BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 8 miesiąc temu #1033107 przez nati.olsztyn
Hehe Wody to jej moga odejść ze śmiechu jak przeczyta co my tu o nich wypisujemy;)

magmus Co za prezencik;) Masz go testować? Ciekawa wycieczka Cie jutro czeka. Koniecznie dajznac jak było. A ciuszkow i butkow nigdy dosc czy to chlopiec czy dziewczynka.;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1033111 przez Sandruska1995
puma trzymała chyba nocna kolejke komus w Zusie. :evil: :cheer:

Dziewczyny, mam straszne bóle kręgosłupa. :S
Do tego mały mi się rozchorowal, także siedzimy w domu. A mówiłam wam że do porodu już siedzę w domu na zwolnieniu ze szkoły? :P

8 lata 8 miesiąc temu #1033113 przez nati.olsztyn
Sandra To teraz odpoczywaj ile tylko możesz. Ciesz sie Synkiem i ciążą:) I nie lataj za dużo!;)

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1033117 przez Sandruska1995
nati ostatnio wychodzę tylko na klatkę do skrzynki po listy :laugh: taki len mnie złapał :laugh: No i małego do przedszkola , ale od wczoraj siedzi w domu z kaszlem i katarem.

8 lata 8 miesiąc temu #1033118 przez nati.olsztyn
Sandra To zdroweczka dla Synka! Oby mu szybko przeszło. Jak ja się cieszę, że moj D nie chodzo do przedszkola;)

8 lata 8 miesiąc temu #1033120 przez Sandruska1995
nati.olasztyn My naszego małego daliśmy szybko bo nie miał 2 lat, ale chcieliśmy żeby nauczył się języka. Chociaż trochę żałuję. Bo nauczył się mówi po Niemiecku i wszystko rozumie chociaż po Polsku więcej ale nie pomyślałam o tym że przedszkole mi go nie wychowa i są skutki. Muszę nad nim dużo popracować. Zaczęła się u niego agresja która zaobserwował u starszych bo chodzi ymdo grupy z 5 latkami. I stwierdziliśmy z M że nasza córka na pewno tak szybko nie pójdzie jak On . Teraz chce mu zrobić przerwę od przedszkola. Pójdzie dopiero od września do nowego .

8 lata 8 miesiąc temu #1033122 przez aggi
Dzień dobry!
Kurka znów mnie w gardle drapie. Do tego zarazilam mamę.. zdycha.. a jutro mamy imprezę urodzinowa rodziców.. nie za fajnie :pinch:

milunia no weeeeeź nie daj się prosić :evil:

magmus pooka zakupy :silly:

sandra zdrówka dla Natana :-)

8 lata 8 miesiąc temu #1033124 przez nati.olsztyn
aggi Zdrowia dla Ciebie! Swoja droga często Cie ostatnio meczy to gardło, moze warto byloby jakis wymaz zrobic? Moze jakas wredna bakteria Ci tam siedzi i spokoju nie daje.

8 lata 8 miesiąc temu #1033125 przez Nowa...
Dziewczyny dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test. Oczywiście temperatura bez jakichkolwiek zmian-36,3 . Co do testu to wyszedł cień cienia w miejscu testowym. @ póki co nie ma - dziś 27 dc . Nie wiem o co tym myśleć.... Jedno jest pewne, nawet jeżeli @ przyjdzie dziś lub jutro to coś się zadziało :) Nadal czuje się chwilami okresowo, a chwilami jest lepiej.

8 lata 8 miesiąc temu #1033128 przez Sandruska1995
nowa dawaj tu tego testa. :woohoo:

8 lata 8 miesiąc temu #1033129 przez nati.olsztyn

Nowa... napisał: Dziewczyny dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test. Oczywiście temperatura bez jakichkolwiek zmian-36,3 . Co do testu to wyszedł cień cienia w miejscu testowym. @ póki co nie ma - dziś 27 dc . Nie wiem o co tym myśleć.... Jedno jest pewne, nawet jeżeli @ przyjdzie dziś lub jutro to coś się zadziało :) Nadal czuje się chwilami okresowo, a chwilami jest lepiej.

Pokaz ten test:)

8 lata 8 miesiąc temu #1033130 przez Nowa...
Chciałam zrobić zdjęcie- ale mam tak słaby aparat, że przy dwóch bardzo dobrze widocznych kreskach testu LH był obraz zamazany to przy cień cienia nie widać na zdjęciu :evil: Koleżanka też widzi bardzo jaśniutką tą drugą kreskę - mieszka obok i przyszła sprawdzić, czy mi się nie wydaje :whistle: Nie nastawiam się, że się uda bo czuje się okresowo i jeszcze ta mega niska temperatura.

8 lata 8 miesiąc temu #1033131 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 8 miesiąc temu #1033132 przez nati.olsztyn
milunia Dzien dobry Ślicznotko!:)
nowa Drugaa kreska to druga kreska:) wiesz co to najprawdopodobniej oznacza;) Dla pewności poszlabym na betę.
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 8 miesiąc temu #1033133 przez Miluniaa
No i widzisz aggi miejsce po natB zajete :laugh: :laugh: :laugh: wiec u mnie nie trzeba testow

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka