BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 1 miesiąc temu #965800 przez natB
witam i ja :))

karolincia daj znac jak wyniki :) uszaki do gory :))

sophie wiedzialam, ze opisujesz 1 ciaze :D gdybys byla w ciazy to pewnie bys napisala cos w stylu "aaaaa nie uwierzycie"tak jak Anasylv :)) takze walczymy :))

a ja w pracy zbijam baki, bo wzieli mi kompa i nie mam na czym pracowac... w pon jade do oddzialu sobie go wziac a co! :P nie da sie tak funkcjonowac bez komp :///... w dodatku malyma katar i jutro nie jedziemy do kumpeli bo nie chce jej malej zarazic :/...
Chodze z malym na zajecia "akademia roczniaka," i jutro tez sa odwolane :/ takze nie wiem, pojedziemy gdzies na spacer...a ja dalej testuje owu, dzis 13 dc a ja zestresowana, ze znowu nie bede miala owu eh... tak, jak na poczatku krechy robily sie minimalnie ciemniejsze tak wczoraj znowu wyszly, ale blade..no i dzis zobaczymy... ale dzis piatek piateczek piatumio :D byle do przodu :)

osz kurde ale dzis senny dzien :P piekne slonce za oknem, a my sie kisimy i gdzie tu sprawiedzliwosc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #965849 przez Sophie25
no to prawda takie słoneczko piekne a my sie kisimy co prawdfa bylam na polu dzis z myszką ale wszystko sie topi błoto straszne wiec frajda w tym zeby znalezc kałuze lub pobawic sie w blocie :p Ale dziecinstwo ma swoje prawa :D

NatB wczesniej byscie wiedzialy o 2 ciazy jeszcze zanim bym zaszla widzialybyscie testu owu bo z nimi bd sie starac :)

A ja narobilam pierogów z borówkami bo mialam namrozone mmm pychaaa :D

10 lata 1 miesiąc temu #965894 przez emilia1410
Karolcia faworkow tez nie lubie i nie jadam;) trzymam kciuki za wynik;))
Natb trzymam kciuki za testy owu!
Sophie no frajda po blodzie latac ale dla mamy jaka frajda to pozniej prac;)) widze ze wyrozumiala jestes

10 lata 1 miesiąc temu #965902 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #965904 przez Karolincia
Właśnie wróciłam moje Dorgie i niestety wynik GBS dodatni :(, ale ine łamię się !!! Biore antybiotyk i będzie dobrze !!! :) :)

10 lata 1 miesiąc temu #965905 przez Karolincia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nat B - Kurcze....dziwna sytuacja u Ciebie z tym wynikiem testu owulacyjnego :( Hmm... :whistle:

10 lata 1 miesiąc temu #965944 przez Sophie25
Karolincia bd dobrze kochanaaaa :* nie martw sie :*

10 lata 1 miesiąc temu #965945 przez kasia085
Karolinka uszaki do gory. Bedzie dobrze. Tak jak pisalam nie ma czym sie martwic. Lila bedzie chroniona tylko krzycz o antybiotyk.
Natala musi sie jaokos wyjasnic o co kaman. Choc ja Ci powiem ze tez nie potrafilam testowac. Takze to mi nie pomoglo zajsc. Zawsze cos mi wychodzilo nie tak
A teraz opisze o tej refundacji. Kumpela chciala sie zapisac. Refundacja jrst jak sie nie myle do 2016 roku a zapisali ja na liste na 2017 rok. Jest tule osob chetnych. Oczywiscie jesli zwolni sie miejsce bo ktos zajdzie w ciaze, zrezygnuje itp to sie przesuwaja w przeciwnym razie czekaja a i tak sie pewnie nie zalapia. Takze zrezygnowali, wylozyli 10 tysiecy i dzis oczekuje swojego malutkiego babelka.:-)

10 lata 1 miesiąc temu #965969 przez Karolincia
Dziękuję za wsparcie :*

10 lata 1 miesiąc temu #965973 przez AnaSylv
Hej :laugh: u mnie w porządku wszytko ;) idę na bete dziś ale wyniki będę dopiero w poniedziałek, nie mają internetowego odbioru wiec dopiero po pracy pojadę po wyniki.

Karolincia trudno doradzić Ci w ten sytuacji... Jednak skoro nie jesteś pewna tego szpitala u twojego męża to rzeczywiście zastanów się poważnie nad porodem w warszawie. Może poczytaj opinie tego szpitala, a może jest opcja podjechać nawet do szpitala, umówić i pogadać z jakimś lekarzem/położną tam.

10 lata 1 miesiąc temu #965978 przez Karolincia
AnaSylv - Idz idz na bete :) :)
No właśnie nie wiem kurde....zobaczymy jak zareaguje ta bakteria na natybiotyk który teraz biorę i czy w 38 tyg jak bede miala robiony GBS to czy to paskóddztwo bedzie znow czy nie ...jesli nie bedzie to sie zapytam ginekolog co dalej ...:( :)

10 lata 1 miesiąc temu #966024 przez emilia1410
Karolincia tak jak dziewczyny mowia moze idz do lekarza i wogole popytaj porozmawiaj.
Bedzie dobrze pewnie przejdzie to;))
Anasykv jak wyniki bedziesz miala to pisz;))
A ja wczoraj 20 h w pracy i dzis tez;( ale pozniej wolne

10 lata 1 miesiąc temu #966026 przez Sophie25
hej dziewczynki Wesolego Walentego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :D :D

Moj trzyma dla mnie prexzent powiedzial ze da wieczorem :D

Karolincia słonce nie placz bd dobrze w szpitalu bd wiedziec i szybko zareaguja nic sie nie martw bd dobrze :* maz napewno cie wspiera bo ci potrzebne to i oczywiscie od nas masz pelne wsparcie :* !!!

Emilcia ojjj duzo pracujesz :/

Kasia oby tej parze sie udalo 3mam kciuki za nich :*

10 lata 1 miesiąc temu #966042 przez kasia085
Sophie już im się udało. Czekają na narodziny córeczki:-)

10 lata 1 miesiąc temu #966075 przez Karolincia
Kobietki udanych Walentynek Wam życze !!! :) Niech Amorek będzie z Wami !!! nie tylko dziś ale i cały rok !!! :) :)

Kasia - Super i kiedy sie narodzi ta Maleńka?? :)

Emilia - Strasznie dużo pracujesz :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka