilia - Bożeeee.......!!!!!!!!!1 KOBIETO JAKA PYCHOTA !!!!!!! DAWAJ PRZEPIS :) :) :) :) Jesteś moją skarbnicą pomysłów na obiady hehehe :D :D :)
Ojj...zobaczymy !! Zaciskam kciuki i zobaczymy w niedziele !!! :)

10 lata 2 miesiąc temu #963742 przez Medeis83
no ciekawe zajęcie. śmieje sie że jestem a raczej staram sie być sprzedawcą marzeń :) :) mam nadzieje, że mi to wychodzi. Teraz mamy zastój bo zima, ale w lato nie ma czasem czasu aby spokojnie zjeść :) :) Jak każda praca są plusy i minusy, ale na ogól widze więcej plusów :) :)
Karolcia owszem nie ma tragedii, ale człowiek czasem łapie chwile refleksji i to już ten czas :) Tak zaczęłam stosowac testy od tego cyklu i wyszło że owu wyszła w 16 dc. Tak byłam u gina w 14 dc. i muse zrobic badania hormonalne i mój mąż też. Wczoraj odebrałam wyniki z tarczycy i według mnie wszystko wporządku ale jeszcze wybiore sie do lekarza.

10 lata 2 miesiąc temu #963753 przez emilia1410
Medeis no faktycznie ciekawe zajecie, no my w tym roku kupilysmy wycieczke do grecji z biura podrozy;)) gratulacje z powodu slubu;)) witamy w gronie starajacyh sie;))
Karolincia dzieki;) to tak piers pokroilam w paski obsypalam przyprawa do gyrosa, wrzucilam na patelnie by obsmazyc. Pozniej dorzucilam troszke mieszanki warzyw chinskich i pieczarki. Na koniec podlalam sosem sojowym;) i podalam z ryzem ugotowanym;)) pycha. Maz najpierw mowi nie bede jadl, a pozniej pol mi zjadl;)))

10 lata 2 miesiąc temu #963756 przez Medeis83
Emilia, Karolcia dziekuje za gratulacje. to przy okazji Karolincia to ja Tobie składam gratulacje :) aby wasze życie było tak piekne i szczęśliwe jak Wasz ślub. Abyście przez życie przeszli uśmiechnięci i abyście w wieku 80 lat nadal patrzyli na siebie z taką miłością jak teraz :*
Dziewczynki a co powiecie na to ?? :)

www.boredpanda.com/breakfast-art/

10 lata 2 miesiąc temu #963757 przez emilia1410
Ale fsjne;))

10 lata 2 miesiąc temu #963782 przez Anielka00
Witajcie ;)
Mmm Emilia pyszny obiadek ;)
A my dzisiaj świętujemy urodziny mojego męża :) zrobiłam sałatkę z tuńczyka, caneloni z mięsem mielonym i kilka przystawek a na deser kopiec kreta i zamówiłam tort ;)
Wczoraj znalazłam w końcu czas dla siebie, zrobiłam sobie gorąca kąpiel i pazurki w kształcie migdałków, wrzucę wam załącznik ;)

10 lata 2 miesiąc temu #963783 przez Anielka00
Witajcie ;)
Mmm Emilia pyszny obiadek ;)
A my dzisiaj świętujemy urodziny mojego męża :) zrobiłam sałatkę z tuńczyka, caneloni z mięsem mielonym i kilka przystawek a na deser kopiec kreta i zamówiłam tort ;)
Wczoraj znalazłam w końcu czas dla siebie, zrobiłam sobie gorąca kąpiel i pazurki w kształcie migdałków, wrzucę wam załącznik ;)
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #963789 przez AnaSylv
Heja Medeis :cheer: dołączają śmiało do nas!

Dziewczyny u mnie dziś 29 dc. i czekam niecierpliwie na @... do ok. 35 dc. mogę dostać więc nic nowego i chwile może się zejść jeszcze... Jednak chce już @ i zrobić badania, by w końcu zapisać się do gin... wydaje mi się, że moje cykle wieczność trwają. I statystyczne przy tak długich cyklach to mam mniej okazji w roku do zajścia w ciążę, niż dziewczyny, które mają cykle np. 28-dniowe.Wiecznie pod górkę, hehe :laugh:

Ustaliłam z mężem, że jak w tym miesiącu nie wyjdzie to on też się przebada, niechętnie ale pójdzie ;)

Oo, Anielka, bardzo ładne pazurki :)

10 lata 2 miesiąc temu #963792 przez Medeis83
ochh dziewczynki dzięki za tak serdeczne przyjęcie :):)
Czasem człowiek nie ma z kim porozmawiać o tym...ja non stop dowiaduje sie albo w ciązy są albo juz urodziły, i jak tu człowiek ma nie myśleć o tym. Wyłączyć sie, na luz dać.
AnaSylw ja byłam w sumie juz u 2 gin i dopiero ten teraz stwierdził że musimy sie przebadać z mężem bo to już troszke trwa jak nie możemy zaskoczyć.
Poczekam jeszcze na @ jesli dostane wtedy wyruszam na badania prolaktyny, progesteronu i mój Małż też wybiera się. czas pokaże z jaką chęcia :):)

10 lata 2 miesiąc temu #963794 przez Karolincia
Anielka - To Mężus będzie cały w siódmym niebie :D :) A sami spędzacie ten dzień, czy zaprosiliście kogos na party?? :) Paznokcie pierwsza klasa przepiękne :D :) :)

AnaSylv - Rewelacja !!:) Krok do przodu widze zrobił Mężuś w dobrym kierunku :) :) Cieszy mnie to ;) :)

Emilia - Bardzo apetycznie to danie wygląda, aż Meżu się przemógł i zjadł no proszę....::) :)

Medeis - W kupie raźniej !!! :) Ja też miałam troche problemów z zajściem w ciążę, w takim skrócie dużym - brak owulacji, staraliśmy się od marca a zaszłam w sierpniu. Monitoring cyklu, sprawdzanie czy pęcherzyk rośnie i podany zastrzyk z pregnylu w dwóch cyklach, drugi cykl trafiony :)
Pewnie przebadasz się będziesz wiedzieć co i jak :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka