BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 2 miesiąc temu #964008 przez krzysia
ja kilka dni temu wariowałam , ból cycków nieziemski , podbrzusze bolało jak ...., spałabym cały czas i do tego głupie przeczucie ze chyba sie udało,
człowiek jak chce to chyba umie sobie wszystko wmówić. dobrze ze zrobiłam test , szybko sprowadził mnie na ziemie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #964014 przez kasia085
Nadrobilam:-) Karolinka jeszcze raz gratuluje. Slicznie wygladadlas i wogole uwielbiam na Was patrzec - taka milosc od Was bije. Za mna tydzien pracy i choc jestem bardzo zmeczona to tez bardzo szczesliwa :-) fajnie wrocic do ludzi, powyglupiac sie, posmiac z byle czego.. Potrzebowalam tego. Maly tez super. Wstaje rano, sam probuje sie ubrac i jedzie do babci. Staje pod dzrwiami i. Chce wyjsc. Popoludniami nie marnuje czasu na sprzatanie tylko spedzamy razem czas, wyglupiamy sie i jest super:-) dzis wzileismy sie za porzadki.
Madeise witaj kochana :-)
Emilia palnij w lepetyne tego swojego za takie slowa. Bedzie dobrze kochana.
Ja bralam femifertil mi chyba nie pomagal. Tak mi sie zdaje bo roznicy nie bylo. Pomogl mi dopiero clo.
Uwielbiam Was dziewczynki, brakowalo mi Was ale ciezko u mnie z czasem. Wole wejsc na Wasze forum niz na fb.

10 lata 2 miesiąc temu #964027 przez Medeis83
O jeju dziękuję za takie gromkie i miłe przyjęcie przez Was wszystkie:) Emilka porozmawiaj z mężem bo tu nie ma kogo obwiniać wina jeśli już jest to po obu stronach. przypomnij mu na dobre o na złe. Czasem facetów trzeba mocno trzepnac aby się o pamiętali i zastanowili. Bo każdy z nas ma uczucia i powinniśmy się wspierać. Ja kochane w końcu mam weekend i jadę do rodziców i do mej siostrzenicy. Jutro ma roczek. Ciekawa jestem jaka będzie mieć reakcje na prezent. A poza tym cała w nerwach jestem bo teściowa juz nie daje żyć. Ale co tam. Trzeba o tym zapomnieć i cieszyć się z innych rzeczy:) echh ale się rozpisałam :)

10 lata 2 miesiąc temu #964067 przez Anielka00
Kasia a od kiedy do kiedy brałas clo? Jedna tabletkę? Mi gin powiedział ze jak nadal żaden pecherzyk nie urośnie do wtorku to od następnego cyklu będę brać dwie tabletki dziennie ehh

10 lata 2 miesiąc temu #964083 przez Karolincia
AnaSylv - To w takim razie żeby szybko małpa przyszła i szybko sobie poszła !!! :) Żebyś mogła badanka robić :)

Krzysia - Znam to skądś też co miesiąc miałam "urojone objawy ciąży " i testy sprowadzały mnie na ziemie :(...

Medeis - Życze aby się chrzesnicy prezent spodobał :) :) To się zrelaksujesz na urodzinkach :) Ojj nie przejmuj się takim gadaniem teściowej....wpuszczaj jednym uchem, a drugim wypuszczaj :) :)

Kasia - Dziękuję Kochana za tak miłe słowa :* :* Tak jest bardzo się kochamy,spodziewamy się dziecka na które tak czekaliśmy :) Więc nie ma powodu do smutku i łez tylko d pełni szczęścia :) :)
Ciesze się, że tak Ci sprzyja powrót do pracy od razu promieniejesz i bije od Ciebie szczeście i radośc :) Bardzo fajnie, że Jasiulek też pozytywnie to wszystko znosi i tał ładnie się zaklimatyzował u babci :) :) Mądry chłopczyk z Niego i wszystko rozumie :) :)
Czekamy tu na Ciebie z utęsknieniem Nasza Kochana Kasieńko :*

Anielka - Bidula z Ciebie :*

10 lata 2 miesiąc temu #964084 przez Karolincia
AnaSylv - Dziękuję za zaciskanie kciuków :) Jutro kolejne 2 egzaminy :/// :) Jak na razie 1 zaliczony na 3,5 :D był mega trudny wiec jestem happy :D :D :) Ten drugi dzisiejszy średni był , wyniki beda wprzyszłym tygodniu :) Jeszcze jutro dwa i koniec sesji :)

10 lata 2 miesiąc temu #964111 przez kasia085
Anielka kurcze juz dobrze nie pamietam jak to bylo. Ale wiem ze w pierwszym cyklu zaczynalam od polowki. Ale dokladnie nie napisze Ci jak to bylo. Mialam zapisane to w starym kalendarzu a juz go nie mam.
Karolinka gratulacje. Kochana jestes:-) juz jutro wyluzujesz sie i bedziesz myslec tylko o Lilusi. Oj Tylko tesciowie mi mega rozpieszczaja mlodego i musze go po powrocie sprowadzac na ziemie:-) dzis pojechalismy do galerii polazic a ten latal jak szalony. Z dwoch sklepow wysepil balony, w pepco uciekl mi, schowal sie miedzy polkami i znalazlam go jak juz probowal dostac sie do kobitki jakiejs na rece. Zdziwiona byla ze sie jej nie boi. W daichmanie proboeal dostac sie na zaplecze. Ach... Demon z tego mojego dziecka. Wszyscy naokolo sie smiali ze diabelka mamy. A my jezyk do pasa:-)

10 lata 2 miesiąc temu #964120 przez Anielka00
A w którym cyklu Ci się udało z clo? Za pierwszym razem? ;)

10 lata 2 miesiąc temu #964143 przez Karolincia
Dzien dobry Kochane moje :* :)

Kasia - O kurcze to faktycznie diabełek z Jasiulka sie robi :D :D hehehe....:) :) Dba o Waszą kondycję, chce żeby się poprawiła bo wakacje idą :D heheh :) Nie no żartuje :) :p Rozpieszczają go?? No niestety babcie i dziadkowie maja to do siebie ze rozpieszczaja wnuki, a rodzice potme maja wiecej pracy własnie w sprowadzaniu dzieci na ziemie :) Ważne, że Jasiulek jest szczęśliwy i nie płacze za mamą :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #964149 przez kasia085
Anielka udalo mi sie w drugim cyklu. W pierwszym mialam tez pregnyl a w drugim cyklu udalo sie bez pregnylu.
Ale dzis zima zaatakowala.

10 lata 2 miesiąc temu #964151 przez Karolincia
Kasia - To fajnie z Jasiulkiem bedzie dzis szaleństwo na śniegu :)

10 lata 2 miesiąc temu #964170 przez emilia1410
witam w niedziele:)
dziewczynki maz teraz w kolko przykrosci mi robi:( bo on chce koniecznie dziecko. i taki znerwicowany chodzi.
ja nie rozumiem, znowu sie dowiedzialam ze kilka osob bez problemu teraz jest w 2 ciazy:( ehh
karolinciabiedna, mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz. trzymam kciuki za egzaminy.
anasylvnastepnym razem sie uda. zrobisz badania i bedzie ok:)
kasia mam nadzieje ze jak zaczne clo przyjmowac to tez zajde. no zobaczymy

10 lata 2 miesiąc temu #964182 przez kasia085
Emilia napewno bedzie dobrze. Najwazniejsze to dobry gin zeby szczegolowo monitorowal cykl bo przy clo jest to bardzo wazne. Trzeba obserwowac jak rosna pecherzyki i czy pekaja. Porozmawiaj z mezem, nie moze Cie tak traktowac. Jesdtescie malzenstwem, na dobre i na zle i nie moze byc tak ze teraz jest to czyjas wina. Stanowicie jedno i problem jednego jest problemem drugiego.
Karola rano sypal snieg i wialo i przytrzymalam malego w domku. Teraz spi ale jak wsdtanie to pewnie gdzies smigniemy:-)

10 lata 2 miesiąc temu #964201 przez emilia1410
No zobaczymy za miesiac;)) juz sie nie moge doczekac;))
No maz trudny okres przechodzi ciezko mi dotrzec cos do niego;(
I jak tam bylas z malym na sniegu?

10 lata 2 miesiąc temu #964220 przez Anielka00
Kasia to super bardzo się ciesze ze się tak szybko udało z tym clo. Mam nadzieje ze u mnie będzie podobnie
Emilia może nie będziesz musiała brać clo... pójdziesz ma monitoring i może się okaże że pregnyl wystarczy skoro myślisz ze pecherzyk Ci nie pęka ;) porozmawiaj w mężem, zrób mu jakąś niespodziankę, może wyjście ma kolacje czy do kina pomoże mu się trochę rozluźnić

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka