BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 1 miesiąc temu #964239 przez emilia1410
Anielka trzymam kciuki by u ciebie sie udalo;))
No anielka nie peka bo ten torbiel mi sie zrobil przez to.
No co wymysle dla meza;)
Ja dzis dziewczynki cos bardzo dobra przemiane materii mam bo latam po kazdym posilku do kibelka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #964243 przez Karolincia
Kasia - I jak tam szaleństwa na śniegu zaliczone?? :)

Emilia - Ehh nie powinien w ten sposób na Ciebie naciskać i Ci tak gadac, bo jeszcze bardziej Cie stresuje i blokuje :( Spróbuj z nim porozmawiać na spokojnie, jakas kolacje romantyczna naszykuj, pojdzcie do kina rozerwijcie się jakos :)

10 lata 1 miesiąc temu #964244 przez emilia1410
Jutro imprezke mam z kumpela, sobie wypijemy, zreleksujemy sie;))
No karolincia nie powinien. Ale on chce koniecznie i dlatego ja sie stresuje tym ze nie moge mu dac;( wlasnie do kina nie ma na co;(

10 lata 1 miesiąc temu #964287 przez Karolincia
Emilia - Super :) Odstresujesz się :) :)

10 lata 1 miesiąc temu #964319 przez emilia1410
Oczywiscie okres przyszedl wiedzialam ;(
Ja to chyba sie poddaje, rezygnuje ze stran juz bo mam dosc

10 lata 1 miesiąc temu #964320 przez AnaSylv
Emilia przecież sama doskonale wiesz, że jesteś w trakcie leczenia, bierzesz hormony więc teraz chyba musisz się liczyć z tym, że małe są możliwości by zajść w ciążę... musisz nastawić się, że w ciążę możesz zajść nawet za kilka miesięcy, inaczej to zwariujesz przecież...

10 lata 1 miesiąc temu #964323 przez kasia085
Dokladnie jak AnaSylv pisze. Emilia musisz troszke sie uspokoic. Domyslam sie ze w takiej sytuacji maz Ci nie pomaga bo wywiera presje na Ciebie. Uwierz mi kochana ze najwazniejsze zebys zakonczyla leczenie i ginekolog zeby dal Ci zielone swiatlo. Najlepiej zajsc w ciaze gdy organizm kobiety jest zdrowy, zadnych torbieli itp. Wtedy nie ma zadnych zagrozen dla dzidziusia a chyba najwazniejsze jest jego dobre. Nic za wszelka cene. Zobaczysz ze gdy bedzie juz wszystko ok zajdziesz sama w ciaze. Nasze organizmy sa madre dziewczyny i nic nie dzieje sie bez przyczyny. Wiem to po sobie. Takze glowka do gory, wylecz sie porzadnie i wtedy do dziela.
Na sankach nie bylismy bo tak wialo ze glowy malo nie uyrwalo. Pojechalismy do biedronki to bieglam z malym z domu do samochodu bo az oczka zamykal przez ten wiatr.
A ja zbieram sie do pracy. Po weeekendzie z moimi chlopakami nie chce mi sie wychodzic. Przytulialabym sie do nich i jeszcze pospala ....

10 lata 1 miesiąc temu #964361 przez Anielka00
Emilia- ehh znam to uczucie doskonale :/ Ja jeszcze do końca się nie poddałam, ale jak trzy razy po clo się nie uda to wtedy odpuszczam. Dziewczyny dobrze mówią, musisz się najpierw tych torbieli pozbyć, bo jeśli zajdziesz w ciąże i on pęknie? To moze być dzidziuś zagrożony, szczególnie na samym początku kiedy łatwo można stracić ciąże...

10 lata 1 miesiąc temu #964381 przez JoanaG
Anielka czy ja dobrze kojarzę, że chodzisz do tej samej giny do Karolina?

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #964398 przez Anielka00
Joanna - tak dobrze kojarzysz ;) Ale teraz się przerzuciłam na ginekologa z Praskiego szpitala, on jest tam ordynatorem, ale teraz przyjmuje na NFZ w mojej przychodni ;) Jutro ide do niego na usg właśnie zobaczyć czy jest jakiś pęcherzyk, bo byłam u niego w 13 dc i nie było nic :unsure: Mam nadzieję, że coś urosło, jutro będzie 19 dc

10 lata 1 miesiąc temu #964417 przez JoanaG
Anielka a dr Zaboklicka nie zaproponowala Ci szczegolowych badan w dwoch fazach cyklu na oddziale endokrynologii na Karowej?? Bo ja tez bylam u niej kilka razy i pierwsze badania jakie mi zrobili to wlasnie na oddziale.... bo przeciez krew na prolaktyne najlepiej badac kilkakrotnie w ciagu doby.... tylko na oddziale jest taka opcja, bo ze 3 razy w nocy pobieraja i 4-5 razy w ciagu dnia przez 2 doby....
Zastanawialas sie nad tym? Moze upomnij sie o skierowanie :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #964419 przez JoanaG
Wiem ze jeszcze w miedzyleskim szpitalu specjalistycznym przyjmuja na oddzial na takie badania, byc moze tam szybciej niz na Karowa....

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #964427 przez Anielka00
Joanna ja się trzymam z daleka od szpitali ;) Wolę wydać fortunę na badania prywatnie niż pójść na oddział :) Zresztą jakiś rok temu byłam na Oddziale na Banacha na oddziale endokrynologii - ginekologii i wszystko było ok :) Wiem, że rok to długo i mogło się wszystko pozmieniać, ale nie ma szans, nie pójdę do szpitala :p

10 lata 1 miesiąc temu #964477 przez JoanaG
nooooo to już napisałam na prv co ja myślę B) heh zeby nie było, że nie odpisuję ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 1 miesiąc temu #964507 przez Anielka00
Cwaniara :D
Dziewczyny a wasi mężowie wiedzą, że piszecie na forum? ;) Mój nie wie, tzn kiedyś przypadkiem w telefonie nie zamknęłam przeglądarki i zobaczył i się pyta co to, a ja mówie, że forum sobie czytam, a on "czytasz i jestes zalogowana?" a ja mówie " aa no bo inaczej nie da się czytać, bo proszą żeby sie zalogować" hahaha :D Booże jak on by wiedział co ja tu wypisuje, to jeeejaa :D :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka